0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 2-ра част
« Отговор #40 -: Февруари 03, 2010, 19:53:55 pm »
molqvi pomognete i na men , daite mi savet molq vi nz kakvo da praviq strah me e da otida na lekar , pravih 3 testa za bremennost i otchetoha otricatelen i vse pak minaliq mesec ne mi doide a dek mesec hodih na genekolog da mi se legulira cikala molqvi pomognete mi daite me savet imam nujda
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #41 -: Февруари 03, 2010, 20:17:23 pm »
Направи си кръвен тест за бременност в лаборатория,за да видиш положението-той е най-сигурен,ако е отрицателен значи няма бременност.Ако проблема се окаже в нередовен цикъл се обърни отново към лекар,за да ти помогне да го регулирате и да направите някои изследвания,ако се наложи,за да разберете на какво се дължи това.Гинеколога при който си била може би ти е дал лекарства,с които да ти предизвика цикъла,но това не е лечение и решение за в бъдеще.Това е което мога да те посъветвам.
И моля те пиши на кирилица,в този форум се държи на това.
*
« Отговор #42 -: Февруари 03, 2010, 20:52:12 pm »
molqvi pomognete i na men , daite mi savet molq vi nz kakvo da praviq strah me e da otida na lekar , pravih 3 testa za bremennost i otchetoha otricatelen i vse pak minaliq mesec ne mi doide a dek mesec hodih na genekolog da mi se legulira cikala molqvi pomognete mi daite me savet imam nujda
Ничие мнение или съвет няма да отговори на въпросите ти или да ти регулира цикъла. Преглед и лечение му е цаката. Събери кураж и отиди на лекар.
« Отговор #43 -: Февруари 04, 2010, 10:08:10 am »
 Здравейте! Хайде и аз да задам един тъп въпрос!  :D
 Цикълът ми дойде на 10.01, на 23 ову теста имаше 2 черти и съответно работихме по въпроса. Днес сутринта си направих теста от овулационните тестове (клиър овю) който излезе отрицателен, но след около половин час се появи втора бледа линийка, но се вижда (може да се е появила и малко по-рано, но със сигурност след 15тата мин.)и сега незнам дали изобщо мога да се надявам и дали това не е просто изпарителна линийка, но пък никога до сега не ми е излизала такава изпарителна линийка и никога толкова скоро (случвало се е да се появи едва, едва забележима такава, но след часове).
 Знам, че е рано, проблема е, че ми откриха полип на шийката на матката, който трябва да се изреже по възможност утре, а аз сега не знам какво да правя! Предполагам трябва да си направя кръвен тест, но в нашата поликлиника дават резултатите след дни, а аз не знам къде другаде мога да отида да ми го направят. Взех си още 1 тест за утре, пък ще видим.

*
« Отговор #44 -: Февруари 04, 2010, 10:19:06 am »
Цикълът ми дойде на 10.01, на 23 ову теста имаше 2 черти и съответно работихме по въпроса. Днес сутринта си направих теста от овулационните тестове (клиър овю) който излезе отрицателен, но след около половин час се появи втора бледа линийка, но се вижда (може да се е появила и малко по-рано, но със сигурност след 15тата мин.)
Миличка, много е рано за тестове още. Ако си имала положителен ову тест на 23-ти, то самото ову е било 12-36 часа по-късно т.е. при нормална ЛФ от 14 дни, "пиклив" тест може да направиш най-рано на 7-ми. Пусни кръвен за по-сигурно.
А този полип би ли попречил на бремеността, ако я има?

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #45 -: Февруари 04, 2010, 11:41:16 am »
Ребека откъде си? В София, в Кандиларов резултата от кръвния тест става за около 2-3ч.

« Отговор #46 -: Февруари 04, 2010, 11:49:13 am »
Мерси Оливия!
Полипът е много малко вероятно да пречи на самата бременност, но има вероятност да попречи при раждането. В зависимост къде се намира може да попречи на самото забременяване.
 Аз иначе знам, че е рано, направих теста ей така, да видя изобщо не съм очаквала да се появи каквато и да е линия. В крайна сметка реших, че няма да отида утре, ще изчакам да ми дойде в неделя евентуално и след това ще ходя. Просто ще пропуснем другия месец и така. То и да не ми дойде пак ще трябва да ходя тъй или иначе.

Стискам палци на всички, които чакат да не има дойде!  

Милето, благодаря, може и да отида за 1 кръвен все пак. От София съм.

Честно, не съм очаквала, че такова нещо ще ми се случи точно сега! Иначе нямам никави симптоми освен обикновените ПМС и много рано лягам, но това е защото драстично намалих кафето, та затова и не ми се вярва!
« Отговор #47 -: Февруари 04, 2010, 13:46:57 pm »
здравейте аз съм нова тук -незнам дали съм в правилната тема,но.....нека ви обясня
Правим опити за бебе от декември,но нищо :(
Цикълът ми е супер редовен и на 28ят ден си ми идва откакто се помня.Снощи видях леко зацапване -розови4ко (без кръв), като се забърсах с тоал. хартия беше леко кафеникаво и после нищо, днес също нищо, имам болки долу и мнооого ми се спи.По принцип трябва да ми дойде на 10.02 -т.е това зацапване или както там се казва е точно 7 дни преди цикъла.
Незнам кога е била овулацията , защото не правя тестове за ову.
Моля ви изкажете мнение
*
« Отговор #48 -: Февруари 04, 2010, 14:22:05 pm »
Тинито,

Темата е "Дали съм бременна?".
Ако това е въпросът ти, твърде е рано да си го задаваш и да намериш отговор.
Зацапване може да има по много причини, дано при теб да е от имплантация.
Успех :crossfingers: 
« Отговор #49 -: Февруари 06, 2010, 13:47:14 pm »
 Здравейте момичета! Тъй, да кажа какво става с мен. Вчера сутринта си направих 1 шуър чек, който отново показа 2ра чертичка, но някъде към 10та мин и аз съвсем се побърках, така, че се обадих на доктора и се разбрахме да чакаме. И така днес сутринта си направих хоум тест, който показа 2ра чертичка, ама някъде около 3тата мин, така, че вече тотално объркана хвръкнах до аптеката и си взех Престо. Не пих 4-5 часа нищо и не ходих до ВЦ и преди малко го направих - 2рата чертичка се появи още на 2-3та мин., много бледа, но добре видима и розова! Сега имам 1 който ще направя утре сутрин, когато вече трябва да ми дойде цикъла. Стискайте ми палци, моля ви, много се вълнувам!  :D

*
« Отговор #50 -: Февруари 06, 2010, 14:20:04 pm »
Ребека, при теб май ще има щастлива развръзка :crossfingers:
*
« Отговор #51 -: Февруари 06, 2010, 20:07:02 pm »
Здр. момичета,
имам зацапване преди МЦ. Четох в сайта че е признак на бременност. Какво е вашето мнение?
*
« Отговор #52 -: Февруари 06, 2010, 20:21:49 pm »
Кафявото зацапване може да е по различни причини.
Дано при теб да е поради брем., лично при мен беше така.
Имаш ли закъснение?
БТ как е?
« Отговор #53 -: Февруари 07, 2010, 13:07:11 pm »
Здравейте! Сигурно ви е писнало от подобни теми, но аз вече не знам какво да правя. Трябваше да ми дойде на 02,02. Правих си два теста и двата са отрицателни. Имам пред менструални болки и то най-вече сутрин. Забелязвам , че от време на време ми става и лошо, но бързо преминава.Знам, че трявба да отида на лекар и ще го направя, но моля ви споделете възможно ли е да имам някакъв проблем и възможно ли е да съм бременна при два отрицателни теста? Предварително ви благодаря.
*
« Отговор #54 -: Февруари 07, 2010, 13:34:35 pm »
Стела, най-добре е да си направиш кръвен тест. Понякога ЧХГ-то е по-ниско от това, на което реагират домашните тестовете, а бременост има. Стискам палци! :crossfingers: :crossfingers:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #55 -: Февруари 07, 2010, 15:05:04 pm »
Благодаря ти,Ollivia! Толкова много искам бебче, че се страхувам да не чуя отрецателния отговор  :( . Правим опити от няколко месеца. Знам, че не е дълъг периода, но се претиснявам да няма и друг проблем. Но, надеждата умира последна. Тази седмица ще отида на лекар.
« Отговор #56 -: Февруари 08, 2010, 12:07:34 pm »
какви тестове правиш? най-сигурно за мен са sure check, въпреки че и при тях може да има отклонение. Може да е много рано да отчете, наистина по-добре е да си направиш кръвен тест. Но и да отидеш на лекар според мен е многог-рано да се види нещо, така че на този етап кръвен тест е най-добре!
Пожелавам ти скоро и на тестовете да покаже :bfp1:

Пиши като разбереш, че да се радваме и ние.
*
« Отговор #57 -: Февруари 12, 2010, 20:33:50 pm »
Момичета искам да ви се похваля - имам 1.42см околоплодно сакче в 5 г.с. Много съм щзстлива и се моля всичко да е наред до край  :balk_602: Благодаря на всички ви искрено
« Последна редакция: Февруари 12, 2010, 21:44:58 pm от tedyto »
« Отговор #58 -: Февруари 14, 2010, 20:21:50 pm »
здравейте момичета.макар и малко раничко искам да се запиша при вас.майка съм на дъщеричка на 2г.3мес. ноември месец направих аборт в 9г.сед. понеже плода не разви сърдечна дейност.бременноста беше желана.забременях след 1мес.опити и много страдах след това.след 2-3 дни ще е третия цисъл след аборта и мислим март да подновим опитите затова се записвам при вас.успех на всички в бебеправенето :bighug:
« Отговор #59 -: Февруари 15, 2010, 17:20:24 pm »
здравейте момичета.макар и малко раничко искам да се запиша при вас.майка съм на дъщеричка на 2г.3мес. ноември месец направих аборт в 9г.сед. понеже плода не разви сърдечна дейност.бременноста беше желана.забременях след 1мес.опити и много страдах след това.след 2-3 дни ще е третия цисъл след аборта и мислим март да подновим опитите затова се записвам при вас.успех на всички в бебеправенето :bighug:

Успех с начинанието, но мисля, че друга тема е подходяща в случая. Ето:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=41380.0