0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 2-ра част
« Отговор #660 -: Август 15, 2010, 21:57:53 pm »
Здр Снежи,
ами не мисля че е по различен от друг път, единствено че ми се стори малко по слаб от друг път, но много малко по слаб не е кой знае каква разликата, а за теста просто ей така реших защото с моя мъж правим опити от миналия месец и все се надявам да видя двете чертички!
*
« Отговор #661 -: Август 15, 2010, 22:38:53 pm »
не взимай под внимане резултат,който е отчетен след посоченото време...само обърква и дава празни надежди...
« Отговор #662 -: Август 16, 2010, 14:37:26 pm »
Бета ЧХГ 0,100 какво ще означава?
*
« Отговор #663 -: Август 16, 2010, 14:39:18 pm »
Няма бременност.
« Отговор #664 -: Август 16, 2010, 14:39:36 pm »
Хормони
Име на теста(изследване)   Резултат    Единици Референтна стойност Метод
бета ЧХГ   <0.100     U/l   0 - 1   ECLIA

*
« Отговор #666 -: Август 16, 2010, 15:17:11 pm »
Ех значи...Вече 6-ти ден не идва...Явно е от топлото време...
« Отговор #667 -: Август 17, 2010, 13:53:14 pm »
Здравейте!Не съм писала до сега тук.И аз като всички които пишем на тази тема се опитвам да забременея от 3-4 месеца.Този месец си направих  тест за овулация за по-сигурно.На 11.08 теста беше положителен и съответно действахме по въпроса.знам че е още много рано за каквито и да резулати,но от момента на овулацията до сега гърдите не спират да ме болят,чувствам лек натиск ниско доло и повишен апетит.Дали е възможно на толкова ранен етап да разбера дали съм бременна или това са ПМС симптоми?
*
« Отговор #668 -: Август 17, 2010, 14:02:14 pm »
Прекалено рано е да се каже, щом овулацията е била на 11-12 август, са минали само 5-6 дни от нея, повечето тестове се правят най-рано на 14 ден, на толкова ранен етап дори и да има оплождане е малко вероятно да има имплантация /или ако има тя ще е днес или следващите няколко дни/.

Освен това симптомите на ПМС и бременност много си приличат и не може да се съди категорично по тях. Дано да съм ти била полезна и не забравяй да кажеш след няколко дни как са нещата  :wink:

« Отговор #669 -: Август 17, 2010, 15:31:56 pm »
Мила не бързай толкова, изчакай си търпеливо датата за тестче, почти е невъзможно да имаш признаци от сега, относно гърдите - моите след овуто до М са все напрегнати, отпускат ме деня преди да ми дойде. Успех, дано видиш добри новини
« Отговор #670 -: Август 17, 2010, 16:22:14 pm »
Мари Клер,пожелавам ти наистита да се случи желаното от теб.Не бързай.Верно е че си нетърпелива и времето сякаш не минава,но се успокой.Пожелавам ти искрено да НЕ ти дойде  :D То и на мен още не ми е дошло,но тестовете са отрицателни...
« Отговор #671 -: Август 18, 2010, 09:35:33 am »
Благодаря ви за отговорите,милички!Задължително ще ви държа в течение за развръзката :)
« Отговор #672 -: Август 18, 2010, 11:11:24 am »
Здрвейте на всички, вече повече от месец черпя от вашия позитивизъм ... накрая и аз се "престраших" да помоля за вашето мнение  :D. Накратко, година се лекувах от СПКЯ с Диане35, от 6 месеца правим опити да имаме бебче, но не си получава. На 02.08 бях на лекар, защото мислих, че кистите са рецидивирали, но се оказа, че имам ову. М. ми е точно през 28 дни, а от 14 дни имам страшно напрежение в гърдите, придърпване в десния яйчник (където беше доминантният фоликул), често уринирам и съм хипер раздразнителна. До сега дори не съм имала ПМС. Рано ли е да си направя тест, утре трябва да дойде М.? Ще съм ви благодарна, ако изкажете мнение. Май не стана много кратко, надявам се да не съм досадила с дългия постинг  :oops:

*
« Отговор #673 -: Август 18, 2010, 11:18:33 am »
Здравей,Tanichka !14- 15 дни след ову - уринарен тест трябва да покаже . Щом е проследена овулацията, пресметни 14 дни след нея за по-достоверен резултат.
« Отговор #674 -: Август 18, 2010, 11:19:59 am »
Добре дошла, Таничка :)

Надявам се скоро да се преместиш в темата за бременелките :)

Ако питаш мен, за по-сигурно си направи кръвен тест още сега-до 2-3 часа ще излязат резултатите и
ще са по-достоверни, отколкото уринен тест. Успех от мен и дано се е получило бебчето :)

« Отговор #675 -: Август 18, 2010, 11:35:46 am »
Много ви благодаря за бързите отговори  :). Утре с първа урина ще си  направя тест и дано да видя заветната втора чертичка, че с бебеправенето по часовник се губи част от романтиката, а сме женени само от месец  :D. Прекрасен ден на всички с пожелание за много  :bfp1:

« Отговор #676 -: Август 19, 2010, 08:50:49 am »
Здравейте,бих искала да ви попитам дали розовото зацапване при имплантация се появява винаги?Може ли да има случаи,в които да има имплантация без да се получи зацапване.Благодаря ви предварително за отговорите :)
*
« Отговор #677 -: Август 19, 2010, 09:07:44 am »
Здравейте,бих искала да ви попитам дали розовото зацапване при имплантация се появява винаги?Може ли да има случаи,в които да има имплантация без да се получи зацапване.Благодаря ви предварително за отговорите :)
Не е задължително.
Дори в повечето случаи не се забелязва, т.е. има го, но е мноооого незначително.
« Отговор #678 -: Август 19, 2010, 09:35:21 am »
Добро утро на всички. Тази сутрин си направих уринен тест и ...  8O  показа се едвам забележима втора черта. Мислих, че ми се привижда и пак си измих очите  :). Беше си там ... още не мога да повярвам. Моля ви, кжете кога най-рано ще има смисъл да отида на гинеколог, за може да потвърди, ако има бременност. Благодаря ви, още съм малко osi_15

*
« Отговор #679 -: Август 19, 2010, 09:44:43 am »
Тихичко честито Таничка!
Колко се радвам че деня ми започва с такава добра новина!
Според мен направи след 2-3 дни още един тест,за да се зарадваш на 2 тлъсти чертички и седмица след това отиди на лекар.Сега е още твърде рано за да види лекаря нещо!

Успех и едни прекрасни 9 месеца от мен !!!  :balk_7: