0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 2-ра част
« Отговор #20 -: Януари 28, 2010, 19:28:30 pm »
Всъщност нещото, което ми направи впечетление този месец беше, че овулацията ми настъпи много скоро след началото на цикъла т.е. на 11.01(направих си тест за овулация и измервах БТ). Може би за това теста даде положителен резултат 4 преди закъснението. Аз все пак тайнико се надявам на едно сладко бебе след няколко месеца :D
*
« Отговор #21 -: Януари 28, 2010, 20:41:46 pm »
ами ,дано да е така .след няколко дена си направи ,пак едно тестче,и успех .
*
« Отговор #22 -: Януари 29, 2010, 14:40:02 pm »
     Здравейте момичета. Искам да споделя нещо с вас, за ми кажете дали на някоя от вас (която е била бременна или е чувала от бременни) й звучи познато или прекаленото ми желание този път да се е случило, ме кара да си мисля какво ли не?
     Днес ми е 25-тия ден от менструацията и още е рано за тест, но се чувствам странно - от три дни насам постоянно ми е студено (и в къщи и на работа, а в най-студените дни 25 и 26.01. не беше така), мускулите на краката ме болят сякаш имам мускулна треска, събуждам се много рано сутрин, вечер заспивам рано. Днес започна едно странно придърпване в областта под пъпа и чувствам лека болка в яйчниците както при МПС, сякаш след малко ще ми протече, кръста леко ме наболява. Иначе обратно на очакванията не ме болят гърдите, а преди ме боляха, не ми се гади, само имам метален  вкус в устата. Вие кажете сега какво мислите, дали си въобразявам и как да изчакам до 2 февруари, когато трябва да ми дойде, а нямам търпение???
*
« Отговор #23 -: Януари 29, 2010, 16:28:48 pm »
siska_d, щом нямаш търпение - пусни си един кръвен тест за бременност - той вече трябва да ти покаже  :wink:. Късмет!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #24 -: Януари 29, 2010, 16:38:01 pm »
сиска неискам да те обнадеждавам,но на мен ми звучи,като да си бременна.аз също се чувствах,като пребита и точно все едно ме хваща гаден грип.дори мислех,че съм болна,но понеже се надявах и на нещо друго си направих тест :D желая ти искрено успех.леле сега се сещам колко хубаво е това в началото,когато видиш чертите и после шокираната физиономия на любимия хахахахаха

« Отговор #25 -: Януари 30, 2010, 09:07:55 am »
Здравейте, момичета! Чета форумите на подобни теми от доста време, но чак сега се реших да споделя и аз. От една седмица съм като пребито куче, лягам в 20 ч и ставам в тъмни зори, започна едно гадене,особено вечер, не мога да пипна гърдите си, болят ме дори когато се обличам и събличам, дразня се от много дребни неща. Имам още 3 дни до цикъла, болките ниско долу в корема са точно като в първите 2 дни от него. Тази сутрин си направих тест и имаше бледа втора чертичка. Не знам дали да се радвам или не. Преди година имах неуспешна бременност с така нареченото "кухо яйце". Може би трябва да изчакам до 02.02 и да повторя теста? :)
« Отговор #26 -: Януари 30, 2010, 09:45:14 am »
МОМИЧЕТА ДНЕС ВИДЯХ ДЪЛГООЧАКВАНИТЕ ДВЕ ЧЕРТИЧКИ
МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА НО ВЪПРОСЪТ МИ Е КОГА ДА ОТИДА НА ВАТИНАЛЕН ЕХОГРАФ ЗА ДА СЕ ПОТВЪРДИ ЧЕ ВСИЧКО Е НАРЕД

*
« Отговор #27 -: Януари 30, 2010, 10:06:10 am »
ЧЕСТИТО ЛИНДА!!! Много се радвам за теб. Изчакай още 10 дни и тогава отиди на ехограф, сега мисля, че може и нищо да не видят, а това ще те разочарова. Все пак ако нямаш търпение пробвай и отиди. Успех ти желая и дано да е заразно :bori_003:
ДИДИ ти май също си се "заразила" :D - честито моличка, щом има бледа чертична значи е положителен. Направи си още един утре и дано втората чертичка да бъде по-ярка.
ОХХХХ как ви се заравдах и на двете, дано и аз скоро да се похваля. Прегръщав Ви :grouphug:
« Отговор #28 -: Януари 30, 2010, 11:03:24 am »
ЧЕСТИТО ЛИНДА!!!Много се радвам за теб, при първата ми бременност отидох на ехограф на 3тия ден от закъснението и се видя плодното сакче, но за всеки случей изчакай още седмица. А аз смятам да дочакам 02.02 и да повторя теста и а видим какво ще стане. Пожелавам успех на всички и повече положителни тестове!!! :D
*
« Отговор #29 -: Януари 30, 2010, 11:50:10 am »
Честито момичета! Желая ви лека и безпроблемна бременност! Наслаждавайте се, дано и ние се похвалим скоро!
« Отговор #30 -: Февруари 01, 2010, 11:51:01 am »
Здравейте момичета, аз съм нова тук. От година и половина се опитвам да забременея. Преди 2седмици ходих на гинеколог. Всички изследвания са ми добри. И на съпруга ми също са добри. Трябва да ми дойде на 04.02 а от 5 дни имам ужасни болки в областа на яйчниците. Вечер се събуждам от болки. Пия нош-па но почти не ми помага. Отидох при личния и той ми каза че болките може да са от студа и ми изписа едни прахчета, но аз избягвам да ги пия, понеже ако има нещо да не навредя на плода. Възможно ли е въобще да съм бременна. Гърдите почнаха чак сега да ме болят. Въобще ако си направя тест толкова рано дали изобщо ще отчете някакъв резултат. Един два дни преди да почнат да ме болят яйчниците имах леко зацапване на тоалетната хартия.. Последния ми цикъл беше на 31.12. Моля ви дайте ми съвет какво да правя? По принцип нямала съм цикъл в който да не ме боли (доста). Вчера имах малко светла кръв за цял ден едно петно. А в тоалетната нищо не изтичаше. Днес вече два пъти ходя до тоалетната и ми изтича по малко светла кръв. Но абсолютно нищо не ме боли. Само гърдите. Това не е нормално за мен-Въобще да не ме боли. На какво може да се дължи това????  Температурата ми продължава да е 37.2 ???
   предварително благодаря :)

« Отговор #31 -: Февруари 01, 2010, 13:59:38 pm »
Здравейте момичета, снощи моята каляска се превърна в тиква теглена от мишки. Дойде ми, но а не както друг път, а много леко зацапване. Днес съм на лекар в 16 ч. Наревах се едно хубаво и сега ще се приготвям за чичо доктор.
« Отговор #32 -: Февруари 01, 2010, 14:18:58 pm »
Здравейте, момичета - кокичета! Дано съм попаднала на точното място, където да си задам въпроса и в което ще получа добър отговор. Моето лапаро беше миналата година-ноември месец, поради спонтанен аборт, събиране на кръв в коремната кухина и ми беше премахната едната тръба. До сега нямах никакъв проблем, но от една седмица насам се започна едно придърпване ту от ляво, ту от дясно. Започна да ме понаболява малко кръста (като че всеки момент ще се сецна). През 2-3 часа до тоалетната. Миналият месец имах само един фоликул от страната, където нямам мат. тръба и изрично попитах док. дали мога да забременея и той ми отговори, че ще пропусна тоя месец. При лапарото ме бяха изчистили от някаква предишна инфекция. Просто се чудя дали са симптоми на бременност или някаква инфекция.
*
« Отговор #33 -: Февруари 01, 2010, 20:54:28 pm »
Здравейте момичета, снощи моята каляска се превърна в тиква теглена от мишки. Дойде ми, но а не както друг път, а много леко зацапване. Днес съм на лекар в 16 ч. Наревах се едно хубаво и сега ще се приготвям за чичо доктор.
Какво става, Диди? Дано всичко е наред :crossfingers:
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #34 -: Февруари 01, 2010, 23:54:54 pm »
eli-too  ,най-добре спорен мен си направи тест,за да не гадаем и ти да не се измъчваш.Според мен би могъл да ти отчете вече,а ако е отрицателен и симптомите продължават-го повтори след 2-3 дена.Успех,дано е най-хубавото :wink:
*
« Отговор #35 -: Февруари 02, 2010, 00:13:39 am »
eli-too Не съм лекар все пак, но при последен цикъл на посочената от теб дата, би трябвало тест за бременност да може да отчете такава вече. Измъчваш себе си гадаейки, просто напарви един тест (или 2-3 ако трябва) и действай според резултата. Ако е положителен теста - тичай на лекар за това кървене и зацапване и да вземат съответните мерки. Излишното чакане не води до нищо добро - или ще се упрекваш, че не си действала навреме (дори нищо да не зависи от теб), или ако все пак тестът е отрицателен - ще си докараш сама още няколко дни напразни надежди и още по-голямо разочарование, ако все пак МЦ ти дойде по реда си. Пожелавам ти от сърце да не ти дойде, преди да постнеш снимка на някое сладко бебе тук  :) Бъди все пак разумна и действай рационално, само ще ти е от полза.
Късмет!
« Последна редакция: Февруари 02, 2010, 00:16:04 am от Jbrul »
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #36 -: Февруари 02, 2010, 12:58:50 pm »
Момичета много ви благодаря за милите думи. :) за съжаление днес ми дойде, за първи път без никакви болки...Много странно, но както и да е. Силно се надявам следващия месец да успея. Същото ви пожелавам и на вас...да видите така дългоочакваните две чертички :) стискам палци

« Отговор #37 -: Февруари 02, 2010, 23:38:59 pm »
primen e po-slojen problema . znachi dec mesec bqh na genekolog da mi legulira cikala i toi go napravi v sashtiq mesec mi doide redovno , obache minaliq mesec ne mi doide  i az reshih da si napravq test na 1 viq ne otchete kakto na 2riq i na 3tiq sashto i eto meseca mina a na men ne  mi doide i neznam kakvo da pravq i ko da si mislq a ot simptomite za bremennost imam samo bolki v stomaha i chesto hodene po malka nujda . molqvi pomognete mi
« Отговор #38 -: Февруари 02, 2010, 23:46:32 pm »
primen e po-slojen problema . znachi dec mesec bqh na genekolog da mi legulira cikala i toi go napravi v sashtiq mesec mi doide redovno , obache minaliq mesec ne mi doide  i az reshih da si napravq test na 1 viq ne otchete kakto na 2riq i na 3tiq sashto i eto meseca mina a na men ne  mi doide i neznam kakvo da pravq i ko da si mislq a ot simptomite za bremennost imam samo bolki v stomaha i chesto hodene po malka nujda . molqvi pomognete mi
Първо-пиши на кирилица. Много трудно се четеш
Колко дни са минали от закъснението, след като си правила тест?

« Отговор #39 -: Февруари 03, 2010, 06:42:36 am »
За съжаление при мен нещата не се получиха и този месец, бях на преглед, не се видя нищо в матката, направих и кръвен тест също нищо. Цикъла ми още не е дошъл както трябва на ден по капка, гърдите ми продължават да са невероятно болезнени. Не ми е закъснявало от години, но в крайна сметка времето е пред нас и не съм престанала да се надявам, че ще се получи! Успех на всички!!! :)