Здравейте, момичета!
От няколко часа ровя из форума, но май не открих отговор на въпроса си, така че ще го задам
: днес, след седмица дакъснение и два положителни теста реших, че е време за преглед (четох някъде, че е добре да се изчака 10тина дни, но така се случи, уж исках само час, пък те часове нямали, сега да отивам - както и да е). Отидох в болница Лозенец, която никак не ми е любима, но ми е най-удобно. Там след дълго размотаване за разрешения за преглед (?!?
), стигнах до заветния ехограф, само за да ми кажат, че било рано и нищо не се виждало. Всъщност имало там една точка, която може и да е това, но не се знае - да отида пак след 2 (две!) седмици
. Аз след две седмици, ако дай Боже има нещо, ще съм към края на седма... Не е ли вече късно? То за това време колко глупости мога да сътворя
. Тръгнах си, без да разпитвам, защото очевидно не им се занимаваше с мене, но сега пък се ядосвам на себе си, че не проявих малко нахалство
Моля, кажете ми какво да правя според вас? Някой читав лекар, който ще ми обясни спокойно кога какво може да се види и какво да правя? Ако може и да е в Лозенец, още по-добре
. Четох разни теми за Токуда, но там разбирам, че трябва да се запишеш с месеци напред
. Как може да се прави такова дългосрочно планиране?!
Много дълго стана, но и мъката ми не е малка
Лека нощ и сладки сънища на всички!
ПП А да, видях в последствие, че на листа са ми написали obs. grav. нищо не открих по въпроса
. Някой да има идея какво означава?