0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 2-ра част
« Отговор #240 -: Април 16, 2010, 16:28:09 pm »
Благодаря,дано да стане.А за симптомите-дори гадене и повръщане нямам.Само силен апетит,дърпане ниско долу и често уриниране,понякога и болки в яйчниците и кръста.Ще пиша когато вече имам сигурни резултати,засега само ще се моля да не ми идва.
« Отговор #241 -: Април 17, 2010, 11:18:48 am »
Здравейте момичета.И аз съм една от тези който всеки месец се надяват на +тест.И така вече 6 месеца.Но искам да ви попитам нормално ли е според вас от овуто/около 09.04/да продължава напрежението и болките в гърдите?Съжалявам ако съм отклонила темата но така се надявам да е някакъв ЗНАК и затова пиша тук.
« Отговор #242 -: Април 17, 2010, 13:11:00 pm »
да...на мен ми беше първия симптом за бременност.

« Отговор #243 -: Април 17, 2010, 13:37:27 pm »
Мерси за отговора/надявам се че е за мен/ще си почакам до 22 и ще видим.не смея дори и да се надявам.Успех на всички чакащи!
« Отговор #244 -: Април 18, 2010, 18:53:36 pm »
 :D :D Здравейте отново.Най-накрая докторите видяха бебето.Съответсва по големина на седмиците и два последователни теста на ЧХГ...Преди две години бях бременна ,имаше бебе със сърдечен ритъм даже ,а после се оказа,че е гроздовидна бременност..За това много се притеснявах да не би и сега случая да е същия..За моя радост нивата на ЧХГ са нормални за седмиците,докато при гроздовидната бременност нивата са неестествено големи..Надявам се този път да нямам такива проблеми..
  Четирима доктори ме преглеждаха около една седмица всеки ден и накрая петия видя бебето.. 8O :D...а правехме опити с мъжа ми от две години.за това сега много се радвам :D
*
« Отговор #245 -: Април 18, 2010, 19:04:08 pm »
Браво ,Честито Пандора!

« Отговор #246 -: Април 18, 2010, 19:09:09 pm »
Благодаря moniks_s! :D
Пожелавам на всички втора черта.Аз видях моята в момент,когато почти напълно се бях отчаяла... :wink:
« Отговор #247 -: Април 19, 2010, 14:34:17 pm »
Здравейте. Правя поредния опит да се впиша в редиците на бременните. Този месец проследихме овулацията с фоликуметрия.МЦ трябваше да дойде на 16-ти април.Всички предменструални симптоми са налице.След два дни закъснение снощи се появи и зацапване. Тъкмо се настроих че не сме успели този месец, а то взе че спря. Не смея да си взема тест, страх ме е да не се разочаровам. Има ли и други, които след такова кратко закъснение и зацапване се е оказало, че са бременни?
*
« Отговор #248 -: Април 19, 2010, 14:55:09 pm »
Има, има ...

И точно с такива много силни ПМС.

Аз си направих теста на 5 дни закъснение.

Дано!  :crossfingers: yahoo_17 :bfp:
« Отговор #249 -: Април 19, 2010, 16:06:35 pm »
здравейте момичета!имам нужда да споделя какво се случва с мен!от 1 година правим опити за забременяване(или по точно просто спряхме да се пазим и започнахме да говорим все по често за детенце,но уви,няма резултат!днес е последният ден в които според овулационния календар трябва да ми доиде!имам някакви леки болки в корема от няколко дни но нямам цикал!надявам се скоро да разбера защото ме измачва много!няма как да си закупя тест за такова леко съмнение, защото живея в испания а цените на тестоветв варират мейду 15 и 30 евро!!! благодаря поне че мога да си споделя с вас!!!
« Отговор #250 -: Април 19, 2010, 16:09:57 pm »
bramko, стискаме ти палци да не ти идва!
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #251 -: Април 19, 2010, 19:07:21 pm »
здравейте момичета!имам нужда да споделя какво се случва с мен!от 1 година правим опити за забременяване(или по точно просто спряхме да се пазим и започнахме да говорим все по често за детенце,но уви,няма резултат!днес е последният ден в които според овулационния календар трябва да ми доиде!имам някакви леки болки в корема от няколко дни но нямам цикал!надявам се скоро да разбера защото ме измачва много!няма как да си закупя тест за такова леко съмнение, защото живея в испания а цените на тестоветв варират мейду 15 и 30 евро!!! благодаря поне че мога да си споделя с вас!!!

Аз също живея в Испания.Отиди в 24 часова аптека-там тестовете са по 5 евро и успех от мен.. Но запомни в 24 часова..Там са най-евтините тестове :) дано не ти се налага повече от един и да е съответно +++ :):)
« Отговор #252 -: Април 20, 2010, 10:14:25 am »
Здравейте пак момичета!Малко ми е неудобно защото смятам че въпросът ми е доста ТЪП но мисля че вече откачам.Взех си тест престо и го направих преди 2 дни.Излезе 1 черта на Т-според мен "-"колкото и да ми е мъчно.Сега чета за теста/в интернет защото изхвърлих опаковката/че това е невалиден тест.Аз ли не съм разбрала или вече .....си ги намествам.мерси за разбирането предварително.
« Отговор #253 -: Април 20, 2010, 10:23:27 am »
когато се покаже една черта е отрицателен тест,а когато няма НИТО ЕДНА тогава е невалиден! стискам палци да е било рано.

« Отговор #254 -: Април 20, 2010, 14:19:24 pm »
благодаря на galka malka и на saraapl за отговорите!честно да ви кажа досега не съм се вълнувала толкова и същевременно да съм толкова уплашена! надявам се скоро да разбера  но все още ме е страх да си направя тест защото досега съм си правила няколко пъти и съм оставала много разочарована! много интересен е факта,че имам пмс от няколко дена но вече ми закъснява с 2 а няма цикъл.не мога да си го обясня
« Отговор #255 -: Април 20, 2010, 14:24:07 pm »
Това ми звучи добре - късен ПМС и се появява точно, когато ти закъснява.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #256 -: Април 20, 2010, 15:11:33 pm »
Но на теста ми липсва С/контролната/ а излезе 1черта на Т/тест линията/Затова питам за валидността .Моля някой ако му се е случвало това да пише
« Отговор #257 -: Април 20, 2010, 15:44:39 pm »
Но на теста ми липсва С/контролната/ а излезе 1черта на Т/тест линията/Затова питам за валидността .Моля някой ако му се е случвало това да пише
Вземи си нов тест. Този резултат означава, че теста е невалиден. Дано на новия, който направиш има  :bfp:
БРАМКО, това, което описваш може да се дължи и на хормонален дисбаланс. Почакай малко и направи тест. Казвам ти това от собствен опит, защото през двете години , в които правехме опити за второ дете имах много закъснения и симптоми на бременност, но такава нямаше...
« Последна редакция: Април 20, 2010, 15:47:17 pm от miraniki »
« Отговор #258 -: Април 20, 2010, 16:10:40 pm »
Но на теста ми липсва С/контролната/ а излезе 1черта на Т/тест линията/
Изчакай спокойно поне още ден-два да минат и си направи нов. И дано видиш 2-те черти.
« Отговор #259 -: Април 20, 2010, 20:37:27 pm »
мерси много дано