0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 2-ра част
« Отговор #860 -: Ноември 16, 2010, 21:18:00 pm »
Дано BUBA12 , ще те послушам и ще си направя кръвен тест още утре
*
« Отговор #861 -: Ноември 16, 2010, 21:20:11 pm »
Хайде ще чакаме +++++++тест :)
*
« Отговор #862 -: Ноември 17, 2010, 08:57:47 am »
gerbera, не знам на 12-ти ден от цикъла защо правиш тест? То долу-горе тогава трябва да е ову.
« Отговор #863 -: Ноември 17, 2010, 16:48:34 pm »
Здравейте на всички бебеправещи , и аз съм една от вас и търся мнение .
Последния ми цикъл беше на 1ви ноември, преди 4 дни си направих тест на който се появи втората чертичка ,причината да го направя беше прималяване сутрин , виене на свят и леко гадене. Само че си правих и втори тест от друга марка но той ми показ отрицателен. Много е рано за ехо , очаквам и вашето мнение.

Цитирам себе си за да ти отговоря snegina
*
« Отговор #864 -: Ноември 17, 2010, 17:02:24 pm »
gerbera, тест за овулация ли си правила или за бременност, защото честно казано тест за бременност на 13 ден от МЦ на база гадене сутрин си е меко казано абсурдно...
Или се съмняваш за цветна бременност? ...  :ask:
« Отговор #865 -: Ноември 17, 2010, 20:24:04 pm »
Здравейте, отскоро съм тук и реших да се включа.

Имам чувството, че вече започвам да си втълпявам разни неща. Със съпруга ми отскоро правим опити за забременяване и този месец се възползвахме от най-фертилните ми дни. От началото на тази седмица имам доста сериозен апетит, от време на време - прилошаване (гадене, виене на свят; особено сутрин); гърдите ми са не само болезнени, ами и уголемени (което нормално не ми се случва преди менструация. Болезнени - да, но уголемени - не). Имала съм и предишни бременности (2), и двете прекратени - едната по желание, а другата - по медицински причини. И в двата случая имах симптоми от самото начало (около 10-15 дни след датата на зачеване): гадене, сънливост, непоносимост към миризми, особено на цигари, кафе и алкохол; много силно изострено обоняние. Имам чувството, че сега имам почти същите симптоми, но се опасявам, че си внушавам. Менструацията трябва да ми дойде на 14ти, но аз не издържах и си направих тест тази сутрин - отрицателен беше  :(.

Чувала съм хиляди истории за това, че тестовете не отчитат правилно преди закъснението, независимо колко са чувствителни, както и истории за 2/3/5/ отрицателни теста, правени по различно време, а всъщност се оказва, че бременност има. Обаче на мен никога не ми се е случвало теста да ме излъже - имала съм съмнения (2 от които - оправдани, както споменах), правила съм тестове - и преди, и след закъснението - никога не ми се е случвало резултатът да не е верен. И все пак - надеждата умира последна, та все се надявам да е било прекалено рано за тест все още. Знам, че е най-добре да изчакам датата на менструацията и след закъснението (ако има такова) да направя тест/да отида на преглед/да си направя кръвен тест, но съм адски развълнувана, притеснена и надяваща се и реших да споделя...
Да цитирам себе си и да се "опровергая" - онзи тест се оказа неверен, или по-точно, явно е било твърде рано за него. Вчера видях двете чертички, а днес докторът потвърди - макар е толкова мъничко, че едва се вижда :)))) Стискам палци на всички да видят двете чертички скоро :)
« Отговор #866 -: Ноември 17, 2010, 20:28:28 pm »
здравейте искам да попитам дали на някой от вас се е случвало по средата на цикъла горе долу когато е овуто да получи зацапване като преди да дойде последният ми цикъл беше на 01.11 последния секс.контакт беше на 14 дали е възможно да съм забременяла и какво е това зацапване свързано ли е со
 оплождането
« Последна редакция: Ноември 17, 2010, 22:09:16 pm от juji79 »
« Отговор #867 -: Ноември 18, 2010, 10:04:53 am »
Според мен това кървене е по-скоро от настъпваща овулация, а зацапване при имплантация е възможно около 7 дни след овулация.
« Отговор #868 -: Ноември 18, 2010, 14:59:29 pm »
zdraveite , izviniavam se 4e ne pi6a na kirilica no niamam drug izbor..  tozi mesec za parvi pat s moia priatel re6ixme da pravim opiti za bebe..poslednata mi menstruacia zapo4na na 03.11 i svar6i na 07.11 , priznavam si ne si sledia cikala koi znae kolko nito ovulaciata . dnite v koito pravixme bebe biaxa 09 , 16 , 17 v4era polu4ix mnogo leko zacapvane bukvalno kapka bledo kafiavo kam jalto koeto mi se slu4va za parvi pat , periodi4no use6tam bolki dolu nisko gardite sa6to sa mnogo 4uvstvitelni osobenno zarnata te me boliat nai mnogo . v4era sled zacapvaneto vednaga si vzex test Sure check i malko po -kasno go napravix no izleze otricatelen .ta vaprosa mi kam vas e vazmojno li e da sam bremenna no da e o6te rano za test vse pak go napravix vednaga a dokolkoto sam 4ela tuk po forumite zacapvane moje da se polu4i ot implantirane vednaga li sled implantirane naprimer moje testa da ot4ete ?? blagodaria predvaritelno
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=vivi0304][/url]
*
« Отговор #869 -: Ноември 18, 2010, 15:20:15 pm »
Рано е за тест. По-вероятно е в момента да си в овулация и оттам да са усещанията ти. Купи си тестове за овулация, поне да знаеш горе-долу кога настъпва при теб и да правите бебе в тези дни, ако не е станало този месец.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #870 -: Ноември 18, 2010, 16:21:46 pm »
Зацапването е може би от овулацията, имплантацията настъпва около седмица след овулация. Ако цикъла ти е дошъл на 03,11 то евентуалната овулация е на 16-17-18 ноември (незнам колко дни ти е цикъла), ти казваш че вчера на 17-ти си получила зацапването-следователно няма как да има имплантиране и все още и никой тест не би ти отчел . Изчакай търпеливо до към 5-ти декември и тогава с първа сутришна урина си направи тест. Успех !
« Отговор #871 -: Ноември 18, 2010, 17:37:21 pm »
blagodaria vi za otgovora.., no vse pak imam samnenia , predpolagam 4e vseki mesec imam ovulacia no dosega takiva simptomi i zacapvane nikoga ne mi se e slu4valo..kolkoto do testovete za ovulacia moje li da mi obiasnite kakvo predstavliavat i kak se praviat
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=vivi0304][/url]
« Отговор #872 -: Ноември 18, 2010, 18:30:37 pm »
Виви теста за овулация е подобен на  уринарен тест за бременност. Продават се както по единично така и в комплект по 5 бр, има различни на пазара. Първо определящ дължината на цикъла ти - примерно 28 или 30 дни. Ако е на 28 дни почваш тестването от 11 ден, ако е на 30 дни почваш от 13-ти ден и т.н. Когато тестта ти покаже две еднакви червени линии, това означава че ще има овулация след 24-36 часа.
*
« Отговор #873 -: Ноември 18, 2010, 19:07:05 pm »
zdraveite , izviniavam se 4e ne pi6a na kirilica no niamam drug izbor.. 
Имаш. Има кредор за тази цел, ето как се ползва: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=488.0
*

koki75

• *
  • 28
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
« Отговор #874 -: Ноември 18, 2010, 20:19:17 pm »
момичета, моля ви дайте съвет.Нова съм тук и много бих искала да си кажете компетентното мнение, тъй като на лекар съм чак след една седмица.Месец октомври ми дойде на 8ми, след което отидохме на 17 в анталия и тъй като правим опити за бебе от една година там така да се каже се насладихме един на друг.На 4 ноември ми дойде мензиса доста обилен, с продължителност 5 дни.На 9ти правехме секс с мъжа ми.Седем дена след това усещах ужасно напрежение в гърдите, които станаха огромни, коремът ми се поду.Взех си тест за бременност престо който отчете мнооого бледа втора черта.След 3 дена повторих теста чертата беше по-наситена.Днес си купих два теста престо и шуър чек и на двата има 2-ра червена черта, естествено на втория малко по бледа.Не мога да разбера бременна ли съм, тъй като в момента би трябвало да съм в овулация.Дали менструацията ми е била цветна бременност или съм забременяла веднага след мензис.Запазих си час при доки, но няма свободни и чак следващия четвъртък.Направо не знам какво да правя.Възможно ли е тестовете толкова рано да отчитат?  8O Благодаря ви предварително за мненията, ще ми бъдат много от полза!!1
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #875 -: Ноември 19, 2010, 07:12:46 am »
момичета, моля ви дайте съвет.Нова съм тук и ................

Направи си кръвен тест за бременност, той ще покаже най - сигурно.
Късмет !
*
« Отговор #876 -: Ноември 19, 2010, 09:47:09 am »
Коки, при толкова много положителни тестове би следвало наистина да има бременност.
Но като цяло ситуацията при теб не е от обичайните.
Наистина може би цветна брем., но пък малко съмнително с това обилно кървене, а може и да са били два ембриона, и само единия да е останал.
Ранна ову също е възможен вариант, но си мисля, че тестовете нямаше да уловят брем. от този цикъл.
Стискам палци това, което най-много желаеш, да се окаже реалност!
Ще чакаме новини след прегледа.
« Отговор #877 -: Ноември 19, 2010, 10:56:40 am »
Радост благодаря ти за отговора 6те из4акам до 1, 2 декември когато би триабвало да ми доиде МС , благодаря и на модератора 4е ме светна как да пи6а на кирилица.:)
*

koki75

• *
  • 28
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
« Отговор #878 -: Ноември 19, 2010, 11:51:28 am »
момичета много ви благодаря, днес мисля да пусна кръвен тест.Направо не мога да си пипна гърдите.Благодаря ви за мненията.Знаете ли заколко време излизат резултатите от кръвния?Добре,че ви има!!!
« Отговор #879 -: Ноември 19, 2010, 13:10:04 pm »
Коки,за най-сигурно питай по телефона в лабораторията където мислиш да си правиш кръвния тест от там ще ти кажат най-точно, успех