момичета.Правим опити за забременяване от дълго време безуспешни
Доктора казва "Нищо ви няма",не изписва друго освен геритамин,не назначава никакви изследвания след изследвани хормонални,цветна снимка и разни други,които като стойности са ми пълен Х.Щяло да стане ама не става и от началото на януари ново 20 :ask:Дойде ми цикъла на
19ти ден от предния(с нормално кръвотечение)т.е. 6.01-5 дена,след него на 24.01-5 дена.
След 26 дена на 18.02-5 дена и оттогава нищо,като очаквания МЦ би трябвало да е около 18.02.Днес ми е 9ти ден от закъснението,но теста е
3ти пореден през 2 дена.Вчера и днес мерих БТ с висока стойност 37,5 и 37,6(измерена по едно и съ6то време сутрин преди ставане с ДТ)По принцип съм точна като часовник всеки месец на 28 ден с много редки отклонения от смяна на сезони.Доктора ми ще отсъства до края на март и пиша всичко това при положение че графиката ми не се отвори,с молба за отговор на въпроса ми
Възможна ли е бременност при такава БТ(не съм болна)и каква друга би могла да е причината за липсата на цикъл и (-) тест.Изчетох доста неща кои от кои по-различни и объркващи.Нямам симптоми ни за бременност, ни за МЦ, ни за критическа.Колко време трябва да изчакам,за да ида на лекар,тъй като за мен е много важно ранното диагностициране на бременност.Мерси предварително за всеки съвет.