0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

koki75

• *
  • 28
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
Re: Дали съм бременна? - 2-ра част
« Отговор #880 -: Ноември 19, 2010, 18:34:27 pm »
Благодаря ви много момичета за подкрепата.Резултатът от днешния кръвен тест е 14.93mlu/ml.Според това би трябвало да има бременност но докито ми каза, че след 48 часа трябва пак да направя.Гледа ме с вагинален, но нищо не видя, само киста 5 см и струпване на клетки в матката, както и увеличена маточна стена.Това е засега и не знам какво да си мисля.А иначе се чуствам ужасно, вие ми се свят, гърдите не мога да ги пипна, ужасно ме болят.
« Отговор #881 -: Ноември 19, 2010, 19:17:11 pm »
Здравейте!
Аз съм от скоро тук имам си овулационен календар записвам си какво как и кога обаче има нещо което не ми е ясно и ще съм ви благодарна ако ми обясните на простичък език какво да направя  :oops: . Трябваше да ми дойде на 23.11 обаче ми дойде днес. Явно и този месец няма бебе  :( .Но както и да е дигам главата горе високо и продължавам напред. Та искам да попитам на календара 30, 1,2 и 3 ми светят в жълтичко това означава че точно в тези дни ли трябва да правя секс или има нещо което неразбирам защото пише че овулацията настъпва при "зеленички" дни които аз така и не виждам.  :ask: тотално се обърках вече.
*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #882 -: Ноември 19, 2010, 21:28:49 pm »
Здравейте!
Аз съм от скоро тук имам си овулационен календар записвам си какво как и кога обаче има нещо което не ми е ясно и ще съм ви благодарна ако ми обясните на простичък език какво да направя  :oops: . Трябваше да ми дойде на 23.11 обаче ми дойде днес. Явно и този месец няма бебе  :( .Но както и да е дигам главата горе високо и продължавам напред. Та искам да попитам на календара 30, 1,2 и 3 ми светят в жълтичко това означава че точно в тези дни ли трябва да правя секс или има нещо което неразбирам защото пише че овулацията настъпва при "зеленички" дни които аз така и не виждам.  :ask: тотално се обърках вече.

"зеленички" ще станат дните, когато отметнеш с човка дните, на предполагаемата си овулация  :) Инак, точно жълтите дни, са подходящите според календара- фертилни дни. Моят съвет е поне един месец да правиш тест за Ову и да отбелязваш двата поредни след положителния си тест, като "предполагаема овулация". Успех  :)
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

*
« Отговор #883 -: Ноември 19, 2010, 23:02:42 pm »
Благодаря ви много момичета за подкрепата.Резултатът от днешния кръвен тест е 14.93mlu/ml.Според това би трябвало да има бременност но докито ми каза, че след 48 часа трябва пак да направя.Гледа ме с вагинален, но нищо не видя, само киста 5 см и струпване на клетки в матката, както и увеличена маточна стена.Това е засега и не знам какво да си мисля.А иначе се чуствам ужасно, вие ми се свят, гърдите не мога да ги пипна, ужасно ме болят.
Стискам палци да се удвои :)Успех
« Отговор #884 -: Ноември 20, 2010, 10:24:59 am »
моми4ета искам да ви задам един вьпрос, имам сьмнения 4е сьм бременна ( о6те пове4е 4е цяла но6т неможах да мигна от болка в гьрдите, станали са по твьрди и по големи ) днес имам 4ас при козметик процедурите които ми прави са с йонофреза и дарсонвал има ли някаква опасност , помагайте
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=vivi0304][/url]
« Отговор #885 -: Ноември 20, 2010, 14:42:18 pm »
zdr. momicheta nadqvam se da mi pomognete v lutaneto zapochva da mi se gadi xodq mn chesto do toaletnata mn sam razdraznitelna pravix si test no beshe neqsen imashe 2pa cherta obache beshe mn bleda sega neznam dali da es radvam ili ne mn sam obarkana po nqkoga si mislq che si vaobrazqvm vsichko dali naistina ima bebche blagodarq na vsichki predvaritelno jelaq ospex na vsichki

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Ноември 20, 2010, 15:53:23 pm от Елфи »
« Отговор #886 -: Ноември 20, 2010, 17:44:06 pm »
Весибоби, освен честито друго не виждам какво можем да ти кажем  :lol: , щом на тестта има втора черта значи си бременна. Повтори го след няколко 3-4 дни и ще видиш , че втората черта става по-наситена, успех мила !
« Отговор #887 -: Ноември 20, 2010, 19:55:28 pm »
dano da e taka az pravix testa predi 3 dni i dnes go povtorix i imashe sashtata bleda cherta no az se chustvam nqkak si razlichno i tova me kara da mislq che naistina sam bremenna blagodarq i uspex na vsichki jelaq vi go ot vse sarce
« Отговор #888 -: Ноември 21, 2010, 12:06:31 pm »
vesibobi 4estitoooo,makar i bleda 4erta bremenna si  :D Ve4e i az nqmam tarpenie da vidq tezi 2 4erti,stiskaite mi palci,imam simptomi,gardite ujasno me bolqt ve4e sedmica,no mi e 4udno 4e korem ne me boli,samo leko me bode,kato stavam rqzko ili kixam  :lol:nqmam papki po liceto i ot apetit ka4ix za 2 sedmici 3 kilograma.Molq se da e tova koeto iskam,4e pak 6te uklumam i 6te me napanat misli ot 1001 no6t
*
« Отговор #889 -: Ноември 21, 2010, 12:14:00 pm »
Момичета, при регистрацията си в този форум, сте се запознали с правилата. Там изрично е написано, че във форума на Зачатие се пише на кирилица. За тези, които нямат кирилица на компютъра си, има кредор. Това го обяснявам на почти всяка страница.
Ето линк към темата: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=488.0

Всеки следващ пост на латиница в тази тема, ще бъде изтрит лично от мен.
*

koki75

• *
  • 28
« Отговор #890 -: Ноември 21, 2010, 18:00:16 pm »
Пишете наистина на кирилица, ако искате да ви четем!!
« Отговор #891 -: Ноември 21, 2010, 20:47:12 pm »
ДОБРЕ !!!Кирилица ДА БЪДЕ
« Отговор #892 -: Ноември 22, 2010, 08:04:08 am »
Ходих на лекър каза ми,че имам малко фоликулче което пред цикъл е нормално и нищо по специално.Когато трябваше да ми е овулацията имах течение като белтък за 2 дни,но всички тестове за О ми показаха отрицателен резултат,досега не се беше случвало 8O.От 3 дни базалната темп. е 36.9.В сряда трябва да дойде лелката,но не я искам вече :oops:
« Отговор #893 -: Ноември 22, 2010, 15:21:05 pm »
Здравейте искам да споделия какво ми се случи в4ера(21.11,10)направих си тест 6дни по рано от датата ми за М беше с много бледа 2черта след ниаколко 4аса си направих 2тест с малко по иасна ,но пак бледа 2черта,след това си направих с дръг тест разли4ен от предишните и резултата беше отрицателен,днес сутринта пак си направих от този парвиа и пак имаше бледа 4ерта.Немога да разбера защо така се получава и кой е верният тест .Ако на някой мъ се случвало моля писхте ми !Благодария ви предварително
« Отговор #894 -: Ноември 22, 2010, 16:08:06 pm »
kamelia830831, много тихичко - ЧЕСТИТО! :)
това, което съм научила от този форум е, че щом има втора черта, независимо бледа или не - теста е положителен! :)))
« Отговор #895 -: Ноември 22, 2010, 16:15:11 pm »
Ками кога за последно ти е идвало ?
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #896 -: Ноември 22, 2010, 20:42:01 pm »
Камелия, писах ти и на лични, чертата ти е бледа, защото е много рано  :). А докторът ти не е успял да констатира бременност, тъй като е било по никое време  :lol:. Можеш да си пуснеш и кръвен тест, ако искаш.
*

koki75

• *
  • 28
« Отговор #897 -: Ноември 22, 2010, 22:00:39 pm »
Момичета, пиша ви каккто обещах.Днес взех и втория кръвен тест, който е 166,40 mlu/ml, нивото на хормона не се удвоило, а се е увеличило 12 пъти първи тест-14,93lu/ml.Докито ми обясни, че това означавало, че е в матката.Това ми беше най-голямото притеснение, тъй като съм преживяла две извънматочни бременности.Моля се на Господ да е в матката и да се развие добре!!!Сега докато не видя плодното сакче не мога да си отдъхна.Момичета, още веднъж ви благодаря за подкрепата-беше много важна за мен!
*

koki75

• *
  • 28
« Отговор #898 -: Ноември 22, 2010, 22:12:57 pm »
Здравейте искам да споделия какво ми се случи в4ера(21.11,10)направих си тест 6дни по рано от датата ми за М беше с много бледа 2черта след ниаколко 4аса си направих 2тест с малко по иасна ,но пак бледа 2черта,след това си направих с дръг тест разли4ен от предишните и резултата беше отрицателен,днес сутринта пак си направих от този парвиа и пак имаше бледа 4ерта.Немога да разбера защо така се получава и кой е верният тест .Ако на някой мъ се случвало моля писхте ми !Благодария ви предварително
Камелия, първия тест, който си направих беше 7 дни след като правихме секс с мъжа ми.Той показа мнооого бледа втора черта.След 3 дена си направих още два от различни марки-и двата положителни с по-добре изразена втора черта.Препоръчвам ти тест престо -два в опаковка.Той засича най рано.За да си 100процента сигурна, направи си кръвен.Той е най точен като отчита какво е нивото на хормона в кръвта.Стискам ти палци, пиши какво става.Успех!!! :pleasantry:
« Отговор #899 -: Ноември 22, 2010, 22:51:34 pm »
Коки успех мила , лека бременност  :P