0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 2-ра част
« Отговор #340 -: Май 17, 2010, 18:36:14 pm »
Smaraidi,най-вероятно е от това ,не съм била по-притеснена от обикновенно,а най-странното е че до сега цикъла ми е бил точно на 28 дни.Това са последните 8 месеца ,защото преди това пиех Cilest около 3 години-с предпазна цел.             
 Скъпа Муси не се предавай,и бъди силна!!!!Желя ти успех!
« Отговор #341 -: Май 17, 2010, 19:20:06 pm »
Муси, много ми е мъчно за огромната ти загуба. Не губи надежда и вярвай, че когато най-малко очакваш се случват най-хубавите неща.Така е трябвало да стане....а скоро вярвам, че ще гушнеш рожбата си. :bighug:
*
« Отговор #342 -: Май 17, 2010, 21:29:03 pm »
евето, нужно е време на организма да заработи сам. Измервай базална температура, тестове за овулация. Каквито въпроси имаш питай :).

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
« Отговор #343 -: Май 18, 2010, 09:25:10 am »
Муси, много съжалявам за загубата ти!  :bighug: :bighug: :bighug:
Почини си, възтанови се, но не се предавай! Ще стане, само не губи надежда!
Загуби само битката - но не и войнатд!
Прегръщам те топло! 
« Отговор #344 -: Май 18, 2010, 19:02:39 pm »
здр.трябваше на 12.05 да ми доиде МЦ правих си тест преди 2 дни и ми показа отрицателен имам леки болки в корема 1-2 пъти на ден за около 5 сек.Уголемени гърди.възможно ли е прекалено рано да съм направила теста.
« Отговор #345 -: Май 19, 2010, 10:38:16 am »
Здр.mimosa21  може да си имала късна овулация.Направи си още един тест сутринта като се събудиш или най-добре си пусни кръвен тест.
Стискам палци.
*
« Отговор #346 -: Май 19, 2010, 13:53:26 pm »
Здравейте, от няколко дни съм съм регистрирана във форума, но научих доста неща, за които безкрайно ви БЛАГОДАРЯ ! Със съпруга ми викаме щъркела вече трети месец, но за сега... или не чува, или го мързи да дойде. Не следя температурата си и още не съм правила ову тестове, но този месец нещо се случва (дано не си въобразявам) болки в гърдите, ужасни болки и то 2 седмици преди дата на МЦ. Обикновено болките в гърдите започват около 5-6 дни преди датата, освен това ходенето до тоалетната се превърна в основно мое занимание и постоянно ми е студено. На 13.05 бях на преглед, лекарката установи, че е време за работа и до овулацията ми остават 1-2 дни. Последния ми цикъл започна на 05.05 и ако лекарката е права би трябвало 14-15 да съм била в овулация. Наистина съм объркана... не мога да преценя дали си въобразявам...

« Отговор #347 -: Май 19, 2010, 14:29:56 pm »
Адитоо,най-ранните симптоми на бременност при мен бяха същите - болки в гърдите 2 седм- преди предполагаемия мц, непрекъснато ми беше студено, пишках и нощем, а и някак усещах, че нещо става в мен. Дано и при теб това са ранните признаци на това, че си заченала. :goodluck:
« Отговор #348 -: Май 19, 2010, 15:48:19 pm »
здр отново сутринта си направих повторен тест и се оказа положителен отидох на лекар и тои потвърди че съм бремена мн се радвам защото от 5 месеца пробвахме и все неставаше.стискам палци на всички  :balk_173: :balk_173: пишете надявам се и за напред да ми помагата  :kiss:
*
« Отговор #349 -: Май 19, 2010, 17:05:32 pm »
Мираники, дано да си права...
На всички чакащи :bfp:

« Отговор #350 -: Май 20, 2010, 09:58:03 am »
Здравейте на всички момичета!
Ето и аз най накрая се престрашавам да се включа,от скоро съм тук в сайта.Доста почетох всички сте чудесни.Та и аз като вас се чудя дали е станало чудото този месец.Бях много обнаждена с всички тия симптоми които имам болки от една седмица в кръста,гърдите ми са напрегнати а от няколко дни се чувствам така сякаш всеки момент ще ми дойде,бързам да отида да видя дошла ли е лелката :oops: но няма нищо , но днес е датата ще се чуе ,но с този  :bfn:  преди няколко дни едва ли  osi_16
 На всички дано да видят мечтаните  :bfp:

*
« Отговор #351 -: Май 20, 2010, 13:01:27 pm »
Раничко е за уринни тестове. Тук момичетата препоръчват кръвен тест.

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
« Отговор #352 -: Май 20, 2010, 13:46:04 pm »
Раничко е за уринни тестове. Тук момичетата препоръчват кръвен тест.

Ами...... ще чакам няколко дни закъснение ако не ме навести през тези дни,май от нетърпение съм избързала прекалено,,дано се окаже  preggo

*
« Отговор #353 -: Май 20, 2010, 16:58:55 pm »
Здравейте!!!
И аз съм нова във форума,но много време вече ви  чета тук и само се "ослушвам" за симптоми.Винаги съм си мислила ,че ще усетя като забремения...е вече не съм толкова сигурна.
Преди да решим да си правим бебе няколко месеца правих тестчета за овулация и мерих БТ,за да проследя кога приблизително ми е овулацията(защото МЦ варира от 28 до 31 дни) и колко е дълга ЛФ.Започнах да пия фолиева киселина отидох на преглед(където лекаря ми обясни как бебето няма да стане когато аз искам ,а когато Природата пожелае :) )Всичко е ОК,взеха ми Цитонамазка-и там нещата бяха добре-всичко като по учебник :).
Вече няколко месеца опитваме -първия ми ставаше лошо(беше от друго),втория имах постоянни болки в Я и си мислех че "работата" е станала...но сами се сещате :)(доктора май е прав хихихи)
Този месец реших че няма да меря постоянно БТ и да броя кога е О. а когато си искаме ще действаме и до вчера бях сигурна че нищо не сме направили.Гърдите не ме боляха ,не ми беше лошо и не ме болеше нищо.Но! от вчера имам мн мн силни болки ниско долу(досега такива не съм имала) и се чувствам така сякаш ми е дошло ,но не.Знам кога ми беше Ову и че оттогава минаха 13-14 дни,гърдите ми ще се пръснат и БТ тази сутрин още беше висока(пада 2 дни преди начало на БТ) и огладнявам през 1 час.
Правих си тест сутринта ,но беше "-",обаче може да е рано все още.
Вие какво мислите по въпроса,мили момичета?

« Отговор #354 -: Май 20, 2010, 17:25:00 pm »
Shkembelina,дано наистина да си бременна,но миналия месец при мен беше по същия начин-За пръв път имах болки в кръста и гърба,непрекъснато бях гладна,имах болки в Я,закъсня ми с два дни,направих 2 теста-ОТРИЦАТЕЛНИ,но все си мислех,че сам бременна.За съжаление ми дойде на третия ден от закъснението!Казвам ти тези работи за да не се разочароваш като мен!И все пак при всеки е различно,пожелавам ти при теб да има радост ощте този месец.Пиши какво става.
« Отговор #355 -: Май 21, 2010, 08:07:33 am »
shkembelina
Пожелавам ти да си с положителен резултат. Мисля, че 13 ден за тест е малко рано. Ако искаш пусни си кръвен или изчакай да станат 15 дни (за да си най-сигурна). Моя доктор ми е казал уринен тест да пускам на 15-ия ден след О.
Ти как отчете О?
Аз лично следя О с тестове и то когато не съм на лекар да ми прави фоликулометрия. От горчив опит вече зная, че моята О не е винаги на една и съща дата.
Стискам ти палци!
Чакаме хубави новини! :)  УСПЕХ!
*
« Отговор #356 -: Май 21, 2010, 09:00:16 am »
shkembelina
Пожелавам ти да си с положителен резултат. Мисля, че 13 ден за тест е малко рано. Ако искаш пусни си кръвен или изчакай да станат 15 дни (за да си най-сигурна). Моя доктор ми е казал уринен тест да пускам на 15-ия ден след О.
Ти как отчете О?
Аз лично следя О с тестове и то когато не съм на лекар да ми прави фоликулометрия. От горчив опит вече зная, че моята О не е винаги на една и съща дата.
Стискам ти палци!
Чакаме хубави новини! :)  УСПЕХ!
На мен също ми се сториха малко дните ,но не издържах  :oops:
Днес БТ все още ми беше висока...така че ще видим.След ден два ще направа отново тест.Няма как да изляза от работа за да си пусна кръвен,че тук в момента има "много" и "спешна"работа.  :D
При мен също Ову не е на една и съща дата(на 17,18 или 19 ден) и обикновено го следя с тестчета и БТ,но този месец гледах да не съм мн редовна и да не се вманиачавам.Само засякох,че на 10.05 и 11.05 БТ се беше вдигнала и предполагам че Ову е минала.Затова ще чакам-ако дойде...дойде-какво да се прави.

« Отговор #357 -: Май 21, 2010, 09:10:15 am »
Високата БТ е добър предвесник!
Опитай (доколкото е възможно) да не мислиш много за това. Моя мъж дори е на мнение, че не бива и да го споменавам, защото така съм "разваляла всичко". Суеветия, всеки със своето! ;) 
С колко дни ти закъснява?
много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

п.с. време е някой да се похвали със страхотната новина!!! :)
*
« Отговор #358 -: Май 21, 2010, 09:19:35 am »
Високата БТ е добър предвесник!
Опитай (доколкото е възможно) да не мислиш много за това. Моя мъж дори е на мнение, че не бива и да го споменавам, защото така съм "разваляла всичко". Суеветия, всеки със своето! ;) 
С колко дни ти закъснява?
много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

п.с. време е някой да се похвали със страхотната новина!!! :)

2 дни може би,въпреки че като варира 2-3 дни не мога да съм сигурна.Но днес беше последния "срок"(ако МЦ този месец е 31 а не 28) да дойде...но за щастие го няма..ще видим до кога
 :bighug:

« Отговор #359 -: Май 21, 2010, 10:07:15 am »
zdraveite na vsi4ki.pravih sex s moiq partnior predi tri dena i toi svar6i v men.i sega kato se 4ukame i ima lo6 miriz.vazmojno li e da se oti4at o6te spermatozoidite i dali sam bremena.of molq daite mi savet