0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 2-ра част
« Отговор #80 -: Февруари 19, 2010, 09:47:00 am »
Ами всъщност - да, ние като започнахме с бебеправенето, първият месец ми дойде на 36-ти ден при 27-29 дневен цикъл. После два месеца нормално, миналия отново на 33-ти ден. Като в месеците, които ми закъснява съм със силно ПМС, болезнени наедрели гърди, главоболие около 10-тина дни преди да ми дойде и естествено отрицателни тестове. И на мен мие интерестно, ако някой може да обясни какво се случва с нас ?
« Отговор #81 -: Февруари 19, 2010, 10:54:37 am »
Да ви разправям какво се случи с моя тест. Купих си го снощи от аптеката и както бях решила, го оставих за тържествено използване тази сутрин, като снощи го поразгледах, но не го отворих. Събудих се тази сутрин обаче с неистово желание да се изпишкам, при което на бегом отидох в банята и нямах време да го отворя и да се подготвя. Има време, казвам си, пия си кафето сутрин и преди да тръгна, пак минавам през тоалет. Да ама не, не знам от вълнение или какво, но изобщо не ми се ходеше! Което трая до момента, в който тръгнах за работа, защото по целия път имах една нужда в главата :D Както и да е, не взех теста с мен, за да не ми се налага да го правя в офиса, струва ми се ужасно неромантично. И така още съм в неведение, часът на истината се отлага с малко.
« Отговор #82 -: Февруари 19, 2010, 17:48:25 pm »
Здравей те отново мили момичета.
Бях обещала да ви пиша какво е станало с моя случай.
Е не стана така както желаех.Дойде ми :( но с големи терзания.
Е такъв е живота  :( Да се надяваме за другия месец.
Много искам бебенце а то все не идва. 
Късмет на тези, който очакват 2-рата черта. :balk_602:

« Отговор #83 -: Февруари 19, 2010, 23:51:52 pm »
И на мен ми дойде с много мъки днес. Тестът така си и остана неразпечатан. За другия месец. Кураж :wink:
« Отговор #84 -: Февруари 22, 2010, 13:42:50 pm »
Здравейте. 6 месеца след един мисед съм (спиране на сърдечната дейност в 12 г.с). Днес, вече 5 дни от закъснението имам 2 теста, направени през ден, с бледа втора черта, която се поябява на втората - третата минута. Искам да Ви попитам дали е нормално, или е признак на ниско ниво на ЧХГ,което да говори за лош ембрион. Не знам дали са толкова обективни тестовете,че да се притеснявам. При предишната ми бременност направих два теста на 1 и 3 ден от закъснението и при двата вторите черти бяха по- ярки и се появяваха веднага, заедно с контролната( Sure check). Нямам и никакви други признаци на бременност, каквито имах при предишната- гадене, напрежение в гърдите, апетит. Има ли някакъв шанс това да е нормална бременност?
*
« Отговор #85 -: Февруари 22, 2010, 14:55:42 pm »
naniha, според мен е съвсем възможно да си е нормална бременност. Казват, че няма два еднакви случая. Защо не пуснеш кръвен тест да видим колкое ЧХГ-то? Успех

« Отговор #86 -: Февруари 22, 2010, 15:11:23 pm »
има тема по случая,но аз мисля,че и тук не е неподходящо д акажа нещо. незнам дали знаете,но аз гледам някакви реклами по телевизията на някакъв тест за бременност (P&G-Clearblue,който показва на електронен екран не само дали си брменна,ами и от колко дена.просто изписва цифрата ..не е зле :D

« Отговор #87 -: Февруари 24, 2010, 09:36:56 am »
Здравейте Момичета,
Вече станаха 34 дни. Вчера пак правих тест - отрицателен отново. Аз не очаквах друг резултат, но човек все има някоя тайна надежда.
От два месеца съм подложена на голям стрес, сигурно и заради това се бъгва цикъла. Този ПМС е ужасен и искам да свърши.За мен това са си 9 дни закъснение. Много, много ме болят гърдите (не мога да спя и на една страна).
Искам да ми дойде, че да се свърши това ужасно състояние.
Някоя от вас имала ли е такъв проблем?
Пият ли се някакви лекарства? Какви?

п.с. чакам си цикъла, за да направя и изследвания, които доки иска и това ме държи в още по-голямо напрежение.... :((( Всяка вечер сънувам сънища, като демо версия на кошмари... :(
« Отговор #88 -: Февруари 24, 2010, 11:29:19 am »
Орхидея успокой се миличка. Този стрес ще ти се отрази зле!
По принцип каква е дължината на цикъла? 

« Отговор #89 -: Февруари 24, 2010, 11:32:08 am »
Извинявай сега прочетох по-нагоре в темата  :oops:
Изчакай още малко или се консултирай с лекар. Най-добре е да не взимаш на своя глава лекарства за предизвикване на цикъл.

« Отговор #90 -: Февруари 24, 2010, 13:35:56 pm »
Благодаря ти Mileto6,
Това и ще направя - сигурно утре ако все още го няма.
« Отговор #91 -: Февруари 27, 2010, 20:35:48 pm »
Да се запиша и аз тук.
Отскоро съм във форума,но съм поизчела доста от нещата.Естествено и аз се питам-този месец дали стана "чудото"?Не си меря температурата,следя си цикъла(средно е на 29 дни),почнахме с опитите преди овуто(по мои груби сметки,де  :oops: ),не сме се спирали да работим.Четох и за симптомите на момичетата,но при мен сякаш липсват.Единствено малко ме стягат ту единия,ту другия яйчник,гърдите ми са си все същия размер,само има много странна болка около зърната,поизморявам се и вечер ми се гади(а аз си мислех че трябва да е сутрин osi_10 ).(не)Очаквам лелката след около 3 дни и вече не ме свърта.Надявам се през март месец колкото се може повече жени да получим най-хубавия подарък за 8-ми-  :bfp:
Късмет на всички ни!  :grouphug2:

*
« Отговор #92 -: Февруари 27, 2010, 20:54:30 pm »
mbluedeep, единственото, което можем да ти кажем в момента е:

ДАНО - КЪСМЕТ :crossfingers: yahoo_17 stork-boy
« Отговор #93 -: Февруари 28, 2010, 10:53:24 am »
Благодаря Snegina :bighug:

« Отговор #94 -: Март 03, 2010, 11:41:19 am »
За съжаление няма да имам подарък за 8-ми-гадната лелка дойде вчера. :( Добре че не постим   :lol:  и следващата седмица продължаваме с опитите.
 :goodluck: на всички

« Отговор #95 -: Март 03, 2010, 22:54:50 pm »
да се запиша и аз,макар 4е сега видях 4е има такава тема и ве4е се записах и в друга 8O,днес трябваше да ми доиде,и дано на не доиде :lol:,ина4е за симптоми нямам някакви особени различни от М,само дето този месец усещам някакво странно придарпване в яичниците и от 2 дена имам температура 37 37,1 и ме наболиава кръста.Мислия да направя тест утре или другия ден ако издаржа дотогава.Вие как мислите дали ще ми покайе теста с 1 ден закаснение.Пожелавам на всички в скоро време да видят 2 чертички :lol:
*
« Отговор #96 -: Март 04, 2010, 08:55:04 am »
Ако си сигурна, че овулацията е била преди ~ 14 дни, трябва да покаже, особено сутрешен тест  :crossfingers: :bfp:
« Отговор #97 -: Март 04, 2010, 17:43:08 pm »
благодаря ти Snegina,не съм използвала тест за овулация,но мислия 4е беше някаде кам 18.02,така че днес стават 14 дни,и утре сутринта ще си направя тест,и дано да е положителен.ще пиша какво е станало,и дано 8 МАРТ донесе много положителни тестчета :bori_022:
*

mimi03

• *
  • 5
  • url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicC
« Отговор #98 -: Март 05, 2010, 03:28:58 am »
Здравейте момичета!!!! Искам да попитам нещо и ще ви бъда много благодарна за отговора !!!! Месечните ми доидоха за последно на 6.02.10 сега този месец трябваше да доидат на 1.03.10 по календар но ги няма  -на 02.03.10 си правя тест излиза само една черта javascript:void(0);...04.03.10- днес правя втори  пак една чарта javascript:void(0); ... тази вечер както си седях на компа ми потече нещо истичах до банята парво нещо бяло, после много леко кафеникаво.... но от 01.03.10 имам ужасни болки доло ниско,все -едно някои ме мушка с нещо :( в кръста също имам болки :(  въпроса ми е какжо да правя да исчакам още малко и да отидя на лекар или да отивам, според вас дали сам бремена ?
 Хиляди благодарности за отговорите ви javascript:void(0);  :youwoman: :youwoman:защото съм много стресирана javascript:void(0);javascript:void(0);javascript:void(0);
« Отговор #99 -: Март 05, 2010, 11:44:21 am »
на този етап дори и да си бременна и лекар я познал,я не...трудно и пак негарантирано,затова по/добре изчакай и направи тест след примерно два,три дена.
всъшност сега се сетих....ако идеш на лекар само чрез кръвен тест може да познае.това е най/ранният начин за ранна диагностика на бременност. успех и после пиши дали си бременна или ти е дошло!