0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 2-ра част
« Отговор #420 -: Юни 03, 2010, 19:04:08 pm »
aditoo изчакаи до 6 и си направи нов тест ако пак е положителен за което ти стискам палци иди при доки да потвърди и тои макър че аз изчаках 1 седмица след закъснението тогава отидох на доктор. :bfp:
« Отговор #421 -: Юни 03, 2010, 19:09:49 pm »
iskam da spodelq i moite sumneniq-ponege na 10 ti mi svurshi MC i na 28 pak zapochna sus silni bolki,sled 2-3 dni prikluchi i sled tova samo zacapvane,koeto vse oshte prodylgava.i mi se gadi,uchesteno yrinirane,bolki v krysta,taza,zamaqnost,...i se chuda dali ne sum bremenna.i sig sled nqkolko dni shte otida na lekar,no predi tova bih iskala da chuq mnenie dali nqkoi e imal podobno neshto.
 ne iskam da pravq test,che ne iskam da vida edna chertichka i iskam nai setne da stane ta se nadqvam,che se pak imam osnovaniq:)))
направи си наи добре тест стискам палци да са  :bfp: при мен нямаше никакви симптоми че съм бремена нито апетит нито гадене все едно нищо такаче при всеки симптомите са различни :)))
« Отговор #422 -: Юни 03, 2010, 19:48:01 pm »
mersi:) nai veroqtno shte napravq ,ama me e strah da ne e otricatelen ...
*
« Отговор #423 -: Юни 03, 2010, 20:01:56 pm »
aditoo ,не съм подстрекател но ако съм аз бих хукнала да направя кръвен и най малкото щях да съм препишкала още 2 :lol:
Да ти кажа честно като видях първия положителен след инвитрото направих още 2 и след това всеки ден по още един в продължение на седмица ,не можех да повярвам и от страх можеби незнам.
Стискам ти палци каквото и да решиш :).
Да ти кажа този тест беше предвиден за неделя, но... аз такива неща около мен неизползвани не успявам да за държа за повече от час  :D . Как ще изкарам до събота/неделя не знам, за кръвен няма възможност (работа)...
 :grouphug: На всички желаещи  :bfp1: още този месец!

« Отговор #424 -: Юни 03, 2010, 20:21:11 pm »
Привет дами!Имам едно питане-последният ми цикъл беше на 01.05.10г.Правих два теста и двата отрицателни.Възможно ли е да съм бременна?От няколко месеца правим опити и чакам с нетърпение.Посъветвайте ме моля ви!
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #425 -: Юни 03, 2010, 20:31:10 pm »
Привет дами!Имам едно питане-последният ми цикъл беше на 01.05.10г.Правих два теста и двата отрицателни.Възможно ли е да съм бременна?От няколко месеца правим опити и чакам с нетърпение.Посъветвайте ме моля ви!

Ами миличка първо сподели на колко дни ти е цикъла и дали е редовен по принцип..? :)иначе успех при всички случаи да е именно онова закъснение :):)
« Отговор #426 -: Юни 03, 2010, 20:50:15 pm »
Цикъла ми идва на 28-29 ден-редовен е до този момент.Имам болки в кръста почти постоянно,много ми е сънливо и имам леги гадения.Благодаря!
« Отговор #427 -: Юни 03, 2010, 21:23:14 pm »
моят първи тест също беше отрицателен след 4-5дни повторих теста сутринта и беше  :bfp: дано и при теб е така :)  :bighug:
« Отговор #428 -: Юни 04, 2010, 11:11:29 am »
iskam da spodelq i moite sumneniq-ponege na 10 ti mi svurshi MC i na 28 pak zapochna sus silni bolki,sled 2-3 dni prikluchi i sled tova samo zacapvane,koeto vse oshte prodylgava.i mi se gadi,uchesteno yrinirane,bolki v krysta,taza,zamaqnost,...i se chuda dali ne sum bremenna.i sig sled nqkolko dni shte otida na lekar,no predi tova bih iskala da chuq mnenie dali nqkoi e imal podobno neshto.
 ne iskam da pravq test,che ne iskam da vida edna chertichka i iskam nai setne da stane ta se nadqvam,che se pak imam osnovaniq:)))

Превод:
Искам да споделя и мойте съмнения - понеже на 10-ти ми свърши МЦ и на 28-ми пак започна със силни болки, след 2-3 дни приключи и след това само зацапване, което все още продължава. И ми се гади, учестено уриниране, болки в кръста, таза, замаяност, ... и се чудя дали не съм бременна. И сега след няколко дни ще отида на лекар, но преди това бих искала да чуя мнение дали някой е имал подобно нещо.
Не искам да правя тест, че не искам да видя една чертичка и искам най-сетне да стане, та се надявам, че все пак имам основания:))

Ани, първо ще те помоля да пишеш на кирилица, че иначе трудно се чете!
Та сега по въпроса ти: Да, на мен ми се случи подобно нещо миналата година! Дойде ми на 17-ти ден от цикъла с много силни болки и много силно течение. Няколко дена се чудих какво е, защото след това само ми зацапваше и въобще не се надявах на бременост с това течение, но направих тест и се оказа положителен. След втория положителен тест отидох на лекар и се оказа, че съм направила ранен спонтанен аборт...  Така че, съветът ми е да не чакаш повече, а веднага да си направиш тест и ако е положителен, да тичаш на преглед! Не искам да те плаша, но това, което ти се случва, е сериозно. Успех и пиши какво става с теб!
Ади, а твойта е ясна: честито! Бледа, не бледа, втората черта си е факт, което значи, че си бременна. Та сега по-спокойно, на 6-ти като направиш тест, втората черта ще е вече доста по-ярка! Май е рано още за преглед, затова си чакай търпеливо и се наслаждавай на 2-те чертички!   :D
« Последна редакция: Юни 04, 2010, 11:32:29 am от ВеТи »
Don't worry, be hippy
*
« Отговор #429 -: Юни 04, 2010, 12:19:09 pm »
Здравейте отново!
Както писах вчера шило в торба не стои - факт. Сутринта си купих още 1 тест (предвиден за събота) и както сигурно се досещате го разпаковах веднага... На третата секунда  :bfp: Уведомих съпруга, а като спряха да ми треперят краката изтичах до личната лекарка. И така се оказа, че съм отново на АГ. Стискайте палци всичко да е наред!
А на всички останали  :bfp:
Като мине прегледа ще ви пиша какво е станало :)

« Отговор #430 -: Юни 05, 2010, 14:16:53 pm »
Здравейте и от мен :)
Искам да разкажа моя случай, за да мога да бъда полезна на някоя от вас.
От началото на април започнахме да бебеправим. От 1 година насам съм с цикъл около 30 дни. На 10.04 ми дойде за последно. Не съм мерила БТ, не съм използвала и тестове за овулация. Правехме си любов достатъчно често. Започна да ми закъснява, появиха се симптоми като разсеяност, сънливост, през нощта се будех често, бях замаяна, а гърдите ми порастнаха с 2 размера. Не исках още да си правя тест, за да не се разочаровам. Към 15.05 започнаха страшни ПМС, толкова силно никога не ме е боляло ниско долу. На 21.05 направих тест Шуър Чек- беше с бледа втора черта, но се виждаше ясно..че е там наистина :). Вечерта прокървих.. през нощта почна по-силно да ми тече. Много се притесних и на следващият ден ( събота) записах веднага час за вагинален ехограф ( нищо че ми беше дошло :(). Оказа се, че няма нищо и така и не разбрах какво е станало... била ли съм въобще бременна. :(
Сега пак правим опити, усетих ову на 03.06 -правим всеки ден опити.. надявам се този път да се получи. Стискам палци на всички да имате най-хубавите и здрави мъничета :)Към 20.06 ще се отчета пак, за да кажа какви са резултатите

« Отговор #431 -: Юни 06, 2010, 14:42:37 pm »
здр момичета отнова аз искам да ви се оплача с моите притеснения на 04.06 през деня имах полови отношения с моя мъж вечерта се появи едно петно около стотинка 1 лв мн се притесних и отидох веднага на бърза помощ там ме прегледаха и казаха че трябва да лежа няколко дена но от тогава до дн нямам повече кървене надявам се и да нямам повече защото бебето е мн желано.
« Отговор #432 -: Юни 06, 2010, 17:08:41 pm »
mimosa21,не се притеснявай. Бъди спокойна и щастлива и бебето ще бъде добре. Стискам палци всичко да е наред.

« Отговор #433 -: Юни 07, 2010, 15:01:05 pm »
zdr,izvinqvam se zalatiniza no nqmam kiriliza.bih iskala da razkaja istoriqta si i ako nqkoi moje da mi pomogne 6te mu bada blagodarna(predvaritelno se izvinqvam 4e pi6a v taq tema-nz  kade to4no da spodelq)az sam na 25 godini ot 7 meseza ve4e s moq bade6t saprug se opitvame da si napravim bebe,no vse ne stava6e Confused nz to4no kakva e pri4inata,posledno mi doide na 08.05.2010(kato na men vinagi mi idva 4- 5 dena pom rano  -nikoga ne e na datata)sled kato mi svar6i zapo4nahme otnovo s bebepraveneto  Love Trqbva6e da mi doide na 03 ili 04.06.2010 kakto go i o4akvah no ne ne doide  Rolling Eyes za koeto do nqkakva stepen se uspokoih kato si kazah,aha ve4e moje bi e stanalo,no nz za prav pat mi e i se strahuvam za6toto na denq na menstruaziqta mi polu4ih zatsapvane(bledo rozovo)i si pomislih 4e pak me e podminalo no tova zazapvane spq ,posle pak se poqvi i taka i do dnes nz kakvo da pravq(spored men mi zakasnqva za6toto dnes e ve4e 07.06 i ne mi e do6lo)dali da si napravq test,molq vi pomognete mi kakvo da pravq

*
« Отговор #434 -: Юни 07, 2010, 15:07:04 pm »
Направи си един тест, ако има нещо вече трябва да покаже, а това зацапване може да се появи около дните на менструация, хайде стискам палци, пиши после !
« Отговор #435 -: Юни 07, 2010, 16:20:31 pm »
zdr,pak sigurno ve4e stavam dosadna no iskah das podelq.Kakto si lejah prosto ne izdarjah i otidoh do aptekata da si vzema test4e (vapreki 4e znam 4e nai pravilen rezultat izliza sutrin)lubopitstvoto mi naddelq REZULTATA!!!!!!!edna mnogo bleda (no q ima ) 4etri4ka,nz to4no kakvo ozna4ava tova no utre sutrin pak 6te si napravq i ako q ima pak 6te otida pri ginekologa,vaprosat mi e kolko rano toi moje da otkrie bremennost???blagodarq vi predvaritelno.
« Отговор #436 -: Юни 07, 2010, 16:45:58 pm »
zdr,pak sigurno ve4e stavam dosadna no iskah das podelq.Kakto si lejah prosto ne izdarjah i otidoh do aptekata da si vzema test4e (vapreki 4e znam 4e nai pravilen rezultat izliza sutrin)lubopitstvoto mi naddelq REZULTATA!!!!!!!edna mnogo bleda (no q ima ) 4etri4ka,nz to4no kakvo ozna4ava tova no utre sutrin pak 6te si napravq i ako q ima pak 6te otida pri ginekologa,vaprosat mi e kolko rano toi moje da otkrie bremennost???blagodarq vi predvaritelno.
Ами миличка означава че си бременна щом има втора чертичка бледа не бледа важното че я има........тихичко честито  :bfp:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #437 -: Юни 07, 2010, 17:54:28 pm »
Първо - честито. Второ - не, че съм от компетентна (ако някой може да отговори), но до колкото съм информирана най-рано пета - шеста седмица (от първия ден на последния МЦ) може да се види с влагалищен ултразвук. Най-малкото искрено се надявам да е така, защото на мен ми предстои преглед тогава.
Ако греша се надявам някой да ме поправи.

« Отговор #438 -: Юни 07, 2010, 18:34:28 pm »
blagodarq na vsi4ki  :D :D :D dano vsi4ko e nared iskrenno se nadqvam.               aditoo moga li da te popitam poneje ti si gore dolu pokrai men (ti 06.06 a az 08.06) iskah da te popitam hodi li na doktior,na ginekolog,kakvo ti kazaha-utre i az mislq da go posetq no mi e interesno kakvo 6te mi kajat,molq te kogato e udobno da mi otgovori6  :wink:

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Юни 07, 2010, 18:56:00 pm от Елфи »
*
« Отговор #439 -: Юни 07, 2010, 18:43:52 pm »
danidoseva  :) тихичко честито. Изчакай още 10 дена и тогава ходи на лекар рано е още трябва да имаш поне 10 дена закъснение.Не за друго но ще те видят ,ще е рано и пак ще ти кажат да отидеш другата седмица.В 6 г.с ще се види а ти сега си в 4г.с
Стискам палци  :wink: въоражи се с търпение ще си заслужава :)