0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 2-ра част
« Отговор #260 -: Април 21, 2010, 10:53:26 am »
Здравейте момичета, не знам дали съм за тези тема,но ми кажете ако не съм.  :oops: Както всички вие и аз се надявам всеки месец на +++ този месец за първи път пробвах с тестове за О та въпроса ми се следния възможно ли е да получа симптоми за бременност на 4 5 ден след О  :? а те са гадене предимно вечер дразни ме миризмата на дезодоранта на колегата до мен  8O аз работя с него от 2 години и съм мноооого уморена, но това го дължа на пролетна умора? Сигорно ще ме сметнете за луда ама толкова много се надявам  yahoo_33
*
« Отговор #261 -: Април 21, 2010, 11:02:51 am »
Според мен е много рано за такива симптоми, ако правилно си определила деня на овулация.Все още няма имплантация за такъв период/4-5 дни /.Въоръжи се с още търпение!Успех!
« Отговор #262 -: Април 21, 2010, 11:15:20 am »
zanza благодаря за бързият отговор и аз сам чела така  :? ама нали знаеш надеждата е голямо нещо явно се разболявам  :x хубав ден от мен
« Отговор #263 -: Април 21, 2010, 11:17:21 am »
и аз така си мислех/че е рано за симптоми и че съм луда,а ето,че съм вече в седми месец.моите симптоми започнаха от овулацията с напрегнати гърди и сега по мои сметки вече разбирам,че веднага и другите са ме почнали...буквално дни след това.направо си усетих моменталически,че овулацията ми не е отишла на вятъра. кой знае...може пък неразположенията да започват с оплождането при по/чувствителните организми.
авторката,УСПЕХЧЕ!!! дано не си си въобразила от желание,а като при мен да излезе реално! (възможно е и да НЕ СИ луда :P)

« Отговор #264 -: Април 21, 2010, 11:24:19 am »
marittaa благодаря дано случая ми да е като при теб леки последни месеци от мен  :D
*
« Отговор #265 -: Април 21, 2010, 11:40:50 am »
Момичета, с най-добри чувства към всички, смятам, че не е "здравословно" да се вглеждаме толкова много в ранни симптоми. В лутеалната фаза симптомите са почти идентични, независимо дали е настъпила или не бременност. Сигурно има и изключения, разбира се.

Много  :crossfingers: :crossfingers: и  :goodluck:   
« Отговор #266 -: Април 21, 2010, 12:51:24 pm »
момичета,и този месец ще пропусна да кажа че нещо е станало защото макар закъснението пак дойде.въпреки че е много особено много слабо и бледо пак си е цикъл.може би miraniki беше права че може да е хормонален  дисбаланс ! защо когато желаеш нещо не го получаваш? благодаря ви че сте тук защото вие ме разбирате най добре от всички    :balk_83: :balk_102:
« Отговор #267 -: Април 21, 2010, 14:17:40 pm »
момичета,и този месец ще пропусна да кажа че нещо е станало защото макар закъснението пак дойде.въпреки че е много особено много слабо и бледо пак си е цикъл.може би miraniki беше права че може да е хормонален  дисбаланс ! защо когато желаеш нещо не го получаваш? благодаря ви че сте тук защото вие ме разбирате най добре от всички    :balk_83: :balk_102:
Брамко, аз съм с хормонален дисбаланс и с изследвания, хапчета за стимулация и редовни фоликуметрии, сега съм бременна за втори път. Просто вземи мерки и всичко ще дойде по-бързо, отколкото мислиш.Успех на всички очакващи  :bfp:
А аз ще пиша и утре, защото съм на преглед и вече би трябвало да се види ембрион, защото съм в средата на 6 г.с. osi_9
« Последна редакция: Април 21, 2010, 14:28:19 pm от miraniki »
*
« Отговор #268 -: Април 21, 2010, 14:39:25 pm »
Не съм писала скоро, понеже спряхме с опитите, тоест-отложихме ги за лятото/такива са обстоятелствата/. Естествено аз нямам търпение и си следя цикъла, та последните 3 месеца е нещо много променлив-30, 28, 34 дена. Последният беше 34 дена, а овуто ми беше много рано, около 10 ден. Не сме бебеправили, пазим се, но имам страшни болки в гърдите, повече към мишницата или като легна настрани, като си стисна ръката и ужасно ме боли. Незнам и точно кога трябва да дойде М , на календара показва 26-ти...Аз съм почти убедена, че няма нищо, но знае ли се, надеждата умира последна, ако е станало случайно, голямо чудо :o Е, хайде ще пиша, когато има нещо ново.
Успех на всички чакащи! :goodluck:
*
« Отговор #269 -: Април 21, 2010, 14:49:41 pm »
foley, ако правилно си отбелязала О. на 10-ти ден и при днешната висока БТ, мисля, че надеждата си е доста голяма ... Дано!

bramko, ако друг път не си имала такива оскъдни цикли и си остане само зацапване, х-м може и да се надяваме. Но при всички положения редно е да се прегледаш. Късмет!
« Отговор #270 -: Април 21, 2010, 20:26:32 pm »
Фол, това са вече 16 дни след ову. Има шансове тестовете да отчетат. Ако разбира се овулацията е била на 10 ден. Виждам, че нямаш температурни стойности тогава, правила ли си тестове за ову? Защото ако си права, че цикъла ти трябва да дойде около 26 тогава при тази ову ЛФ става кажи речи 20 дни  8O Което ми се струва доста много.

« Отговор #271 -: Април 22, 2010, 12:15:52 pm »
Мили момичета за мое съжаление и този месец ми дойде въпреки положителните тестове.Много съм разочарована,надявахме се да стане този месец.Няма да се отчайваме,ще продължаваме да опитваме.На скоро разбралите мами за бременността им,ЧЕСТИТО.Искрено се надявам и аз скоро да се похваля с това чудо,при което мен все ме подминава.Успех на всички и недеите много да вярвате на тестовете за бременност.
« Отговор #272 -: Април 22, 2010, 14:09:22 pm »
Сега се връщам от преглед и съм много щастлива. Видяхме ембрион в плодния сак и чух сърчицето му  :heartbeat:.Вече официално мога да кажа, че съм бременна. Пожелавам успех на всички женички и знайте, че с упоритост и желание, всичко се постига. Сега ви пускам вирусчета  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: и дано заразя всички с моя "вирус".
*
« Отговор #273 -: Април 23, 2010, 07:14:51 am »
miraniki, Аз тъкмо ти честитих в седмичната тема, но да кажа пак, Честито миличка!!  Дай боже и на нас да ни се случи това щастие :)
kylie_17 , колко често ти се случват тези позитивните тестове с цикъл накрая?? Само питам, защото на мен ми се е случвало поне 3 пъти досега, и не, че тестовете са дефектни, ами наистина си бях бременна (поне единия път се доказа с кръвни тестове, хем бях в цикъл като ги правихме) Това е "химична бременност" става оплождане но по незнайни причини, не се захваща бебето и следва цикъл.. При много жени дори не се и разбира, че са били бременни  освен ако не се тестват, разбира се..Дано следващия път като видиш  :bfp: бебо да се задържи където трябва.  :bighug:

« Отговор #274 -: Април 23, 2010, 09:17:23 am »
Добро утро, момичета. Имам нужда от помощ - как да изчисля в коя г.с. съм. От кога почва броенето при ин витро - от първия ден на последния цикъл (14 март) или от деня на трансфера (28 март). Много ще съм ви благодарна за помощта.
Живей за мига!

*
« Отговор #275 -: Април 23, 2010, 09:21:20 am »
Аз мисля ,че при ИКСИ е от деня на трансфера броенето,но не съм сигурна.Нека се включат по-опитни момичета.
« Отговор #276 -: Април 23, 2010, 09:29:41 am »
Ми според мен пак си е от началото на цикъла ...
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #277 -: Април 23, 2010, 09:31:22 am »
Деси, от първия ден на последния цикъл се смята. Някъде четох, че с гестационни седмици се смята възрастта на яйцеклетката. От деня на пункцията може да смяташ възрастта на ембриона.
*
« Отговор #278 -: Април 23, 2010, 12:09:44 pm »
Деси, ето ти линк към статия в бг-мама.
http://74.125.77.132/search?q=cache:NSfR-n7vbnIJ:www.bg-mamma.com/articles/full/643+%D0%B8%D0%B7%D1%87%D0%B8%D1%81%D0%BB%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5+%D0%B3%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0+%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D1%86%D0%B0&cd=2&hl=bg&ct=clnk&gl=bg

Ако искаш точно да изчислиш в коя г.с. си и от там термина, стандартно се смята 2 седмици преди овулацията - т.е при ин витро овулацията настъпва в деня на пункцията, няколко часа по-късно. Трансфера не може да се смята, защото ембрионите ги връщат на 2-ри, на 3-ти, на 5-ти, дори на 6-ти ден.
« Последна редакция: Април 23, 2010, 12:13:18 pm от Meme »
« Отговор #279 -: Април 24, 2010, 00:30:25 am »
 честито на miraniki!!!  :balk_111:  много се радвам!а за моя случай-продължи си като нормален цикъл! няма да е този месец!!!живи и здрави другия месец пак ще пробваме!!!