0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Re: Дали съм бременна? - 2-ра част
« Отговор #760 -: Септември 16, 2010, 12:53:35 pm »
При късна овулация на 21 ден от цикъла кога най-рано се прави тест за бременност?
Броиш 14 дни след овулация и тогава правиш тест, а ако нямаш търпение на 11 - 12 ден след ову - кръвен тест.
Късмет!
*
« Отговор #761 -: Септември 16, 2010, 12:59:06 pm »
14 дни след ову., когато и да е тя може да направиш тест за Б
« Отговор #762 -: Септември 16, 2010, 13:56:22 pm »
Благодаря ви момичета.Направих си тест Престо и към 5 минута се появи една бледичка,тъничка едва забележима лентичка.урината не бе първата сутрешна.Утре сутринта повтарям пак и съм на доктор.Дано да е станало този път,че с моята поликистоза шансовете ми не са големи.
« Отговор #763 -: Септември 16, 2010, 21:18:42 pm »
Хей,jenyyy,спокойно. Аз също съм с поликистоза. Един "специалист" така ме стресира при прегледа, че целия следобед и вечерта не можах да се успокоя. Няколко дни след въпросния преглед явно така съм се успокоила,че съм заченала :swing: Естествено не знаех, направих си тест и Слава Богу беше  :bfp1: Преди няколко дни отидох на лекар и се потвърди - 5 г.с.
Искам да ти кажа (и аз като всички) просто се успокой,ама наистина и то само ще дойде. :balk_177:
 Успех на всички! И стискайте палци и за мен  :balk_111:
« Отговор #764 -: Септември 20, 2010, 10:26:34 am »
Здравейте,пак ви притеснявам.Възможно ли е да се вижда с вагинален ехограф  разширение в центъра на матката,подобно на плоден сак,а тестът за бременност да е отрицателен.Налице са придърпващи болки ниско долу в корема,подобни на менструалните,учестено дишане и сърцебиене 2 дни,жажда и често уриниране,следобедна умора,гърдите са непроменени и нечувствителни.Най-новият симптом-увеличена влагалищна секреция и гъбички.Ректално измерена температурата около очакваната менструация и след закъснението бе 36.9,37.0,37,1.Тази сутрин е 36.8.Дали съм бременна?Възможно ли е да е кухо яйце?
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #765 -: Септември 20, 2010, 16:19:56 pm »
А кръвен тест пусна ли си?
« Отговор #766 -: Септември 21, 2010, 13:14:28 pm »
Не е нужно,уринните тестове са вярни.Кухото яйце давало положителен тест за бременност.Всички симптоми имат логично обяснение.Болките в корема-ПМС,сърцебиенето съм си го докарала от притеснение и вълнение след ехото,жаждата ме навежда да изследвам глюкозен толеранс,заради поликистозният синдром,всеки работещ се изморява следобед,а гъбичките-предменструална промяна в ph.На базалната температура също може да се разчита,продължава да пада.Явно това не е било плоден сак,а предменструална матка.
« Отговор #767 -: Септември 21, 2010, 13:24:33 pm »
Да отметна и за тестовете,може да е от полза и да спести сълзи.Касетъчните за ранна диагностика(гадинките лоши),дават изпарителни линийки и черти,които не се появяват веднага,а към самия край на указаното време или след това.При лентичките тези линии ги няма.
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #768 -: Септември 21, 2010, 15:54:03 pm »
Нещо не разбрах  :oops:
Пишеш, че имаш положителен уринен тест. Също и че си ходила на ехограф. Колко дни ти е закъснението? Успокой се и си събери мислите! Желая ти успех  :bighug:
*

ellysot

• 202
  • Животът не е навредил никому,но и почивката също!
« Отговор #769 -: Септември 22, 2010, 11:54:18 am »
Здравейте и от мен!
Досега не съм се престрашавала да пиша в тези темички...все съм постояннен абонат на другите :balk_600:
Но днес не се сдържах и просто да споделя с вас!...лека паника...  8O Сега съм в първия месец след неуспешното ми in vitro.
От неделя чакам "лелката",но ми закъснява.Направих SURE CHEK-а вчера и той е отрицателен  :bfn1:
Не бих казала че имам типичните симптоми за бременност,от време на време тежест ниско в корема т.е.типичното ПМС и много по изразено гадене(включително от сутрешното кафе)
Днес е празничен ден и да ви питам,ако и утре няма никой 8) дали ще е прекалено психарско да пусна един кръвен тест.
..и понеже вие сте ми под ръка..да се възползвам от някой друг съвет :balk_81:
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #770 -: Септември 22, 2010, 17:18:23 pm »
Аз не виждам нищо лошо да пуснеш един кръвен, но не възлагай прекалено много надежди.
Искрено, ама най - искрено ти желая успех!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #771 -: Септември 22, 2010, 19:33:49 pm »
ellysot, след неуспешното Ин витро, следващият цикъл ми дойде на 90-ти ден, просто хормоните се бяха разбъркали яко, на някои момичета им идва на 60-ти ден.
Не е лошо да направиш кръвен, да си знаеш. Иначе във втория цикъл след Ин витрото забременях по естествен път, при засечена овулация на 31-ви ден от цикъла.
Желая ти успех!
*

ellysot

• 202
« Отговор #772 -: Септември 22, 2010, 19:38:50 pm »
Много благодаря за подкрепата!!! :bighug:
И аз си знам,че няма на какво да се надявам...,но както писах и по-надолу искаше ми се да споделя  :balk_83:
Утре ще се чуя с моя доктор и ще има продължение...
надеждата винаги е налице!!! :balk_69:
*

ellysot

• 202
« Отговор #773 -: Септември 22, 2010, 19:41:30 pm »
ellysot, след неуспешното Ин витро, следващият цикъл ми дойде на 90-ти ден, просто хормоните се бяха разбъркали яко, на някои момичета им идва на 60-ти ден.
Не е лошо да направиш кръвен, да си знаеш. Иначе във втория цикъл след Ин витрото забременях по естествен път, при засечена овулация на 31-ви ден от цикъла.
Желая ти успех!
Meme ,искрено ме разсмя и много успокой!!!
БЛАГОДАРЯ!!! :youwoman:
*

ellysot

• 202
« Отговор #774 -: Септември 28, 2010, 09:02:22 am »
Добро утро!!
Ето и продължението.... :wink:
аз наистина благодарение на вас се успокоих и ден след като уточних и прегледа с моя доктор,цикъла ми дойде.
Сега продължавам напред и ще си стискам палци да уловя момента този път!!! :lol:
Желая успех на всички!!! :crossfingers:
« Отговор #775 -: Октомври 02, 2010, 13:07:19 pm »
Здравейте. Много интересна тема, на която попаднах точно навреме. Да споделя с вас притесненията си: като за начало прекарах гнойна ангина (даже още съм на антибиотици), но от 2 седмици насам имам странни симптоми, които ме навяват на мисълта че съм бременна. А те са: често главоболие, виене на свят и отпадналост, зверски апетит(ям, ям, подута съм и пак съм гладна), подут корем, болезнени гърди и ставане нощем до тоалетна, което за мен е нетипично. Трябва да ми дойде след няколко дни, но ся чудя дали да си направя тест преди това. Възможно ли е антибиотиците да навредят нещо (а и имам херпес, който вече минава). Направо ще се побъркам от съмнения. :ask: :ask:
Какво да правя?

Да не ти пука какво мислят другите за теб :)
« Отговор #776 -: Октомври 02, 2010, 17:11:51 pm »
Здравей Пинк Роуз, надявам се наистина да са симптоми на бременност. единствено не мисля, че щом тепърва очакваш датата на твоята М, можеш да усещаш симптоми на бременност от преди 2 седмици.  Дано да е това, което искаш..стискам палци. :)

*
« Отговор #777 -: Октомври 02, 2010, 20:13:38 pm »
Пинк роуз, малко е рано за уринен тест, не знам за кръвен какво е положението. Ако не са странични реакции от антибиотика, стискам палци да видиш  :bfp: Изчакай до датата на цикъла и прави тест ;) И при мен симптомите се появиха 1-2 седмици по-рано. Така, че  :crossfingers:

« Отговор #778 -: Октомври 04, 2010, 10:22:34 am »
Здравейте. Да ви споделя правих си уринен тест и излезе отицателен. Но аз продължавам да се съмнявам. Очаквам М след 3 дни, така че ще стане ясно тогава. Съмненията направо ме разяждат...Благодаря за мненията ви  :bighug:

Да не ти пука какво мислят другите за теб :)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #779 -: Октомври 04, 2010, 12:07:21 pm »
pink_rose може да е било рано за тест
Повтори теста след 2 дни
Стискаме палци :)

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум