0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 2-ра част
« Отговор #900 -: Ноември 22, 2010, 23:04:24 pm »
Здравей мила елле22 писах ти на ли4ни аз ,но незнам дали си го полу4ила ,защото мойат интернет е много зле.Исках да ти кажа 4е радостта ми бе за кратко ,защото бях на лекар и там ми направиха тест ,който бе -,направо се разплаках,но лекарката ми каза 4е е много рано и триябва да из4акам поне още 2,3седмици и пак да отида ,Каза 4е имам симтоми ,но е много рано ,а за тестовете ми каза 4е има и такива ,които са неверни.Исках да ти благодаря за разбирането и за подкрепата.
Искам да благодариа и на другите,които ми отговориха .
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #901 -: Ноември 23, 2010, 06:11:22 am »
Камелия, не съм го получила на лични.
Не можах да разбера какъв тест ти направиха? Кръвният е показателен, уринните може и да не отчетат толкова рано. Доколкото ми е известно, положителен тест без бременност може да отчете, ако си приемала определени хормонални препарати. Симптомите за бременност изобщо не са задължителни преди закъснение на МЦ.
Ако не си си пуснала кръвен тест досега, бягай към лабораторията  :).
Успех!
« Отговор #902 -: Ноември 23, 2010, 09:17:02 am »
Положителен тест за бременност може да се отчете и по време на овулация , ако се е тествала рано
« Отговор #903 -: Ноември 23, 2010, 13:00:42 pm »
Само да ти кажа 4е съм в Лондон тествете биаха от UK ,а лекарката ми направи тест с ленти4ка и каза 4е са надеждни ,защото само с тях работят ,но креъвен не са ми правили ,за да ми направият триябва пак да 4акам 2,3седмици .И не съм приемала никакви хормони.Както и да е ще видим какво ще стане ,благодариа ти за вси4ко мила елле22.А доколкото за положителен тест заради овуто и аз си го помислих,но толкова съм объркана 4е незнам  кое е истина и кое не е.
« Последна редакция: Ноември 23, 2010, 13:07:49 pm от kamelia830831 »
« Отговор #904 -: Ноември 23, 2010, 13:33:44 pm »
Ками, според мен купи си тест  и утре сутрин с първа урина си направи нов тест. Вечерта два часа преди да легнаш не пий вода за да не се разрежда сутришната урина. Успех мила
« Отговор #905 -: Ноември 23, 2010, 13:50:26 pm »
Благодария ти ще пробвам и това и после ще пиша
*

koki75

• *
  • 28
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
« Отговор #906 -: Ноември 23, 2010, 13:51:29 pm »
Радост мила, много ти благодаря.Ками, от колко време правите опити за бебе?И колко време след секс направи теста?Аз мисля, че при вас тестовете би трябвало да са по-качествени.Какво е това чакане за кръвен тест?Мойте и двата излязоха след 3 часа.Успех миличка и не се отчайвай, гледай напред и точно когато не очакваш, тогава ще ти се случи  :bfp1:- поне така беше при мен.Стискам ти палци да е било много рано. :crossfingers:
« Отговор #907 -: Ноември 23, 2010, 13:58:31 pm »
От 11месеца правим опити ,а и тък вси4ко става много бавно такава им е системата ,благодариа ти много за милите думи
*
« Отговор #908 -: Ноември 23, 2010, 14:26:10 pm »
Положителен тест за бременност може да се отчете и по време на овулация , ако се е тествала рано

Това е абсолютно погрешно твърдение. Промените в хормоналните нива, които настъпват при овулация и начална бременност, се отчитат с различни тестове и по различно време.

Четете, момичета, образовайте се.

Тест за овулация
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=28.0

Тест за бременност

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=40865.0
Цялата настояща тема - прочетете вече публикуваните въпроси и отговори
*

koki75

• *
  • 28
« Отговор #909 -: Ноември 23, 2010, 15:13:54 pm »
Не може ли да си платиш в някоя частна лаборатория за кръвен тест?Не се отчайвай мила, ние също една година правихме опити.И накрая стана!!Дано само всичко е наред :crossfingers:
« Отговор #910 -: Ноември 23, 2010, 17:09:40 pm »
Цигу, сгреших , тест за овулация може да даде положителен резултат при бременност. Извинявам се
*
« Отговор #911 -: Ноември 23, 2010, 18:26:22 pm »
Цигу, сгреших , тест за овулация може да даде положителен резултат при бременност.

И тоя номер съм го пробвала. Идеята е, че молекулата на бета-ЧХГ е много сходна с тази на ЛХ и тестът за овулация ще отчете наличие на нивото на хормона на бременността горе-долу по времето на предполагаемата менструация.

Е, отчете ми фалшиво положителен резултат, а бременност нямаше.

Всичко това само удължава агонията. Който го е практикувал тоя спорт достатъчно дълго, си е научил урока. Ако няма закъснение, няма смисъл от тестове за бременност. Похарчете парите за фолиева киселина или тестове за овулация.
« Отговор #912 -: Ноември 23, 2010, 19:18:41 pm »
да наистина е права Цигу,на теста за овулация в листовката,пише че може да даде грешен резултат ако (сте бременна,ако сте била наскоро бременна или сте в менопауза).Колкото и теста в крайна сметка да изкупиш и направиш си мисля,че колкото повече следиш тези неща и се втилясваш,толкова това чакано събитие бяга от теб   osi_15 И аз досега следях овулации и кво ли не,но и никога не съм видяла :bfp:на теста за бременност за огромноооооо съжеление.         
     ПОЖЕЛАВАМ  УСПЕХ НА ВСИЧКИ КОИТО ИСКАТ ДА ИМАТ ДЕТЕ,А НА ТЕЗИ КОИТО ЧАКАТ ДА СЕ РОДИ ИЛИ ВЕЧЕ ИМАТ ДА ГИ ОБГРЪЩАТ С МНОГО ЛЮБОВ И ГРИЖИ!
« Отговор #913 -: Ноември 24, 2010, 00:09:28 am »
Здравейте отново там кадето ме питате на колко време съм направила теста след полов акт е на 17,11,10(последния ни акт)а теста го направих на 22,11,10,но преди това сме имали полови контакти на 1,2,4,6,7,10,11,12.Искам да ви благодаря на вси4ки 4е ме подкрепихте .А относно 4астено за кравен тест тък е много скъпо и немога да си го позволя„
така 4е остава само да 4акам
*

koki75

• *
  • 28
« Отговор #914 -: Ноември 24, 2010, 12:46:52 pm »
Знам, че чакането е най-мъчително-особено когато си в неизвестност.Опитай се да не мислиш-знам че е трудно, но правилно си решила да изчакаш.Ти наистина много рано си направила теста.Стискам ти палци :crossfingers:и дано скоро видиш :bfp:
« Отговор #915 -: Ноември 24, 2010, 15:35:21 pm »
Благодария ти за разбирането ,но теста го направих по рано ,защото имах зацапване в средата на цикала .
« Отговор #916 -: Ноември 24, 2010, 20:47:02 pm »
Здравейте!Да питам светло червен цикъл значи ли бременност?
*

koki75

• *
  • 28
« Отговор #917 -: Ноември 25, 2010, 16:05:41 pm »
Момичета, пиша ви както ви обещах!Днес съм направо съсипана osi_15 osi_7 не знам какво да мисля.Днес бях на преглед при мойта гинеколожка.След като ме прегледа, тя твърдо заяви, че 99 процента е сигурна, че не съм бременна и че щяло да ми дойде и този кръвен тест нищо не значел, а трябвало стойността му да е над 1500, тогава имало бременност.Тя ми откри неспукан фуликул 2см и каза, че може би от това се е повишил хормона в кръвта.Но за бременност в никакъв случай не може да се говори.Каза ми още, че една седмица след полов акт не можело теста да е положителе-а той е такъв.Не можело било да съм чудо на природата и веднага след мензис да ми бъде овулацията.Направо не знам какво да мисля.Тази жена направо ме шашна.Шзлиза, че аз така от самосебе си го произвеждам този хормон.И това, че нараства нищо не значело.Направо ще полудея osi_12.Сега ще чакам дали ще ми дойде-още 5 дена и ще видя какво ще става.
« Отговор #918 -: Ноември 25, 2010, 16:37:58 pm »
Koki75 защо не направиш консултация с друг лекар
Естествено че нищо не може да види прекалено рано е но... 8O да говори че бременостт има само с ЧХГ стойност над 1500  :ask:
Според мен смени лекаря  :x за първи път чувам от неспукан фоликул да има хормона на бремеността
Успокой се,от нерви само си вредиш  :bighug:
Стискам много палци  :crossfingers:

« Последна редакция: Ноември 25, 2010, 16:43:47 pm от bebeshori »

Вярвам!!!!
*

koki75

• *
  • 28
« Отговор #919 -: Ноември 25, 2010, 16:52:20 pm »
Честно да ти кажа, наистина смятам да я сменя, защото повидението и беше супер арогантно.Да предположим, че няма бременност, не можа да ми обясни от къде е този хормон в кръвта.Но твърдо била убедена, че щяло да ми дойде.В крайна сметка не съм била чудо на природата.Аз и казвам, че и друг път съм имала кисти, но никога положителни тестове.А тя казва, че се случвало.Взех и второ мнение по телефона от гинеколог от София, който твърди, че единствено и само при бременност се увеличава нивото на ЧГХ.Направо не знам какво да мисля.Единственото което ми остава е да чакам, да видя дали ще ми дойде.А уж кръвния тест бил за ранна диагностика!!!! osi_15