Здравейте,отново! Миналия месец така или иначе след зацапването за около 3 дни си дойде както му е реда. За този бях решила да не мисля за бебета и забременяване. Местихме се с приятеля ми в нов апартамент, мъкнах багажи като докер и въобще не се сетих, че може и да се получат нещата. Днес е 3-ти ден от закъснението на цикала ми и най-накрая реших да си направя тест. Всъщност си направих 3 първия шуър чек-слаба втора черта, втория на клир блу- плюс и третия от най-обикновените лентички пак втора бледа черта. В деня в който трябваше да ми дойде имаше леко розово зацапване, което изчезна след около час и въпреки, че бях решила да не мисля за тестове и бебета от тогава(04.12) всеки път отивам с голямо нежелание до тоалетна, мислейки си, че ще заваря червено петно на бельото си. Изпитвам адски болки в кръста, гърдите ми са доста болезнени, а преди 2 дни за малко да припадна на работното си място, не смея да се надявам на нищо, но както и да е. При първата ми бременност(неуспешна)плодното сакче се видя на 6-тия ден от закъснението, въпроса ми е, кога да отидана преглед и има ли смисъл преди да се появи ясна втора чертичка на теста?