Ники, мерси за пожеланията!
Тази година ми започна с голям стрес - на I-ви майка се задави с един бадем, взе да се задушава и за малко щяхме да я изтървем...
Продължаваме да плащаме парите за тая скапана лада - 300 лв, а преди дни загубих и една не-малка сума пари - около 200 лв, заради "милите" ми колеги, а бе мани-мани...
не са чак такива големи суми, ще каже човек, ама ако семейството е на 1 заплата от близо година и още изплаща миналогодишния си опит ин витро.
Е, оплаках ви се!
Тъй и тъй пари нямаме, дано поне сме здрави и тази година да ни върви в друго!
Пете, тя мисълта ми беше, че тъй и тъй са в къщи на топличко - поне да пишат, а не само да копаат!
Мече, и при нас е така. Вчера валя дъжд до обяд, а след това премина в сняг и от тогава не е спряло. Не съм виждала такава зима от години, а и един вятър - бърррррр!
Пими, аз снощи си помислих, че сигурно няма да има ток и реших да изпреваря събитията и накарах мъжа ми да пусне един хляб снощи...Да, ама те още снощи го спряха - за по-сигурно!
Днес нашите ученици от балкана изобщо не дойдоха на училище, а даже и някои от града се изтарикатиха.
Честно казано и аз не бих си завела детето в такъв ден. Е, на училище е топло, ама до като се стигне дотам.
Иначе, малките ученици в другите училища си ги пуснаха, в ЕСПУ-тата намалиха часовете по 25 минути, ама ние - неееееееееееее, що да ги намяляме, само шефът си седи в къщи и не идва на работа!
Леле, цял роман изписах! На аванта - на работа съм!