0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 2-ра част
« Отговор #820 -: Октомври 25, 2010, 09:41:56 am »
По мои наблюдения тестовете не лъжат.А кръвните още по-малко.
« Отговор #821 -: Октомври 25, 2010, 12:10:21 pm »
Здравейте,
на 17.10 трябваше да ми дойде месечния цикъл, но все още закъснява.Тестовете за бременност са отрицателни и въпросът ми е дали има вероятност според вас да съм бременна или се дължи на нещо друго?
На мен цикъла ми е пропускал и 2 месеца, но не поради бременност, а заради хормонални проблеми. Мен също, до този момент, тест не ме е лъгал. Успех и дано не е нещо сериозно. osi_9
« Отговор #822 -: Октомври 26, 2010, 19:34:42 pm »
Zdraveite pak sam az Kamelia moga li da pomolia za savet vsi4ki vas .Hodih na ginekologka i tia me pregleda kato mi kaza 4e v momenta sam v kraia na ovylaciata{14.10.10} si kaza mi da otida pri neia kogato mi doide M 1,2den ,za da mi nazna4i hormonalni izsledvania,no kogato doide vreme za M.{21.10.10}ne mi doide ami zapo4naha leki bolki {koeto ne normalno za men az sam sas silni bolki}kakto i da e minaha 5dni i ne mi idva,samo vidiah na prevrazkata si 2kapki kafiavo i tova e do dneshna data ne mi idva a samo leki bolki i tova e .molia da me posavetvate ako na niakoi my se sly4valo ,mnogo vi blagodaria .
« Последна редакция: Октомври 26, 2010, 19:46:09 pm от kamelia830831 »
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #823 -: Октомври 26, 2010, 19:52:13 pm »
А едно бързо тестче?
« Отговор #824 -: Октомври 26, 2010, 19:58:39 pm »
Napravih test ,no e -,no niamam menstryacia,zatova pomolih za savet
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #825 -: Октомври 26, 2010, 20:18:06 pm »
Мила, само лекарят ти може да установи причината. На 5 дни закъснение, тестът би трябвало да е верен. Успех  :crossfingers: :crossfingers:!
« Отговор #826 -: Октомври 26, 2010, 21:12:17 pm »
Blagodaria ti za otgovorite.
*
« Отговор #827 -: Октомври 26, 2010, 21:31:00 pm »
kamelia830831, най-добре пусни кръвен тест за бременност.
« Отговор #828 -: Октомври 27, 2010, 10:34:22 am »
Blagodaria ti za saveta ,no dnes kato otidoh do toaletnata vidiah 4e pak niamam krav na prevrazkata,samo 4e kato se iztria ima mnogo malko krav tamno 4ervena.Neznam dali tova e Menstryacia?Moge li niakoi da me posavetva ako my se sly4valo .Blagodaria Vi

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Октомври 29, 2010, 23:19:43 pm от Елфи »
« Отговор #829 -: Октомври 29, 2010, 18:47:17 pm »
Здравейте,
Не съм писала от миналата седмица, всъщност на 22.10 си ми дойде нормална менструация (ако може да се нарече така, защото последните 6 месеца е мах 3 дни, а днес направих и снимка на тръбите - казаха, че всичко е наред (пфу :) Сега чакам 10.11 за следващия преглед и дано не изпуснем овулацията (ако я има този месец.
« Отговор #830 -: Октомври 30, 2010, 22:47:37 pm »
Здравейте. Искам съвет.......На 03.10.10 ми дойде, но не беше като миналите месеци, беше ми тъмно кафяво и беше само 1 ден днес трябва да ми дойде но неее, ходя много често на тоалента по малка нужда, и до сега никога не съм ставала вечер да пишкам, а сега ставам по 2-3 пъти. Може ли да съм бременна. Някой ако може да ми отговори по-бързичко ще му бъда благодарна много, защото много много искам бебешоче, сигурно ме разбирате. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО и пожелавам на всички бързо забременяване!!! :bori_002:  :balk_104:
*
« Отговор #831 -: Октомври 30, 2010, 22:50:35 pm »
Може да си бременна, може и да не си - направи си тест, бързо и лесно е. Ако си бременна, значи е минало достатъчно време за да ти отчете и уринен тест. Успех!
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #832 -: Октомври 30, 2010, 22:57:06 pm »
Много ти благодаря за бързия отговор osi_9 :hug2:
« Отговор #833 -: Ноември 02, 2010, 17:53:13 pm »
Днес сутринта си направих тест и беше отрицателен, ама беше от евтините(1,50лв). Дали има значение от теста? Някой може ли да ми каже кога трябва да направя 2_ри тест, евентуално ако не ми даойде МЦ. Нямам никакви симптоми само дето ходя доста често по малка нужда. Благодаря !!!
*
« Отговор #834 -: Ноември 02, 2010, 22:15:52 pm »
Днес сутринта си направих тест и беше отрицателен, ама беше от евтините(1,50лв). Дали има значение от теста? Някой може ли да ми каже кога трябва да направя 2_ри тест, евентуално ако не ми даойде МЦ. Нямам никакви симптоми само дето ходя доста често по малка нужда. Благодаря !!!
Здравей, моето мнение относно теста е, че не е от особено значение каква е марката/цената. Важното е да е в срок на годност и да е направен както пише на опаковката. Лично на мен тест от 5 лв. ми показа отрицателен резултат, а теста от 2 лв. - положителен и това в един и същи ден.
Можеш да повториш теста още утре, но какъвто и да е резултата според мен е редно да идеш на лекар. При положителен ясно защо, при отрицателен-за да се разбере от какво са проблемите.
Успех!!!

« Отговор #835 -: Ноември 02, 2010, 23:08:27 pm »
Мерси много за отговора, много ти благодаря. Но много искам бебе, както всички. Пожелавам успех на всички бебеправещи.
*
« Отговор #836 -: Ноември 02, 2010, 23:23:40 pm »
jei Лично аз съм най-доволна от тестовете "Шуър чек" - никога не ми се е получавал невалиден резултат, или грешен при тях. Както ти е казала и aditoo важното е тестът да няма механични повреди, да е в срок на годност и да се направи точно според указанията, марката и цената не са от значение чак толкова си мисля. По принцип се счита, че резултатът е най-сигурен, ако се тества първата сутришна урина, ама аз съм правила по всяко време и все ми е отчило вярно, включително и заветния тест с две чертички го правих следобяд...
Ако все пак сега не е положителен, пожелавам ти другия месц да е!  :D
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #837 -: Ноември 03, 2010, 18:08:18 pm »
Здравейте!
Имам нужда от помощ.Аз съм с нередовен цикъл от 33-40 дни и никога не знам кога ще ми дойде.Последният ми цикъл беше на 28.09.От няколко дни имам съмнения за бременност и днес си направих тест от аптеката,който е с много ама много бледа втора чертичка.Не бях сигурна даже че е там и изтичах до друга аптека за друга марка тест.И той така.С много бледа втора черта.И пак ама до различна аптека и пак различна марка тест със същия резултат.И на трите теста чертичките са доста бледи,даже бих казала на единия е едва забележима.
Ядосах се и право в болницата за кръвен тест. ОТРИЦАТЕЛЕН!!
Аз не съм в БГ и тук не дажат референтните стойности на теста,а само +/-.
Моля ви момичета кажете мнение!
Какво да мисля не знам.
Благодаря ви предварително:)
« Последна редакция: Ноември 03, 2010, 18:10:20 pm от cool68 »
« Отговор #838 -: Ноември 04, 2010, 08:17:42 am »
cool68,
онова, което съм чувала от всички дами тук е "щом има втора черта, независимо колко е бледа - теста е положителен".
Може би е хубаво да изчакаш още няколко дни и да пуснеш пак кръвен... може да напишкш и още един уринарен.
Мисля, че си щастливка!
Много тихичко - Честито!:)
*
« Отговор #839 -: Ноември 04, 2010, 14:40:41 pm »
Здравейте!
Имам нужда от помощ.Аз съм с нередовен цикъл от 33-40 дни и никога не знам кога ще ми дойде.Последният ми цикъл беше на 28.09.От няколко дни имам съмнения за бременност и днес си направих тест от аптеката,който е с много ама много бледа втора чертичка.Не бях сигурна даже че е там и изтичах до друга аптека за друга марка тест.И той така.С много бледа втора черта.И пак ама до различна аптека и пак различна марка тест със същия резултат.И на трите теста чертичките са доста бледи,даже бих казала на единия е едва забележима.
Ядосах се и право в болницата за кръвен тест. ОТРИЦАТЕЛЕН!!
Аз не съм в БГ и тук не дажат референтните стойности на теста,а само +/-.
Моля ви момичета кажете мнение!
Какво да мисля не знам.
Благодаря ви предварително:)

Според мен изчакай още 1-2 дни и направи отново уринен тест!Желая ти успех!! :)
Аз мисля,че ще е положителен,ако е така-ЧЕСТИТО МИЛА!!!!