0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 2-ра част
« Отговор #140 -: Март 15, 2010, 15:12:14 pm »
Снощи в желанието си да не ви занимавам много,пропуснах да напиша,че ме притеснява БТ.Много е ниска и това ме обезкуражава.Лошото е,че започнах да я меря късно-след овуто.Искам само да вмъкна,че съм я мерила няколко пъти сутринта,когато трябва да ми е мц и все е била 36.8 Ето я графиката ми,ако е за този форум де.Ако не е-моля да ме извините  :oops: http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&userLoginName=ahiito
А за другите симптоми-гаденето при мен характерно в дните около овуто;сънливостта изобщо не е харктерна за мен,но снощи пък до три часа сутринта не можах да заспя;киселини много рядко получавам(само ако съм яла нещо,което е подразнило стомаха ми),така че...,но тази БТ много ме притеснява и не знам какво да очаквам вече.А тази неизвестост направо ме убива.
[/url]
*
« Отговор #141 -: Март 15, 2010, 15:39:52 pm »

Рори, разбира се че е възможно, имаш и необичайни състояния.Но на въпроса ще ти отговори само тест за бременност.Изчакай поне до 17 сутринта и го направи.Успех!
*
« Отговор #142 -: Март 15, 2010, 18:24:07 pm »
Ахито, графиката ти е непълна и не можеш да си правиш според мен никакви изводи.Без да знаеш колко ти е температурата в първата фаза , не можеш да кажеш дали е ниска във втората.Разбирам, че овулацията ти е установена с УЗИ, това е много по-надеждно от графиката на БТ. Дали има бременност можеш да установиш  с тест, но е рано и за кръвен/евентуално утре/. Ако тази 36.8 , която споменаваш по време на МЦ е обичайна температура за теб по време на менструация,вземи в предвид, че по време на менструация температурата обикновено е по-висока, отколкото измерената в първата фаза.Ако се базираш на това, може би 36.7 -36.9 за втора фаза да е нормално за теб след овулация.
« Отговор #143 -: Март 15, 2010, 18:51:33 pm »
Много благодаря за бързия и изчерпателен отговор.И аз така предполагах,че това е нормалната ми температура през втората фаза,но исках да разбера и друга мнение,въпреки непълната ми графика.Отново,много благодаря.
[/url]
« Отговор #144 -: Март 16, 2010, 11:34:46 am »

Рори, разбира се че е възможно, имаш и необичайни състояния.Но на въпроса ще ти отговори само тест за бременност.Изчакай поне до 17 сутринта и го направи.Успех!

Много благодаря за отговора:)))
Разбира се че ще изчакам, макар че вече търпението ми се изчерпва.
« Отговор #145 -: Март 16, 2010, 13:38:50 pm »
Здравейте на всички,

направих тест на първия ден от закъснението - отрицателен
смятам да го направя след още няколко дни отново...
иска ми се до отида на доктор, но моя приятелка лекар ми каза, че е още рано, за да се види.
Предложи ми обаче кръвен тест следващата седмица, когата ще е в града, че тая обикаля милата родина по задачи.

Сега съм в най-голямото чакане и треперене, ще дойде ли бебо или не :(
Само дето аз съм на тоя хал вече 1,5 седмици, защото няклко дни след последния опит в края на фертилните дни, твърдо реших че съм бременна /разбира се не без основние/.
*
« Отговор #146 -: Март 16, 2010, 14:17:31 pm »
Инана, направи си кръвен тест, след акто не искаш да чакаш. Успех.

« Отговор #147 -: Март 16, 2010, 17:45:45 pm »
Здравейте отново,момичета,
чудех се,дали Престо вече няма да отчете нещо(МЦ трябва да ми е на 19.03.).Днес преди обед страшно много ми се гадеше и дори малко повърнах,обливат ме едни топли вълни(а аз по принцип съм зиморничава),обонянието ми се е обострило,а аз имам синузит и трудно улавям миризми.Не знам как ще дочакам петък.Мислех да си пусна кръвен тест,но в нашия град не се правят хормонални изследвания,а се изпращат в София и резултат ще получа чак другата седмица.Това чакане ще ме умори,но се надявам да си заслужава :)
[/url]
*
« Отговор #148 -: Март 16, 2010, 22:31:09 pm »
Ахиито и аз съм в твоето положение  - на 19 ти е и моята дата, но и аз вече губя търпение. При всички положения всяка от нас започва да се вглежда в тялотото си повече отколкото трябва когато е  в очакване, но всеки един симптом може да има и друго обяснение освен бременност. Най-добре е да се чака датата на предполагаема М и тогава тест - всичко друго е фантазия май...имам предвид симптомите. Кураж и още малко - дано да е  :bfp:
« Отговор #149 -: Март 17, 2010, 00:33:52 am »
Йоанна,права си.Аз също знам,че прекалено много се вглеждам в тялото си и това много ме раздвоява.Имам някои странни и необичайни състояния,но в същото време си имам и стандартните ПМС.От снощи дори и гъдрите ми взеха да омекват,което ме озадачи,защото на мен гърдите ми омекват в деня,в който ще ми идва.Така че сутринта ще си направя един тест,та да слезна малко на земята,че май много съм се навила за този месец.
[/url]
« Отговор #150 -: Март 17, 2010, 12:34:48 pm »
Момичета, днес ми дойде :( И пак отначало..
« Отговор #151 -: Март 17, 2010, 18:06:00 pm »
Здравейте,
 При мен по точно се пита дали ще успея да забременея. Днес ми 5 ден след ЕТ. Аз веднъж вече съм раждала съвсем нормална бременост, бях на 19 г. когато родих, но с друж партньор. Но сега се наложи ин витро. Има ли някои, които е преживял същото. И как забременя от първото ин витро ли?
« Отговор #152 -: Март 17, 2010, 19:19:53 pm »
Както и очаквах-теста беше отрицателен.Днес по едно време страшно много ме заболяха корема и кръста,почти не можех да мръдна от болка,но както извъднъж ме заболя,така и изведнъж ми мина.Имах обаче една много странна болка-остра,рязка,прорязваща в областта на матката.Не ми се е случвало до сега.И особено днес бях страшно разсеяна,разпиляна в мислите и действията си.Не можех да се концентрирам в/у каквото и да е.Започна да върша нещо,но забравям какво съм искала да направя,застана пред някое от работните места,гледам в една точка и просто не знам защо съм там и какво трябва да правя.Все едно за първи път стъпвам на работа.Опитвам се да говоря с колежките-аз едно смислено изречение не мога да кажа и не знам на какво се дължи това.По тялото ми пълзят тръпки и продължават да ме обливат топли вълни,все едно карам критическа  :) ,а съм на 24 години.Обонянието ми наистина много се е изострило.Днес иначе почти не ми се е гадило,само сутринта като станах ми се повдигна,но пък днес целия ден ми е замаяно.А,и корема сега не ме боли,а по-скоро е изтръпнал.Но гърдите ми доста са омекнали-болят ме,но не са така твърди.Не знам вече какво да мисля и какво да очаквам.Вие как мислите,момичета,възможно ли е този месец най-накрая да сме направили нашето така очаквано бебче?!
[/url]
« Отговор #153 -: Март 18, 2010, 07:26:27 am »
Току що ми дойде,така че...
[/url]
« Отговор #154 -: Март 18, 2010, 08:02:56 am »
Не се измъчвай, а смело напред към следващия месец, пожелавам ви той да е вашият!
« Отговор #155 -: Март 18, 2010, 09:50:27 am »
Благодаря,Цвети,дано следващия месец е не само нашия,но и на още много двойки като нас,които желаят бебче :)
[/url]
« Отговор #156 -: Март 18, 2010, 10:15:15 am »
Момичета снощи щях да умра..Имам чувството, че някой ден ще умра от болки, започвам да се задушавам, изтръпвам, тресе ме, схваща ми се целият гръден кош и стомаха, а като добавим и болките в корема :( Не е истина просто! Много интересно, че гърдите продължават да ме болят, имам страхотен запек и ми се повръща. Обикновено като ми дойде и се разхлабвам още предния ден, сега не!Не ще и не ще!Тази сутрин в 4.00 се събуждам/напоследък се събуждам мнооого рано/ и едвам се замъкнах до 00 и си мисля, с извинение аз с едно л***о не мога да се оправя и хвърлям води и очи на все посоки, какво ще правя, когато трябва да раждам. То не бе сърцебиене, треска, направо се тресях както си стоя и адски студ..Докога ще продължава този ужаааас?!
Споделям всичко това, защото извънматочната ми бременност беше цветна бременност също и късно се усетих, но снощното ми състояние беше почти едно към едно с тогавашното, когато ми дойде :ask:
Моля ви още малко ми постискайте палци, да ми свърши и пак ще си направя тест..
« Отговор #157 -: Март 18, 2010, 16:30:02 pm »
Момичета снощи щях да умра..Имам чувството, че някой ден ще умра от болки, започвам да се задушавам, изтръпвам, тресе ме, схваща ми се целият гръден кош и стомаха, а като добавим и болките в корема :( Не е истина просто! Много интересно, че гърдите продължават да ме болят, имам страхотен запек и ми се повръща. Обикновено като ми дойде и се разхлабвам още предния ден, сега не!Не ще и не ще!Тази сутрин в 4.00 се събуждам/напоследък се събуждам мнооого рано/ и едвам се замъкнах до 00 и си мисля, с извинение аз с едно л***о не мога да се оправя и хвърлям води и очи на все посоки, какво ще правя, когато трябва да раждам. То не бе сърцебиене, треска, направо се тресях както си стоя и адски студ..Докога ще продължава този ужаааас?!
Споделям всичко това, защото извънматочната ми бременност беше цветна бременност също и късно се усетих, но снощното ми състояние беше почти едно към едно с тогавашното, когато ми дойде :ask:
Моля ви още малко ми постискайте палци, да ми свърши и пак ще си направя тест..
С теб съм,мила,стискам палци и дано ако караш цветна бременност,този път всичко да е нормално
[/url]
« Отговор #158 -: Март 20, 2010, 15:09:53 pm »
Здравейте,
Искам да попитам дали е възможно непосредствено след забременяване да се усети гадене и отпадналост или по-скоро е следствие от преумора.
Мисля си, че е възможно да съм забременяла преди седмица, защото тогава е единствения случай, когато с приятеля ми правихме секс без да се пазим. От няколко дни все ми се гади, но не повръщам, спи ми се, появява се главоболие, имам леко повишена температура. Знам, че вероятността да стане от първия път е почти нулева, но се притеснявам да пия хапчета  в момента, а в случай че се разболявам би било добре още от сега да започна поне с витамините...Днес сутринта си правих тест - отрицателен е, но това ежедневно и постоянно гадене ( което не е характерно ) много ме притеснява. Какво мислите по въпроса?? 
*

jesari

• *
  • 15
  • ako jivota ti podnese limon napravi si limonada
« Отговор #159 -: Март 20, 2010, 16:12:09 pm »
добе..кога триабва да ти дойде
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=jesara][/url]