0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 2-ра част
« Отговор #180 -: Март 30, 2010, 19:16:40 pm »
Нирвана, много ти благодаря за написаното. Напълно си права. Ще пиша какво става с мен, а на теб ти желая  :bfp: . Пиши как се развиват нещата при теб. УСПЕХ !И продължавай с  osi_5
« Отговор #181 -: Април 01, 2010, 16:45:52 pm »
Не се сдържах, днес си направих два теста/от най-евтините/-остава ми седмица до МЦ. И на двата теста имаше ЕДВА доловима втора черта.Може да ми се привижда или да имам орлов поглед, обаче виждам още една черта съвсем леко оцветена, сякаш прозира отдолу. Май напълно превъртях. Моля ви, пишете ми нещо... :balk_160:
За празниците ще пътувам, затова от мен  :balk_35: :balk_40: :balk_44: :balk_45: и  :bighug:
*

nirvana65

• *
  • 17
  • Нищо не е по-ценно от днешния ден
« Отговор #182 -: Април 01, 2010, 16:53:22 pm »
Здравейте момичета!Какво става с чуденката?Аз днеска бях на чичо доктор и съм леко-меко изумена :balk_161:Бръкна той с "писалката" и си каза тежката дума цитирам:
 " Не виждам бременност.Имаш удебелена лигавица на матката както преди МЦ,така и за ранна бременност.Само че ако ще ти идва, ще да е след около 15 дни,понеже имаш нараснал фоликул 25мм до 1/2 дни трябва да се спука.Миомните възли не са нараснали седят си на едно положение от преди 7 месеца,това е добре,нямаш кисти."
Изписа ми тестове за овулация и геритамин,час за 6ти да видим дали се е пукнал фоликула.
Някой може ли да ми разясни ситуацията,че нещо съм блокаж:)
Удебелена лигавица като преди МЦ-няма цикъл!
Същата като при ранна бременност-тестове отрицателни,за ехограф евентуално рано!
....и предстояща овулация  :ask:
Възможно ли е да е ранна бременност и да предстои овулация?
Много съм тъпа  :balk_149: що не го питах него,сега ми дойде на ума.
 miraniki стискам палци и на ръцете и на краката,дано двете черти на Великия ден да са толкова наситени,че да ги виждаш ясно и без да се налага орлов поглед.И все пак без да те отчайвам,си изчакай закъснението и тихичко честито от мен.
Ако искаш да се почувстваш богат, просто преброй всичките свои неща, които не си купил с пари
« Отговор #183 -: Април 01, 2010, 17:12:44 pm »
Ще го изчакам, обаче аз съм с ПКЯ и цикъла ми си идва когато си иска  :oops:. Ще си направя още един тест на втория ден закъснение от предполагаемия цикъл и ще пиша...Благодаря за отговора
« Отговор #184 -: Април 01, 2010, 18:13:32 pm »
nirvana65 ами да ти кажа не е невъзможно в природата и това да се случи/овулация по време на бременност хахаха..... бях чула преди много време за една жена,която родила две деца с два месеца разлика или нещо подобно....демек с второто е забрмееняла някъде по време на брмеенността хахахах,но не м исе вярва и на теб това да ти се случва...хайде пиши,като разбереш какво става :D

*

nirvana65

• *
  • 17
  • Нищо не е по-ценно от днешния ден
« Отговор #185 -: Април 01, 2010, 19:49:41 pm »
marittaa ОТ ТВОЙТЕ УСТА В БОЖИИТЕ УШИ :bighug: въпреки красноречивия смях:)След 20 години знам ли  :ask: Бог може да е решил да ме компенсира  :jump12:
Ако искаш да се почувстваш богат, просто преброй всичките свои неща, които не си купил с пари
« Отговор #186 -: Април 02, 2010, 18:23:09 pm »
zd.i az sam podoben problem minaliqt mesec mi zakasnq sas 4 dni i sega neznam koga 6te mi doide da napravq li test?
datata mi e 4.04 2010 dali 6te ima rezyltat na test?

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Април 03, 2010, 23:34:38 pm от evro »
« Отговор #187 -: Април 03, 2010, 22:12:55 pm »
Относно бледата черта - бледа не бледа, това си е ясна индикация за бременност. Друг е въпроса, че в много ранен период плода не оцелява и цикъла си идва или в обичайното време или с малко закъснение. Така че, има надежда, но няма гаранция.
« Отговор #188 -: Април 04, 2010, 21:02:11 pm »
marittaa ОТ ТВОЙТЕ УСТА В БОЖИИТЕ УШИ :bighug: въпреки красноречивия смях:)След 20 години знам ли  :ask: Бог може да е решил да ме компенсира  :jump12:

тогава стискам палци и ти го пожелавам от все сърце на този голям празник! дано поне едно си прихванала!

« Отговор #189 -: Април 06, 2010, 08:06:14 am »
РИСТОС ВОСКРЕСЕ! Пожелавам на всички мечтаещи момичета поне една сбъдната мечта тази година и нека Господ е с вас !!! :balk_44: Днес ми е ден преди цикъла и отново тази сутрин направих тест. Успях да го снимам с кам. на компа, леко е размазана снимката, но все пак се вижда. Нищо ми няма, освен болезнените гърди и пишкането мааалко повече от друг път.Имам и киселини, но не ги броя, защото по принцип си имам и нямам никакво сутрешно гадене, но имам сутрешна болка в стомаха...Какво мислите?Нещо не мога да кача снимката...незнам защо???
« Отговор #190 -: Април 06, 2010, 13:36:04 pm »
Здравейте, момичета. Много ще съм ви благодарна за вашите отговори. Пия от 2 месеца Дуфастон за удебеляване на лигавицата. Този месец се чувствам някак странно и преди датата на менструация си направих тест  и показа много бледа втора черта. Симптомите ми са само голям апетит и чат-пат болки ниско в лявата страна. След колко време да си направя втория тест и кога лекаря може да установи наличието на плоден сак (дай Боже да има такъв).
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #191 -: Април 06, 2010, 13:43:38 pm »
Пусни си кръвен тест за най-сигурно, плоден сак се вижда след минимум 10 дни закъснение. Успех.
« Отговор #192 -: Април 06, 2010, 13:57:04 pm »
Благодаря ти много за отговора!!! :bighug:
« Отговор #193 -: Април 06, 2010, 14:46:09 pm »
а нормален тест може би ще покаже след два,три дена по/ясна черта.

« Отговор #194 -: Април 06, 2010, 16:02:15 pm »
marittaa, правих го с тест лентичка, понеже само такъв имах в момента (общо взето нашега). Имам един ранен аборт и направо полудявам. ЧХГ не правят в града и затова попитах за ехогравско изследване направо, ако има нещо да ме видят или линията на теста да се насити и тогава да тръгна по доктори, понеже съм чувала, че не е хубаво да пътуваш (заради вибрациите на колата).
Притеснява ме само (или по-точно се реадвам) че няма нищо кафеникаво или друга течност да излиза. За направление няма проблем също да си взема, но незнам дали няма да е безмислено.
А и тоя Дуфастон хептен ми омота целите сметки (кога да чакам да ми дойде и подобни).
« Последна редакция: Април 06, 2010, 16:09:13 pm от galka-malka »
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #195 -: Април 06, 2010, 16:31:16 pm »
Ти не спирай дуфастона докато не те види лекар.Вземи си шуърчек според моите лични наблюдения той е най-сигурен.Дано всичко е наред.Успех.
« Отговор #196 -: Април 06, 2010, 16:37:05 pm »
Дуфастона го пия от 16 до 25 ден. Май майката му е да имам търпение още 2-3 дни и дано Господ да е с мен. Благодаря Ви момичета и  :grouphug2:
Стискайте ми палци и ще ви държа в течение.
« Последна редакция: Април 06, 2010, 16:59:33 pm от galka-malka »
« Отговор #197 -: Април 06, 2010, 18:47:14 pm »
направи го! и стискам палци! дано се збъдне желанието ти да станеш майка.пиши пак!

« Отговор #198 -: Април 07, 2010, 10:39:01 am »
Момичетаааааааааа, май е станало!!!!!!!! Вчера ходих на лекар и след като ме прегледа и вида теста ми каза, че 100% съм бременна, но още е рано да се види плоден сак и затова в понеделник съм отново на преглед. Много се тревожа от това дали ще си е на мястото, дали всичко ще е наред......Стискайте палци osi_1
Далка-малка, първия тест, който си направих беше седмица преди закъснението и отчете едва забележима втора черта, на шестия тест вече се виждаше по-добре. Сакче може да се види към 5-та седмица.Сега могат да видят само удебелената лигавица, затова имай търпение, знам че е много трудно ...Аз също нямам кой знае какви симптоми освен болки в гърдите и подут корем от газове, имам и киселини, но си ги имам по принцип. Успех !!! :wave:
Ще полудея от притеснение и очакване :help:
« Отговор #199 -: Април 07, 2010, 11:06:39 am »
 osi_9
Дано всички, които пишат след теб да се похвалят с такива новини. Утре ще пътувам за кръвен тест и в събота ще се моля да се види нещо. Много стиснати палчета.