Здравейте и от мен
Искам да разкажа моя случай, за да мога да бъда полезна на някоя от вас.
От началото на април започнахме да бебеправим. От 1 година насам съм с цикъл около 30 дни. На 10.04 ми дойде за последно. Не съм мерила БТ, не съм използвала и тестове за овулация. Правехме си любов достатъчно често. Започна да ми закъснява, появиха се симптоми като разсеяност, сънливост, през нощта се будех често, бях замаяна, а гърдите ми порастнаха с 2 размера. Не исках още да си правя тест, за да не се разочаровам. Към 15.05 започнаха страшни ПМС, толкова силно никога не ме е боляло ниско долу. На 21.05 направих тест Шуър Чек- беше с бледа втора черта, но се виждаше ясно..че е там наистина
. Вечерта прокървих.. през нощта почна по-силно да ми тече. Много се притесних и на следващият ден ( събота) записах веднага час за вагинален ехограф ( нищо че ми беше дошло
). Оказа се, че няма нищо и така и не разбрах какво е станало... била ли съм въобще бременна.
Сега пак правим опити, усетих ову на 03.06 -правим всеки ден опити.. надявам се този път да се получи. Стискам палци на всички да имате най-хубавите и здрави мъничета :)Към 20.06 ще се отчета пак, за да кажа какви са резултатите