0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 2-ра част
« Отговор #400 -: Май 31, 2010, 10:49:47 am »
Привет,мацки!
Пиша ви и аз,макар че отдавна не съм писала.Този месец май си свършихме работата,както трябва -закъснява ми с 1 седмица,а в петък следобяд правих тест,който беше със слаба втора чертичка.Също така гърдите ме болят,а не мога да не пишкам повече от час :lol:.Мисля през седмицата да отида на гинеколожката.
Целувки на всички!!!!!
:wave:
Честито!! Стискам палци всичко да е наред!
А вие колко време опитвахте докато се получи?

« Отговор #401 -: Май 31, 2010, 16:09:45 pm »
здр. момичета една моя приятелка наскоро направи аборт защото се оказа кухо яице моля кажете кога се чува за 1 път сърдечна деиност защото на 16 сам на преглед и съм мн притеснена или ме препратете към др форум  :? :? :?
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #402 -: Май 31, 2010, 16:16:05 pm »
здр. момичета една моя приятелка наскоро направи аборт защото се оказа кухо яице моля кажете кога се чува за 1 път сърдечна деиност защото на 16 сам на преглед и съм мн притеснена или ме препратете към др форум  :? :? :?
Попитай в темата на бременните http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=42544.0, там момичетата ще ти помогнат. Успех!
*
« Отговор #403 -: Май 31, 2010, 16:25:31 pm »
Чува се най-рано към 7 седмица (при мен 6 седмица и 5 дена). Преди това може да се види точицата.

« Отговор #404 -: Май 31, 2010, 17:13:56 pm »
mimosa21 аз бях в 6г.с когато ми казаха че е "кухо яйце" но аз и до сега не съм сигурна че са били прави.дано всичко е наред при теб.стискаме палци
« Отговор #405 -: Май 31, 2010, 17:48:26 pm »
благодаря ви :)  kose_bose  имала ли си болки ниско долу от време на време мен това честно казано наи ме притеснява  :? :?
« Отговор #406 -: Май 31, 2010, 18:08:24 pm »
Здр.mimosa21 не се притеснявай за болката.Лекарите казват,че е нормално, това било защото матката се подготвяла за бебока :)
« Отговор #407 -: Май 31, 2010, 18:15:18 pm »
оффф мн ви благодаря стискам палци на всички  :bighug: :balk_602:
« Отговор #408 -: Май 31, 2010, 22:02:12 pm »
Вмъкни Цитат
Цитат на: mbluedeep в Май 30, 2010, 07:46:48 am
Привет,мацки!
Пиша ви и аз,макар че отдавна не съм писала.Този месец май си свършихме работата,както трябва -закъснява ми с 1 седмица,а в петък следобяд правих тест,който беше със слаба втора чертичка.Също така гърдите ме болят,а не мога да не пишкам повече от час Laughing.Мисля през седмицата да отида на гинеколожката.
Целувки на всички!!!!!
wave
Честито!! Стискам палци всичко да е наред!
А вие колко време опитвахте докато се получи?

МЕрси!!!! :) Ами 4-5 месеца опитвахме.Днес си взех направление и се надявам до сряда най-късно да имам отговор

*
« Отговор #409 -: Юни 01, 2010, 11:43:56 am »
Чудя се, не се ли казва: "Вижда се сърдечна дейност.", а не: "Чува се сърдечна дейност.", когато се установява за първи път?

И май никоя болка не е за подценяване. Не било нормално да има каквито и да е било болки, когато и да е, изключвам болки на термин. Затова консултация с лекар.

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
« Отговор #410 -: Юни 01, 2010, 16:46:47 pm »
Mimosa21 болки бих казала че нямах,а дори и да е имало те са били моментни.бъди спокойна знам,че е трудно,но си мисли за хубавите неща които те очакват.
« Отговор #411 -: Юни 01, 2010, 22:07:09 pm »
те болките са за около 5 сек. 1 2 пъти на ден но на 16 ще ви кажа какво е казал доктора  :grouphug:
« Отговор #412 -: Юни 02, 2010, 10:33:52 am »
Момичета, пак съм аз. Лелката продължава да не идва (2-3 дни е закъснението). От датата, на М до момента обаче, ме зацапва от време на време едно светло кафяво до бежаво. Боли ме корем от време на време, а тестовете са отрицателни (последния направен преди 15 мин.). Най- вероятно ще е нещо хормонално или киста, или... незнам. Отказах се от мисълта за бременност вече. Знам, че най- лесното и бързо е да отида на кръвен, но не искам. Смятам да изчакам още малко да видя на къде ще тръгнат нещата и ще се консултирам с док. И все пак, моля за мнението ви... Благодаря ви ! Стискам палци на НЕчакащите  :wink:
*
« Отговор #413 -: Юни 02, 2010, 10:45:22 am »
Sunny 777,
Защо не измериш утре една БТ?
Все пак ще е ориентир ...
*
« Отговор #414 -: Юни 03, 2010, 17:13:20 pm »
Здравейте на всички!
Преди известно време бях разказала за моя случай. Сега се нуждая от отговор един въпрос... Предисторията е следната: от 3 месеца-бебеправене, до момента резултат никакъв.
Очакваният ден на МЦ ми е 6.06, преди 3 дни не се сдържах и си направих тест, по подразбиране - отрицателен. Днес следобед взех още един и понеже шило в торба не стои го направих веднага. Появи се бледа, но ясно видима втора черта, за моя сигурност извиках сестра ми на помощ – и тя я видя.
Та въпроса ми е КАКВО ДА ПРАВЯ!? Какво да правя от тук на сетне (след като спрат да ми треперят краката)... друг тест, да си запиша час за лекар, да си седна на четири буквието и нищо да не правя!? И изобщо как да тълкувам появата на втора черта, която е бледа?

Големи извинения за тия въпроси, но ако вие не ми отговорите, няма кой да го направи!  :bighug: Искрено ви благодаря!!!

*
« Отговор #415 -: Юни 03, 2010, 17:23:11 pm »
Въоръжи се с търпение до 06.6 и пак повтори теста! Най-вероятно тестовата ще е по-ясна :bfp: :bfp:! Друг вариант - кръвен тест! Но ако запазиш спокойствие и имаш търпение мисля, че и ти самата ще се почувсташ по-добре!  :)
*
« Отговор #416 -: Юни 03, 2010, 17:26:43 pm »
aditoo , ако ми се случи на мен, веднага ще си направя нов тест, утре сутринта пак, докато повярвам наистина :lol: Успех, стискаме палци и после да пишеш какво е станало :ask:
« Отговор #417 -: Юни 03, 2010, 17:29:43 pm »
 iskam da spodelq i moite sumneniq-ponege na 10 ti mi svurshi MC i na 28 pak zapochna sus silni bolki,sled 2-3 dni prikluchi i sled tova samo zacapvane,koeto vse oshte prodylgava.i mi se gadi,uchesteno yrinirane,bolki v krysta,taza,zamaqnost,...i se chuda dali ne sum bremenna.i sig sled nqkolko dni shte otida na lekar,no predi tova bih iskala da chuq mnenie dali nqkoi e imal podobno neshto.
 ne iskam da pravq test,che ne iskam da vida edna chertichka i iskam nai setne da stane ta se nadqvam,che se pak imam osnovaniq:)))
*
« Отговор #418 -: Юни 03, 2010, 17:39:01 pm »
RRM, foley, изключително благодаря!!! Ще изчакам и ще си направя още 1 в събота, ако не съм изперакала до тогава и не съм си направила 100  :lol: То чакаш, чакаш и после не ти се вярва... Дано този път да е истина!!!

*
« Отговор #419 -: Юни 03, 2010, 18:23:01 pm »
aditoo ,не съм подстрекател но ако съм аз бих хукнала да направя кръвен и най малкото щях да съм препишкала още 2 :lol:
Да ти кажа честно като видях първия положителен след инвитрото направих още 2 и след това всеки ден по още един в продължение на седмица ,не можех да повярвам и от страх можеби незнам.
Стискам ти палци каквото и да решиш :).