0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 2-ра част
« Отговор #980 -: Декември 07, 2010, 15:36:22 pm »
Принципно има вероятност отрицателен тест да отчете грешно, затова по-точен е кръвния. Можеш да го направиш него вече. Успех!
« Отговор #981 -: Декември 07, 2010, 18:12:20 pm »
Здравейте,отново! Миналия месец така или иначе след зацапването за около 3 дни си дойде както му е реда. За този бях решила да не мисля за бебета и забременяване. Местихме се с приятеля ми в нов апартамент, мъкнах багажи като докер и въобще не се сетих, че може и да се получат нещата. Днес е 3-ти ден от закъснението на цикала ми и най-накрая реших да си направя тест. Всъщност си направих 3 първия шуър чек-слаба втора черта, втория на клир блу- плюс и третия от най-обикновените лентички пак втора бледа черта. В деня в който трябваше да ми дойде имаше леко розово зацапване, което изчезна след около час и въпреки, че бях решила да не мисля за тестове и бебета от тогава(04.12) всеки път отивам с голямо нежелание до тоалетна, мислейки си, че ще заваря червено петно на бельото си. Изпитвам адски болки в кръста, гърдите ми са доста болезнени, а преди 2 дни за малко да припадна на работното си място, не смея да се надявам на нищо, но както и да е. При първата ми бременност(неуспешна)плодното сакче се видя на 6-тия ден от закъснението, въпроса ми е, кога да отидана преглед и има ли смисъл преди да се появи ясна втора чертичка на теста?
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #982 -: Декември 07, 2010, 18:31:36 pm »
Здравейте,отново! Миналия месец така или иначе след зацапването за около 3 дни си дойде както му е реда. За този бях решила да не мисля за бебета и забременяване. Местихме се с приятеля ми в нов апартамент, мъкнах багажи като докер и въобще не се сетих, че може и да се получат нещата. Днес е 3-ти ден от закъснението на цикала ми и най-накрая реших да си направя тест. Всъщност си направих 3 първия шуър чек-слаба втора черта, втория на клир блу- плюс и третия от най-обикновените лентички пак втора бледа черта. В деня в който трябваше да ми дойде имаше леко розово зацапване, което изчезна след около час и въпреки, че бях решила да не мисля за тестове и бебета от тогава(04.12) всеки път отивам с голямо нежелание до тоалетна, мислейки си, че ще заваря червено петно на бельото си. Изпитвам адски болки в кръста, гърдите ми са доста болезнени, а преди 2 дни за малко да припадна на работното си място, не смея да се надявам на нищо, но както и да е. При първата ми бременност(неуспешна)плодното сакче се видя на 6-тия ден от закъснението, въпроса ми е, кога да отидана преглед и има ли смисъл преди да се появи ясна втора чертичка на теста?

Изчакай поне седмица и отиди тогава на доки.Дано не ти дойде защото шанса да си бременна е голям след като си имала втора бледа черта.Аз да ти кажа никога не съм имала много ярки чертички и въпреки това .. :):) Успех и не се безпокой за нищо!
« Отговор #983 -: Декември 07, 2010, 19:27:50 pm »
Благодаря за съвета, предполагам, че ще си запиша час за другия понеделник. И аз горещо се моля да не ми дойде, последните няколко месеца се отчаях много. Имах доста проблеми и напрежение, предполагам това е била причината да не се случат нещата, вече поотминаха и се надявам и чудото да стане. Вече съм почти на 30 и много искам дете, но предполагам малко или много възраста няма значение когато си готова за това. Успрх на всички бъдещи мами, стискам палци на всички ви и на себе си.Идея си нямам как ще издържа на напрежението още седмица.
« Отговор #984 -: Декември 07, 2010, 21:36:45 pm »
Диа на мен доки ми каза че трябва да отида при него две седмици след положителния тест за бременност, а именно две седмици след евентуалната ми дата на цикъла. Успех!
« Отговор #985 -: Декември 08, 2010, 09:59:54 am »
Диа, на мен също тестът ми показа много бледа втора чертичка, но същия ден си пуснах и кръвен и ЧХГ-то ми беше 159- т.е. съвсем наистина бременна  :D, така че бледа не бледа щом изобщо се появава значи в урината ти вече има ЧХГ, а това е защото си бременна скъпа! Аз също седмица преди датата на цикъла ми щях да припадна в един магазин, едвам се довлякох до вкъщи. А зацапването около цикъла ти е било най-вероятно инплантационно кървене. Аз отидох на преглед на 9тия ден след като си направих теста и сакчето се видя. След това в 7 г.с. видяхме и сърчицето. Стискам ти палци всичко да е наред и да искараш една приятна и безпроблемна бременност!
« Отговор #986 -: Декември 08, 2010, 16:30:22 pm »
хора оказа се че закъснението на цикъла ми е от лекарствата дето ги взимам по друг повод, макар че няма мензис е ясно , докторът ми каза че ще ми закъснее от другите лекарства, ужас такова разочарование ме налегна, сега даже и цикъл нямам като хората, а заповедта ни излезе вече, в петък отивам на лекар да видим какво ще правим вече
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #987 -: Декември 08, 2010, 16:46:51 pm »
Момичета, заповядайте в новата тема.

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=44380.msg776618#msg776618