0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 2-ра част
« Отговор #700 -: Август 23, 2010, 17:29:57 pm »
Marie Claire, Зависи колко дни ти е менструалния цикъл. Уринарния тест може и да те подведе, но ако си толко нетърпелива - направи си кръвен.

« Отговор #701 -: Август 23, 2010, 21:24:05 pm »
Работата е там,че последните няколко месеца цикъла ми беше с различна продължителност и ми е трудно да се ориентирам.Може би ще изчакам още 2-3 дни и ще си направя уринарен тест(ако до тогава не ми дойде  :wink:)Наистина нямам търпение,но трябва да изчакам,колкото и да ми е трудно.Дано в крайна сметка да видя заветните две черти :D
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #702 -: Август 24, 2010, 17:10:32 pm »
Здравейте! Би трябвало да ми дойде на 28 август, но от 5 дни се чувствам меко казано ужасно. Всички възможни симптоми. Направих си тест на 20 -ия ден от последната М, макар да ми се стори доста рано... и... точно преди да го изхвърля, забелязах едва доловима втора чертичка! В следващите дни направих общо 5 теста, всички с еднакъв резултат. Надеждите ми се попариха, след като вчера сутринта имах кафяви следи по бельото /преди 8 години направих спонтанен аборт/. Казах си, че по - добре рано, отколкото в края на 4 месец... И тъкмо се бях примирила, когато прочетох за зацапването при имплантиране! А и докрая на деня спря напълно! Днес си направих тест отново и втората чертичка беше доста по - категорична! Все пак, дори още нямам закъснение, но май съм бременна!
« Отговор #703 -: Август 24, 2010, 18:24:38 pm »
А на кой ден от закъснението е най-добре да се направи тест за бременност?
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #704 -: Август 24, 2010, 18:30:14 pm »
А на кой ден от закъснението е най-добре да се направи тест за бременност?

На моя тест пише, че може да "засече бременност" и преди закъснението.
« Отговор #705 -: Август 25, 2010, 06:31:28 am »
Момичета тази сутрин си направих тестр странното е че контролната линия си се поави добре но втората линия се появи перпендикулярна на първата и се оформи буквата Т.
На някоя ат вяс това случвало ли се е и какъв е резултата тогава
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #706 -: Август 25, 2010, 07:19:24 am »
Според мен е невалиден, направи нов.  yahoo_17 :crossfingers:
« Отговор #707 -: Август 25, 2010, 12:41:47 pm »
Ходих да се прегледам на видеозон с 6 дни закъснение на цикъла но лекаря ми каза че е още много рано и не може да се разпознае нищо на видеозона. Ако М на доиде до понеделник да отида пак

Дано не дойде!!!!
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #708 -: Август 25, 2010, 13:18:04 pm »
Лиони, ако е имало овулация 19/20 ден от МЦ, то тогава наистина е рано да се види нещо, но пък ако си нетърпелива, един кръвен тест мисля, че можеш да направиш. Късмет!
« Отговор #709 -: Август 25, 2010, 17:07:54 pm »
Момичета много странни неща се случват с мен естествено рано е за тест и нямам намерение да избързвам датата за М ми е 31.08 , но за пръв път имам болки в гърдите от 4 ден след О ( правих си тестове за О ) За пръв път усещам странно бодежи в яйчниците, никога досега не ми се е случвало. Вените на гърдите ми изпъкнаха точно където за ареолите ми  :?
Освен това от 3 дни не мога да сложа нищо по тясно което ми притиска корема направо ме подлудява. Прекалено много неща се натрупаха затова се замислих иначе хич не съм от тези дето си внушават или се вглеждат. На някоя от вас случвало ли и се подобно нещо?  :oops:
« Отговор #710 -: Август 27, 2010, 18:38:29 pm »
Здравейте момичета, нова съм в този форум и бих искала да ви попитам нещо
от 4-5 дни отвреме на време ми се гади, ама понякога доста непоносимо!нес ми е 17ден от цикъла и при всички положения е твърде рано за следващата ми менструация. И тъй като с моя мъж от 2 месеца бебеправим, днес просто ей така реших да си направя тест за бременност и сега незнам какво да мисля - освен тестовата се появи и втора чертичка но съвсем съвсем бледа, почти незабележима и тъй като отдавна чакам да видя и втората чертичка си помислих че си втълпявам, но наистина чертичката я има ама е адски бледа
Кажете ми наистина възможно ли е да съм бременна с тази толково бледа втора чертичка
*
« Отговор #711 -: Август 27, 2010, 18:41:48 pm »
ами дори и бледа щом я има значи сте успяли с бебеправенето,но ако е 17-и ден от Ц не е ли рано за тест?изчакай още малко и повтори теста,дано следващия е с ярки две черти  osi_9успех

« Отговор #712 -: Август 27, 2010, 18:47:35 pm »
ми да доста е рано за тест, но имах един дето само ми се мотаеше из ръцете и просто така реших да го направя и ако наистина бебето е станало сега още повече няма да имам търпение да дочакам още няколко дни за да повторя теста
*
« Отговор #713 -: Август 27, 2010, 19:00:22 pm »
Колко дни ти е МЦ?
Ако е кратък, напр. 23-24 дена, и ову към 8/9-ти ден, може и да показва теста.
« Отговор #714 -: Август 27, 2010, 20:05:22 pm »
С едва,едва доловимата си блееееееееееда втора чертичка, вече влизаме в 25 г.с. Пожелавам го от сърце и на теб. osi_9
« Отговор #715 -: Август 28, 2010, 11:26:14 am »
Здравейте момичета, благодаря ви за положителните и обнадеждаващите отговори!сега остава само и аз да стискам палци и след няколко дни да видя вече 2 по-ярки чертички  :bighug:
« Отговор #716 -: Август 28, 2010, 15:43:01 pm »
дано си късметриика  :bighug:
« Отговор #717 -: Август 30, 2010, 20:13:45 pm »
:hello2: Здравейте, след няколкомесечни опити за бебе, в последно време намирам някои промени в мен.  :hug2:
Първо бях отпаднала няколко дена с ужасни болки в краката.  osi_10
След това се появиха няколко пробождания в областта на яйчниците и матката, чувство за тежест, а сега и коремната стена е някак странно по-твърда и заоблена напред. Появиха се и някакви черти наподобяващи кръг, които тръгват отгоре и се появяват пак отдолу като образуват кръгови линии.

Не знам дали си въобразявам, но напоследък не ми се яде, а ми е кисело и безвкусно всичко. А това при мен е странно, защото само да видя нещо и не мирясвам докато не го хапна. С две думи страшна ламя съм, добре че засега нямам проблеми с това. Най-много да кача 1-2 килца.

Всичко ми е страшно странно и не знам дали е нормално при една евентуална бременност.

Изчетох доста неща и се пообърках.
Мисля тази седмица да посетя гинеколог, и дано да ме зарадва...

Чао...и късмет на всички дами чакащи същия отговор като мен   :bfp1:

« Отговор #718 -: Август 30, 2010, 21:13:49 pm »
tinkie87  изчакай 1-2 дни и си направи пак тест но с първата урина, така знам че сутрин е най добре да се прави
Успех дано резултата е  :bfp1:
« Отговор #719 -: Август 30, 2010, 21:54:18 pm »
Копирам си постът от темата за тестовете, защото ме препратиха насам:
Днес ми е 31-ви ден от цикъла, последното хапче прогестерон изпих преди 6 дни. Нещо ме хванаха лудите и си взех един surecheck, който е категорично неположителен. Ама го направих в 18.30 часа вечерта.На опаковката пише, че може по всяко време.  Най-вероятно няма бременност, нямам и симптоми никакви, но нали знате как човек се надява до последно.  Та може ли тестът да отчита действително по всяко време или е най-сигурно сутрин. На една приятелка и отчете в единайст вечерта, но беше наситено положителен Smile И да добавя, че май при повечето жени тестът си отчита на 15 ден след овулацията. А моята няма как да е по-късно от 16-тия като се има предвид, че утрогестана го пия от 13 ден. А пък този месец вместо 10 дни го пих 13 дни от 13-тия ден. Абе при мен все е сложно за обяснение.
« Последна редакция: Август 30, 2010, 22:01:31 pm от Tulip83 »