0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
Re: Дали съм бременна? - 2-ра част
« Отговор #360 -: Май 21, 2010, 10:50:12 am »
zdraveite na vsi4ki.pravih sex s moiq partnior predi tri dena i toi svar6i v men.i sega kato se 4ukame i ima lo6 miriz.vazmojno li e da se oti4at o6te spermatozoidite i dali sam bremena.of molq daite mi savet

...тук всички се молим да сме бременни...
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
« Отговор #361 -: Май 21, 2010, 10:50:36 am »
shkembelina
и аз в твоя случай мила.....чакане,чакане,чакане....найстина е убийствено ,дано новините да са добри при теб ще чакаме да пишеш добрата вест  :bori_001:

*
« Отговор #362 -: Май 21, 2010, 11:44:31 am »
shkembelina
и аз в твоя случай мила.....чакане,чакане,чакане....найстина е убийствено ,дано новините да са добри при теб ще чакаме да пишеш добрата вест  :bori_001:

Благодара!!!  :bighug:
Дано! дано!
Дано при всички чакащи новините да са добри !

« Отговор #363 -: Май 21, 2010, 13:10:38 pm »
no az neiskam,za sajelenie.az imam edin hubave4.prosto ne iskam,pone za sega.nadqvam se da zabremeneete vsi4ki,jelaq vi kasmet.trqbva da mi doide na 24 6te 4akam,no dano nesam.
*
« Отговор #364 -: Май 21, 2010, 13:26:23 pm »
no az neiskam,za sajelenie.az imam edin hubave4.prosto ne iskam,pone za sega.nadqvam se da zabremeneete vsi4ki,jelaq vi kasmet.trqbva da mi doide na 24 6te 4akam,no dano nesam.

Не искам да бъда груба, но този форум е за ПРОБЛЕМНО ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ, т.е. тук пишат момичета, които лекуват (някои от тях в продължение на години) стерилитет и са подложени на невероятно психическо и физическо напрежение.
Не е уместно тук да търсиш подкрепа. Дано все пак не си бременна, щом това е желанието ти, но прочети за предпазните мерки.

П.п. И моля те пиши на кирилица!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #365 -: Май 21, 2010, 16:54:31 pm »
zdraveite na vsi4ki.pravih sex s moiq partnior predi tri dena i toi svar6i v men.i sega kato se 4ukame i ima lo6 miriz.vazmojno li e da se oti4at o6te spermatozoidite i dali sam bremena.of molq daite mi savet

Лошата миризма може да е симптом за наличие на гъбички във влагалището. Нужно ти е изследване, наречено микробиология, назначено от гинеколог, за да се установи има ли проблем и как да се лекува.

Щом си сексуално активна, задължително трябва да знаеш елементарни неща за анатомията и физиологията на половите органи, както и правилата за хигиена и безопасност при секс. И в библиотеката на този сайт, и в интернет по принцип, ще намериш много информация.
« Последна редакция: Май 21, 2010, 18:43:37 pm от цигуларче »
« Отговор #366 -: Май 21, 2010, 19:22:20 pm »
Smaraidi днес бях на гинеколог и той ми каза,че наистина е нужно повече време за настройка на организма,каза ми също,че около овулацията не трябва да се прави секс всеки ден,а през ден,тъй като на сперматозоидите са им необходими 2 дни за да узреят!Стискайте палци този път да стане!Аз реших да го карам по спокойно и да не мисля много за това-до колкото е възможно!!!!    Муси радвам се,че вече си по-добре.Наистина е време вече някой да се похвали.                                   
*
« Отговор #367 -: Май 21, 2010, 22:31:53 pm »
Муси, :bighug:, милааа, здравей. Късмет за теб и палци стиснати, нали знаеш :wink:.

Еветоо, сега поуспокои ли се :)? Чувала съм, че бебеправенето е през ден по време на О, за да не се претърка жената. А и сперматозоидите живеят няколко дни в тялото на жената. УСПЕХ.

ШКЕМБЕЛИНА, палци, палци :).

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
« Отговор #368 -: Май 22, 2010, 11:35:56 am »
Smaraidi,знам мила. :bighug:

Еветоо, :pleasantry:УСПЕХ,a спокоиствието наистина играе важна роля в този процес

ШКЕМБЕЛИНА, :crossfingers: ,а на теб Маритта много ти се зарадвах като я нареди така девоиката osi_9 .
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.Сенека
« Отговор #369 -: Май 22, 2010, 15:11:44 pm »
Явно и аз ще бъда наредена но трябва да Ви разкажа и да ви попитам нещо....

Преди около 1 седмица и няколко дена правихме секс с приятеля ми. Естествен но бяхме с кондом. Но когато решихме да приключваме вече, защото и време нямаше, той го махна, не беше свършвал. Имаше няколко прониквания без него, след това го извади `` така да се изразя `` и тогава свърши, дори не можа. Отдели се само някаква течност, която при всеки се отделя преди свършване. Въпреки това се притеснявам дали може да съм бременна, реших да ви попитам и се надявам на разбиране от ваша страна. Преди да почнете да ми казвате, че главата ми е не увряла и правя секс на 14 ще Ви кажа `` знам `` не увряла е, но не ми се говори за това. благодаря, предварително.  :balk_144:
*
« Отговор #370 -: Май 22, 2010, 16:30:27 pm »
simana,

Със сигурност не си глупаво момиче, дори и само заради това, че осъзнаваш, че постъпваш безотговорно.
Тялото си е твое и точно ти си тази, която трябва да го обича и да го пази.
Щом си преценила, че ти е време да водиш полов живот, трябва да си наясно и с грижите, които следва да полагаш, и най-важното как да се предпазваш от нежелани инфекции, болести и т.н. Евентуална бременност ти е най-малкия проблем, макар че на твоята възраст, едно прекъсване може да е фатално...
Бъди умна!
Някой ден ще искаш да си майка ... не проваляй бъдещето си!
*
« Отговор #371 -: Май 22, 2010, 16:38:06 pm »
Преди около 1 седмица и няколко дена правихме секс с приятеля ми. Естествен но бяхме с кондом. Но когато решихме да приключваме вече, защото и време нямаше, той го махна, не беше свършвал. Имаше няколко прониквания без него, след това го извади `` така да се изразя `` и тогава свърши, дори не можа. Отдели се само някаква течност, която при всеки се отделя преди свършване. Въпреки това се притеснявам дали може да съм бременна

Никой не може да отговори на въпроса ти. Не е нужна еякулация, за да се отдели минимално количество семенна течност. Зависи и кога е била овулацията ти - ако не я следиш, няма как да се прецени рискът да си бременна. Изчакай си менструацията. И пази здравето си и това на партньора си.
« Отговор #372 -: Май 22, 2010, 16:48:55 pm »
Някой били ми казал как да я следя  osi_10 цикъла ми е редовен но на различни дати ми идва....сега трябва в началото на юни да ми дойде или седмица след началото...  :?
« Отговор #373 -: Май 22, 2010, 16:51:52 pm »
Snegina, не съм преценила, че трябва да водя полов живот.....не искам да си спомням как стана, но аз НЕ ГО ИСКАХ....предполагам вече ме разбра какво исках да кажа  :(
*
« Отговор #374 -: Май 22, 2010, 17:04:36 pm »
simana,
Тази тема наистина не е мястото, където да коментираме въпросите ти.
Но при желание от твоя страна, в този форум ще намериш информация за всичко, което те вълнува.
Съжалявам за това, което ти се е случило...
Късмет напред!
« Отговор #375 -: Май 22, 2010, 17:07:53 pm »
мерси....  :wink:
*
« Отговор #376 -: Май 23, 2010, 12:01:05 pm »
Благодаря на всички които ми стискаха палци!!!
Но и този месец не стана!Тази сутрин пристигна Вещицата,при това с ужасни болки.
Остава да се надявам за следващия месец!
Късмет на очакващите!!!!!

*
« Отговор #377 -: Май 23, 2010, 13:26:14 pm »
Ооо, Шкембенце, :bighug: следващия път ще стане, ще видиш.

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
« Отговор #378 -: Май 25, 2010, 19:05:50 pm »
Smaraidi,знам мила. :bighug:

Еветоо, :pleasantry:УСПЕХ,a спокоиствието наистина играе важна роля в този процес

ШКЕМБЕЛИНА, :crossfingers: ,а на теб Маритта много ти се зарадвах като я нареди така девоиката osi_9 .

обаче гледам ми го няма поста! някой от модераторите ли го е изтрил? протестирам!! а даже немога и да пиша във всички теми...явно някакъв бан ли имам? не е честно,ак оса ме застопорили,заради това.та тя говори глупости и на съвсем грешното място се изтъпанчва с тях!!!

« Отговор #379 -: Май 25, 2010, 19:17:10 pm »
Явно и аз ще бъда наредена но трябва да Ви разкажа и да ви попитам нещо....

Преди около 1 седмица и няколко дена правихме секс с приятеля ми. Естествен но бяхме с кондом. Но когато решихме да приключваме вече, защото и време нямаше, той го махна, не беше свършвал. Имаше няколко прониквания без него, след това го извади `` така да се изразя `` и тогава свърши, дори не можа. Отдели се само някаква течност, която при всеки се отделя преди свършване. Въпреки това се притеснявам дали може да съм бременна, реших да ви попитам и се надявам на разбиране от ваша страна. Преди да почнете да ми казвате, че главата ми е не увряла и правя секс на 14 ще Ви кажа `` знам `` не увряла е, но не ми се говори за това. благодаря, предварително.  :balk_144:

чакай и теб д анаредя сега и да ме бъгнат завинаги хахахаха
споко.залагам 80% да не си бременна на 20% да си.то само със залагания може да се говори при подобни ситуаций и жени,като нас със стабилен опит в опитите за бременност,бременност и т.н. немогат да определят дали са бременни или не до момента,в който тест или лекар не каже категорично.ако не е свършил (еякулирал) или както там искаш го наречи значи да си бременна ще значи,че си от незнам си колко малкия процент жени,на които им се случва.по принцип много неща са възможни в природата,но се случват наистина рядко.трябва си,както хубавицата с чукането преди теб се изрази=сперматозоиди.трябват си в стабилно количество за тази работа и не е чак тооолкова лесно да се забременее на практика,както на теория.надявам се да съм те успокоила и да можеш без особено много нерви да си дочакаш цикъла,а от тук натам си вземи някакви анти бебе,защото само с кондом може и други фалове да очакваш.и не се доверявай особено на момчетата/мъжете да те пазят. и да...малко ранко ти е да си сексуално активна,но щом си започнала взимай мерки.