0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 2-ра част
« Отговор #940 -: Ноември 27, 2010, 09:36:13 am »
amanda1, със теста на шуърчек и аз имах подобен проблем. Четири различни теста и само този на шуърчек беше отрицателен. И не съм единствената.
И според мен най-чистия вариант е кръвен както са ти казали вече за 2 часа имаш точен резултат, на другия ден повтаряш и вече всичко е сигурно. Стискам палци да видиш желания резултат!
Коки75, смени лекаря без изобщо да се замисляш, ако бях на твое място нямаше да мина покрай кабинета, а за влизане изобщо, на лекар с такива изказвания и отношение!  :crossfingers: и на теб!

*

koki75

• *
  • 28
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
« Отговор #941 -: Ноември 27, 2010, 12:13:48 pm »
Това и ще направя!Направо ми идва да и разбия мутрата.Не може така да се държиш с пациентите си и да им взимаш парите-преглед 40лв,дори и да няма бременност не е това начина да кажеш на човека, и дори и да го убеждаваш едва ли не, че не може да забременее.
Благодаря ти много за мнението :balk_7:
« Последна редакция: Ноември 27, 2010, 12:16:43 pm от koki75 »
« Отговор #942 -: Ноември 27, 2010, 12:56:12 pm »

Desunt inopiae multa, avaritiae omnia
« Отговор #943 -: Ноември 27, 2010, 15:49:27 pm »
Aditoo, направих си нов тест тази сутрин - клеарвю - отрицателен. Втора черта е почти невидима и много по-светла от предишния път. Явно тогава е отчел прегнила. Нямам шанс, но за всеки случай ще пусна кръвен тест.
*

koki75

• *
  • 28
« Отговор #944 -: Ноември 27, 2010, 19:45:14 pm »
Аманда, пусни си наистина кръвен, но го повтори след 48 часа.Стискам ти палци  :crossfingers:и дано не е от лекарствата. пожелавам ти от все сърце да видиш :bfp:
« Отговор #945 -: Ноември 28, 2010, 12:42:05 pm »
Сега като мина време двата теста станаха с еднакна слаба втора черта. Сигурно изкукуригвам. Да идва утре, че да ходя на тест.
« Отговор #946 -: Ноември 28, 2010, 23:01:59 pm »
на мен за сьжаление ми дойде..преди6ната ми МС бе6е на 03.11  по мои из4исления овулациата ми е била на 17 ( нали 14 дена след парвият ден от цикала ) бебеправихме на 09 , 17, 18 и 22 ..вярно 4е работим по вьпроса само от 1 месец , но ве4е се притеснявам дали здравословно сьм добре за6тото не се полу4и..вьзможно ли е овулациата да не ми е била на 14 ден от цикьла??
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=vivi0304][/url]
*
« Отговор #947 -: Ноември 28, 2010, 23:33:07 pm »
на мен за сьжаление ми дойде..преди6ната ми МС бе6е на 03.11  по мои из4исления овулациата ми е била на 17 ( нали 14 дена след парвият ден от цикала ) бебеправихме на 09 , 17, 18 и 22 ..вярно 4е работим по вьпроса само от 1 месец , но ве4е се притеснявам дали здравословно сьм добре за6тото не се полу4и..вьзможно ли е овулациата да не ми е била на 14 ден от цикьла??

Ти как си засичаш овулацията? Ако е само да добавиш 14 дена от първия ден на менструацията, не е съвсем сигурно дали е била тогава. Мери температура или си купи тестове за овулация. В малкото месеци, когато съм засичала овулацията с тестове, винаги съм имала положителен тест на 14 ден (с едно изключение). Да, обаче веднъж тестът стана положителен чак на 18 ден. Съответно и цикълът ми закъсня с четири дена, а по принцип винаги е точен.
При здрави партньори шансовете за забременяване са 20-25 % на цикъл, така че ти е твърде рано да се притесняваш. Едва след година опити (при жени до 35 г.) може да се говори евентуално за проблем и трябва двойката да се насочи към специализирана клиника (освен ако няма някой проблем, който да й е известен)!

Успех!
« Последна редакция: Ноември 29, 2010, 00:07:29 am от blue_sky »

*

koki75

• *
  • 28
« Отговор #948 -: Ноември 29, 2010, 00:05:06 am »
Вземи си тестове за овулация.Имай предвид,че понякога може да се промени.
« Отговор #949 -: Ноември 29, 2010, 14:17:04 pm »
благодаря ви за отговора , 6те запо4на да си меря БТ , но незнам как варира , смисьл когато сьм в  ожулация трябва да спада или да се пока4ва?
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=vivi0304][/url]
*
« Отговор #950 -: Ноември 29, 2010, 14:19:55 pm »
благодаря ви за отговора , 6те запо4на да си меря БТ , но незнам как варира , смисьл когато сьм в  ожулация трябва да спада или да се пока4ва?

Как се измерва базална температура?

А тук можеш да си отвориш тема с твоята графика, която да обсъждаш с останалите потребители : http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=28.0
*
« Отговор #951 -: Декември 01, 2010, 09:18:14 am »
здравейте момичета искам да ви споделя накратко моите симптоми с надеждата да прочета и вашето мнение  :help1:
Цикала ми е или 25 или 28 дена,днес ми е 29-мия,в бебеправене  сме седем месеца.
Днес е деня в който¨трябваше ¨да ми дойде-направих тест и за мое голямо сажаление отрицателен.
Имам болки ниско долу-аз нямам ПМБ по принцип,усещам някакво придарпване в яичниците,подут стомах,висока БТ,вечер главоболие,регулира ми се обмяната на веществата-по принцип  :constipated:
доста съм напрегната и се дразня от дребни неща но това може и да е от нетърпението ми да разбера дали се е получило  :oops:
благодаря ви предварително и успех на всички бебеправещи
« Последна редакция: Декември 01, 2010, 09:48:37 am от vivii »
« Отговор #952 -: Декември 01, 2010, 10:46:06 am »
Кога си прави тестта, с първа урина или през деня? Пробвай след няколко дни с първа урина сутринта , като вечерта два часа преди лягане не пий течности. Най-добрия вариант е кръвен тест! Успех!
*
« Отговор #953 -: Декември 01, 2010, 11:00:49 am »
да Радост направих го с първа орина и вечерта не пих течности като бях си решила да правя теста сутринта и спазих всичко в описанието му,ще повторя теста утре или следващият ден.
Имам съмнения защото аз по принцип не разбирам даже кога ми е дошло в смисал нищо не усещам(болезнен ми е самият менстроален цикъл),а сега имам типичните ПМБ за които чета от другите момичета
*

koki75

• *
  • 28
« Отговор #954 -: Декември 01, 2010, 13:49:42 pm »
Вивии, как са гърдите, болят ли те??? При мен това ми подсказа, че има нещо--много ме боляха гърдите.Стискам ти палци :crossfingers: и успех.Дано да се похвалиш с  :bfp: желая ти го от сърце!!!
« Отговор #955 -: Декември 01, 2010, 14:17:08 pm »
Коки мила какво става с теб, ходи ли на преглед отново или ще изчакаш? Между другото сега като казваш и аз като забременях веднага усетих по гърдите, но май при всеки е различно.
*

koki75

• *
  • 28
« Отговор #956 -: Декември 01, 2010, 14:27:15 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=ZEZDu2V2UZ4
Момичета, вижте това!!! Направо онемях!!!
Радост, мила все още чакам.Мисля другата сряда да отида на лекар, но незнам при кой??????
*
« Отговор #957 -: Декември 01, 2010, 15:03:18 pm »
коки нямах болки в гърдите,имах напрежение и уголемяване малко след О
и за голямо наше съжаление ми дойде преди малко  :(
всъщност точно на датата според овулационния календар
ще продължаваме с опитите следващия месец :bed:
стискам палци на всички
*

koki75

• *
  • 28
« Отговор #958 -: Декември 01, 2010, 15:15:23 pm »
Миличка, съжалявам.Но не губи кураж.Ние от една година работим по въпроса.Вие от колко време бебеправите?
« Отговор #959 -: Декември 01, 2010, 17:25:12 pm »
Коки ще чакам с нетърпение резултат от теб, Виви не губи кураж !