0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 2-ра част
« Отговор #60 -: Февруари 15, 2010, 20:32:12 pm »
Здравейте момичета!!!
Искам да ви помоля за съвет.
Закъснява ми 2-ри ден.Преди 3 дена правих тест но имаше само една черта.Корема ме боли на моменти както когато ще ми идва.Забелязвам че от една седмица всяка вечер ме боли главата и ми се гади.Но подчертавам че само вечер.Днес си направих още един тест и... виждаше се многоооооо бледа втора чертичка.Дори дадох на мъжът ми да види , че да не би да ми се превижда.Преди година минах през нежелан аборт в 10г.с. Тогава имах големи болки в гърдите , а сега нямам.
Дали теста с бледа черта може да е положителен, и това може ли да са (дори и минимални ) СИМПТОМИ ЗА БРЕМЕННОСТ???

*
« Отговор #61 -: Февруари 15, 2010, 20:35:10 pm »
Мила Дени, има ли втора черта, няма значение колко е бледа, това си е ++++++++.
Успех до края  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 stork-boy stork-boy stork-boy ylinfant
« Отговор #62 -: Февруари 15, 2010, 20:40:55 pm »
колко хубаво звучи :balk_46:
Но се притеснявам че ме боли корема както когато трябва да ми доиде  :(

*
« Отговор #63 -: Февруари 15, 2010, 20:43:05 pm »
Така е мила, болките дори може да са по-силни от ПМС.
Добре е да се консултираш с лекар какви болкоуспокояващи можеш да пиеш и да си планираш преглед след около 2 седмици.
« Отговор #64 -: Февруари 15, 2010, 20:48:11 pm »
и аз мисля да поизчакам , и след 1-2 дена пак ще си направя тест за по сигурно.
Много се притеснявам дане би да е фалшива тревога.... аот друга страна тази бледа черта
уфф направо незнам какво да си мисля.
Благодаря ти за саветите и бързите отговори   :balk_602:

« Отговор #65 -: Февруари 15, 2010, 21:09:18 pm »
и аз мисля,че си бременна почти на 100%.стига наистина д ане ти с ее привидяла чератата.има ли я дори хипер слабо (втората черта де) това е положителен тест.хайде пожелавам ти скоро да я видиш ясна тази черта :D

« Отговор #66 -: Февруари 15, 2010, 21:15:01 pm »
Благодаря  :D
Помислих си че може да ми сее превидяло, затова го показах на мъжът ми и го попитах какво вижда на теста ,като не му казах за мойто мнение , и той също като мене видя слабата втора черта :D Дано да е станало този път и да е с благополучен край  :balk_102:

« Отговор #67 -: Февруари 16, 2010, 12:08:57 pm »
Момичета днес съм тъжна :(
Направих си тест и има само една черта.
Вчера не ми се бе превидяла бледата черта , а днес само една  :(
Искам бебче а защо нестава..... и не мога да престана да мисля за това  :(
Късмет на другите който чакат двете чертички !!!!!

*
« Отговор #68 -: Февруари 16, 2010, 12:10:09 pm »
Дени, не се отчайвай. Ако не ти е дощло още, направи си кръвен тес за бременност - най-сигурно е. Успех :)

« Отговор #69 -: Февруари 16, 2010, 12:32:03 pm »
Но ми процапа :(
Има едни странни "ципи " незнам как да ги нарека...Много е странно :(
Много е лошо разочарованието ... сълзите ми тръгват като си мисля как очаквах и се надявах че този път е станало.. но уви , пак нищо :balk_146:
« Последна редакция: Февруари 16, 2010, 12:33:50 pm от deni88 »

« Отговор #70 -: Февруари 16, 2010, 13:34:48 pm »
е не се отчайвай де....ако сега ти дойде ще продължите следващия месец. въпреки,че само зацапване все още нищо не значи.хайде пищи какво става нататък.

« Отговор #71 -: Февруари 16, 2010, 13:40:43 pm »
ОК ще пиша :wink:

« Отговор #72 -: Февруари 18, 2010, 12:46:42 pm »
Привет и от мен. Смятахме с половинката да започнем с целенасочено бебеправене от следващия месец и ето че този месец имам едно закъснение от вече седмица и ден. Закъснявало ми е и друг път до 4-5 дни, но толкова дълго в последните години – не. Имам едни умерени болки в корема от понеделник, първоначално едно придърпване в областта на матката, което премина в средни парещи болки в областта на десния яйчник, в понеделник не ме оставиха да спя. Тогава и обърнах внимание, че е дошло времето за цикъл и го отдадох на ПМС. Оттогава болките поотслабнаха, но пак си ги има, а лелката я няма. Имам едно леко замайване и слабо гадене от време на време, но може и да е от внушение. Гърдите ми не са наедрели, само малко по-напрегнати ги чувствам. Вчера базалната ми температура беше 37.1, а днес – 37 градуса. Не смея да се навивам, че нещо е станало, защото ми се струва малко вероятно да е станало случайно, аз съм на 35, а и аз никога досега не съм забременявала случайно, но пък и целенасочени опити за забременяване нямам все още. Ако пък е станало, ще е страхотно, но пък ако не е – опасявам се да не се окаже проблем това голямо закъснение за бъдещото ни бебеправене. Днес съм решила да намина през аптека за едно тестче, като не се вживявам много :D Ще пиша за резултата!
« Отговор #73 -: Февруари 18, 2010, 15:44:34 pm »
А защо на графиката си нанесла менструално кървене от няколко дни?  :oops:
*
« Отговор #74 -: Февруари 18, 2010, 15:53:53 pm »
Цвети, като гледам това и е януарската графика.

« Отговор #75 -: Февруари 18, 2010, 16:05:52 pm »
Точно така, това ми е последната менструация от 13-ти Януари. :oops:
*
« Отговор #76 -: Февруари 18, 2010, 16:08:10 pm »
Точно така, това ми е последната менструация от 13-ти Януари. :oops:
Хайде, още ли не си направила теста? :crossfingers:
« Отговор #77 -: Февруари 18, 2010, 16:10:58 pm »
Малко ме е страх, защото очаквам да се разочаровам. Ще го купя довечера и мисля утре сутринта да го направя (ако издържа де). Нали сутрин бил по-точен... Радини вълнения :D :D :D
*
« Отговор #78 -: Февруари 18, 2010, 16:15:47 pm »
Успех Марилена, стискаме ти палчета :)

« Отговор #79 -: Февруари 19, 2010, 09:27:10 am »
Момичета,
Аз вече втори месец нещо се повредих.
По принцип цикъла ми е на 25 дни - като по часовник. Миналия месец за първи път ми дойде на 33-ия, като седмица преди това имах много силна болка долу ниско, която трая няколко часа и премина (като при много болезнен цикъл). След това ми дойде, като междувременно си бях правила и тестове за бременност и всички бяха отрицателни.
Този месец - днес ми е 29 ден. Преди два дни правих тест - отрицателен. Тогава получих и една остра болка ниско долу, която отшумя за 15-ина мин. Гърдите ме болят (но те винаги ме болят преди цикъл). От няколко дни ме боли главата към 17ч за около час, като болката сама отшумява. Заспивам в 21:00ч и се събуждам сама в 6:00. По цели нощи сънувам.... НЯма цикъл, няма положителен тест!
Някоя от вас сблъсквала ли се е с подобен проблем? Какво ми става?
Предварително много ви благодаря!