Ох,от давна не съм писала,защото няма с какво да се похваля.Преди не съм мерила БТ(нали гледам да не се втелясвам много),но този месец реших да я премеря,но 4-5 дни преди дата на М.Меря я орално и в различно време основно следобед по възможно най-неправилния начин.После я меря брахиално и горе долу резултата е един и същ.Трябва да ми дойде на 05.07.но цикъла ми се измества с два дни по рано или по късно така че може и на 07.07.Освен болките като при ПМС,които обаче този месец продължиха от овулацията която беше около 19.06-21.06.та чак до30.06.други симптомо май няма.Може би се появи едно безсъние и странни сънища,но гледам да не се вманиачавам.Другото,което се сещам са болки в стомаха,които не изчезват дори като се нахраня.Та малко се увлякох,вапроса ми е след като БТ ми беше няколко дни по ред:36,2:36,4:36,4:36,6:36,5:днес е 36,6,а в понеделник трябва да ми дойде има ли въобще надежда и по принцип не трябва ли дори да не сам бременна БТ да е по висока!Може въпроса да е малко тъп,но....не знам.Честито на косе босе и дани досева пиши как си!Предварително благодаря ако някой ми отговори!