0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 2-ра част
« Отговор #380 -: Май 25, 2010, 20:31:18 pm »
... а от тук натам си вземи някакви анти бебе,защото само с кондом може и други фалове да очакваш.и не се доверявай особено на момчетата/мъжете да те пазят.

Съветът, който даваш, е добронамерен, но много вреден.

Противозачатъчните предотвратяват единствено нежеланата бременност. Презервативите са най-сигурната мярка срещу болестите, предавани по полов път.
« Отговор #381 -: Май 25, 2010, 23:33:22 pm »
ама аз затова казах "не само" презерватив.вярно,че не уточних изрично да си ползва и двете.май затова не става така ясно.иначе отчетох факта,че на тази възраст,която е неможе да става дума за доверие между постоянни партньори,както при нас=възрастните.

« Отговор #382 -: Май 26, 2010, 12:16:07 pm »
Благодаря на всички които ми стискаха палци!!!
Но и този месец не стана!Тази сутрин пристигна Вещицата,при това с ужасни болки.
Остава да се надявам за следващия месец!
Късмет на очакващите!!!!!

стискам ти палци да стане следващия месец аз така го чаках 5 месеца и бях загубила надежда но когато наи неочаквахме то се получи  :bighug:
« Отговор #383 -: Май 26, 2010, 19:20:33 pm »
олеее....много ти благодаряя  :balk_81: :youwoman: притеснявах се наистина много амаа....вече не толкова....има 5 дена и трябва да ми дойде, радвам се, че почва да ме боли корема и да нямам апетит, попринцип тва са ми симптомите когато е решило да дойде червената седмица  :D .....целувки
*
« Отговор #384 -: Май 27, 2010, 11:56:04 am »
Здравейте, момичета, вече няколко седмици ви чета и чак сега се наканих и аз да пиша, надявам се като споделя да чуя мнения на хора с повече опит.

И двамата сме на 27. Този месец за първи път не се пазихме.. общо взето от края на предишния ми цикъл до момента, в който ми се стори, че усещам бодване в яйчниците и евентуално имам овулация. Т.е. не са били повече от 5-6 пъти "необезопасено". Засега не съм следила температури и бездруго бяхме решили, че ако стане- стане, но не гоним фикс идея, защото още ни предстои да правим ремонти и да заживеем сами.. плюс работата и т.н. странични фактори. Започнах ФК за всеки случай. Възнамерявам скоро да посетя и лекар профилактично.

Въпросът е, че приемам възможността и да е станало, и да не е..но някакси се улавям, че ми се иска да е станало. Последния ми цикъл беше на 22 април.. вече трябваше да ми е дошло, но не е /в последната година и половина не ми е закъснявало толкова - днес е вече 34 ден/. Днес сутринта правих тест за първи път, но беше отрицателен, а са минали 18 дни от евентуалното зачеване- трябваше да покаже, нали? Та това е историята, ще се радвам да коментирате  :wink:

« Отговор #385 -: Май 27, 2010, 14:01:50 pm »
Fe най-добре иди на лекар.Док ще ти каже какво става с теб.
Ще стискам палци да е станало.
*
« Отговор #386 -: Май 27, 2010, 14:08:00 pm »
Fe, изчакай още няколко дни и направи нов тест.
Толкова рано никой лекар не може да потвърди бременност с преглед.
*
« Отговор #387 -: Май 27, 2010, 14:28:37 pm »
Благодаря ви, момичета. Явно няма да е този месец- преди малко ми дойде. Все пак ще се постарая този месец да отида на лекар за собствено успокоение, преди следващите опити.

И знам, че форумът е по-скоро за проблемно забременяване- но смятам, че има много полезна информация за всички и ще пиша и занапред как се развиват нещата  :grouphug:

*
« Отговор #388 -: Май 27, 2010, 14:49:30 pm »
 :bighug:, палци и скоро да се похвалиш :).

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*
« Отговор #389 -: Май 27, 2010, 15:32:57 pm »
Благодаря на всички които ми стискаха палци!!!
Но и този месец не стана!Тази сутрин пристигна Вещицата,при това с ужасни болки.
Остава да се надявам за следващия месец!
Късмет на очакващите!!!!!

стискам ти палци да стане следващия месец аз така го чаках 5 месеца и бях загубила надежда но когато наи неочаквахме то се получи  :bighug:
Благодаря!!! :bighug: :bighug:
Дано и при мен така да стане

*
« Отговор #390 -: Май 28, 2010, 15:32:57 pm »
Шкембе, палци, палци за теб :bighug:.

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
« Отговор #391 -: Май 29, 2010, 13:59:46 pm »
Здравейте момичета. Моята история е следната: Октомври месец имах киста (5/5см), която без никакви медикаменти започна да се свива и през януари вече я нямаше. В следствие на кистата обаче имах леки отклонения в хормоните (ФСХ,ЛХ,Пролактин) и липса на ову. Започнах да пия лекарства и два месеца по- късно нещата се нормализираха. Сега започнахме опити, но контактите ни бяха ден- два преди ову (не е засичана, но по ЦС смятам че е била в периода 13-15 май) и след нея, т.е. на 12ти и на 15ти. Последния М беше на 27.04., а цикъла ми е около 30-32 дни. След ову започнаха бодежи и болки в яйчниците и кръста, но не бяха силни до вчера (вече се засилват), а до сега никога не ме е болял корем преди М (обикновено започва да ме боли с първите капки). Гърдите започнаха да ме болят едва днес, а по принцип започват 7-10 дни преди М. Другите симптоми не ги отчитам (учестено уриниране, главоболие, гадене 1 вечер, голям апетит и втрисане). Т ми е 37 градуса, а БТ - 36.9, като не съм я мерила през целия цикъл, а само през последните няколко дни. Вчера сутринта направих тест, но беше отрицателен. Много ми се иска да вярвам, че е било твърде рано, но в същото време ме е страх да не се разочаровам. Ще се радвам на коментари и мнения. Знам, че не можете да ми кажете нищо на 100%, но имам нужда да споделя с някого. Благодаря ви !
Забравих да кажа - от два дни при проверка на положението на шийката установих, че имам бяла водниста ЦС примесена с малко кръв,  но само вътрешно - по бельото има много малко бяла ЦС от време на време.
« Последна редакция: Май 29, 2010, 14:06:39 pm от Sunny 777 »
« Отговор #392 -: Май 29, 2010, 18:23:07 pm »
Всички ще ти кажат,че трябва да има поне няколко дни закъснение и е рано за тест,но ако искаш да си сигурна може в понеделник да си направиш кръвен,ако до тогава не ти дойде,което ти желая от сърце!Кръвния би трябвало да покаже,ако правилно съм сметнала трябва да ти дойде днес или до 1 ,2 дни!Желая ти успех и стискам палци!!!!
*
« Отговор #393 -: Май 29, 2010, 22:38:27 pm »
Sunny 777 ,
Напълно е възможно да е било рано за тест, доколкото разбирам правен 14 дена след О.
Знаем, че при всички е различно отделянето на ЧХГ.
Но може и да не си определила правилно О.
При всички положения ти желая успех!
Хубаво е, че вече няма киста и хормоните са се нормализирали.
Ако прецениш прави тестове за О. и мери БТ.

« Отговор #394 -: Май 30, 2010, 07:37:08 am »
здравейте и от мен :))
 преди година бях бременна,но за съжаление беше "кухо яйце".А сега мисля 4е имам пове4ето симптоми,а гърдите ме болят ве4е пове4е от 2 седмици започнах да спя по време необичайно за мен,изнервам се от нищо (както преди М).Последният ми цикъл беше на 01.05 ,от нетърпение направих тест още на 26.05 но бе"-" .Според вас колко още да изчакам за да направя нов тест.Благодаря предварително и успех на всичк.
« Отговор #395 -: Май 30, 2010, 07:46:48 am »
Привет,мацки!
Пиша ви и аз,макар че отдавна не съм писала.Този месец май си свършихме работата,както трябва -закъснява ми с 1 седмица,а в петък следобяд правих тест,който беше със слаба втора чертичка.Също така гърдите ме болят,а не мога да не пишкам повече от час :lol:.Мисля през седмицата да отида на гинеколожката.
Целувки на всички!!!!!

*
« Отговор #396 -: Май 30, 2010, 10:47:10 am »
косе_ босе, колко ти е дълъг цикълът? Пробвай утре сутрин. Късмет :).

« Отговор #397 -: Май 30, 2010, 11:27:36 am »
Snegina , evetooo , благодаря ви за отговорите момичета. Знам, че е редно да изчакам още малко и така и ще направя. Вчера ме беше обзело някакво нетърпение, днес пък ме хвана страх. Страх ме е да не се разочаровам и смятам да направя тест на 1-ви юни - какъв по- хубав подарък за деня на детето  :D . Иначе гърдите продължават да ме болят, корема и кръста от време на време ме болят иначе усещам една тежест долу ниско. Днес БТ ми беше 37.1. Надявам се да има УАУ ефект след два дни  :lol: !
Хубав ден на всички.
« Отговор #398 -: Май 30, 2010, 15:40:48 pm »
29-31 дни благодаря и аз се надявам.
*
« Отговор #399 -: Май 31, 2010, 09:19:12 am »
Sunny 777,   kose_bose   :crossfingers: yahoo_17