Здравейте момичета. Моята история е следната: Октомври месец имах киста (5/5см), която без никакви медикаменти започна да се свива и през януари вече я нямаше. В следствие на кистата обаче имах леки отклонения в хормоните (ФСХ,ЛХ,Пролактин) и липса на ову. Започнах да пия лекарства и два месеца по- късно нещата се нормализираха. Сега започнахме опити, но контактите ни бяха ден- два преди ову (не е засичана, но по ЦС смятам че е била в периода 13-15 май) и след нея, т.е. на 12ти и на 15ти. Последния М беше на 27.04., а цикъла ми е около 30-32 дни. След ову започнаха бодежи и болки в яйчниците и кръста, но не бяха силни до вчера (вече се засилват), а до сега никога не ме е болял корем преди М (обикновено започва да ме боли с първите капки). Гърдите започнаха да ме болят едва днес, а по принцип започват 7-10 дни преди М. Другите симптоми не ги отчитам (учестено уриниране, главоболие, гадене 1 вечер, голям апетит и втрисане). Т ми е 37 градуса, а БТ - 36.9, като не съм я мерила през целия цикъл, а само през последните няколко дни. Вчера сутринта направих тест, но беше отрицателен. Много ми се иска да вярвам, че е било твърде рано, но в същото време ме е страх да не се разочаровам. Ще се радвам на коментари и мнения. Знам, че не можете да ми кажете нищо на 100%, но имам нужда да споделя с някого. Благодаря ви !
Забравих да кажа - от два дни при проверка на положението на шийката установих, че имам бяла водниста ЦС примесена с малко кръв, но само вътрешно - по бельото има много малко бяла ЦС от време на време.