0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

jesari

• *
  • 15
  • ako jivota ti podnese limon napravi si limonada
Re: Дали съм бременна? - 2-ра част
« Отговор #160 -: Март 20, 2010, 16:21:16 pm »
може да са .....но и не при всяка жена е различно.
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=jesara][/url]
« Отговор #161 -: Март 20, 2010, 18:24:39 pm »
Около 25 - 26 Март
*

jesari

• *
  • 15
  • ako jivota ti podnese limon napravi si limonada
« Отговор #162 -: Март 20, 2010, 18:49:25 pm »
тогава споко..но все пак се пази пий чайчета ..хомеопатични  за всеки случай...
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=jesara][/url]
« Отговор #163 -: Март 20, 2010, 19:01:05 pm »
Пих витамин С ампули - винаги са ми помагали :)
« Отговор #164 -: Март 24, 2010, 12:17:12 pm »
здравейте момичета, имам един бъпрос към по опитните ..или по знаещите от мен, на мен последният ми цикъл беше на 9 март(първи ден), после правихме секс точно дните след това и после на 20, 21 март. Според тестовете за ову които направих(лентичка) беше положителен на 21 но с втора малко по-бледа лентичка от контролната. Така на 23 получих нqкакво зацапване като вишнево кафяво и днес пак малко, капки просто, и да ви кажа сам малко в шаш защото трябва да ми доиде на 8-9 април, мислите ли че може да е от овулациата или да е имплантациq или се побурквам, четох много и ножело и от киста да е, офф молq ви за мнение, знам че не можете да ми помогнете но можете поне да ме успокоите малко, има ли шанс да е бременност според вас. Благодаря ви! Късмет   :oops:
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #165 -: Март 24, 2010, 12:36:25 pm »
Според мен най-вероятно е от овулацията, рано е още за имплантация!Успех.
« Отговор #166 -: Март 24, 2010, 12:59:43 pm »
Аз дали мога да се надявам да съм бременна? 12 ден след трансфера и днес си направих уринарен тест който е отрицателен? 
« Отговор #167 -: Март 26, 2010, 13:46:13 pm »
абе хора здравейте
от 1 час чета чета и не мога да намеря отговор на това, което искаме да знаем с любимата.. а то е как да разберем какво значат резултатите от кръвния тест за ниво на хормони beta HCG серум резултат : 50,83 референтни стойности < 5
знае ли ншкой какжо знаяи тожа !!!???
*

nirvana65

• *
  • 17
  • Нищо не е по-ценно от днешния ден
« Отговор #168 -: Март 26, 2010, 13:51:30 pm »
 :hello2:  момичета.Правим опити за забременяване от дълго време безуспешни osi_8 Доктора казва "Нищо ви няма",не изписва друго освен геритамин,не назначава никакви изследвания след изследвани хормонални,цветна снимка и разни други,които като стойности са ми пълен Х.Щяло да стане ама не става и от началото на януари ново 20  :ask:Дойде ми цикъла на 19ти ден от предния(с нормално кръвотечение)т.е. 6.01-5 дена,след него на 24.01-5 дена.След 26 дена на 18.02-5 дена и оттогава нищо,като очаквания МЦ би трябвало да е около 18.02.Днес ми е 9ти ден от закъснението,но теста е  :bfn: 3ти пореден през 2 дена.Вчера и днес мерих БТ с висока стойност 37,5 и 37,6(измерена по едно и съ6то време сутрин преди ставане с ДТ)По принцип съм точна като часовник всеки месец на 28 ден с много редки отклонения от смяна на сезони.Доктора ми ще отсъства до края на март и пиша всичко това при положение че графиката ми не се отвори,с молба за отговор на въпроса ми
Възможна ли е бременност при такава БТ(не съм болна)и каква  друга би могла да е причината за липсата на цикъл и (-) тест.Изчетох доста неща кои от кои по-различни и объркващи.Нямам симптоми ни за бременност, ни за МЦ, ни за критическа.Колко време трябва да изчакам,за да ида на лекар,тъй като за мен е много важно ранното диагностициране на бременност.Мерси предварително за всеки съвет.
Ако искаш да се почувстваш богат, просто преброй всичките свои неща, които не си купил с пари
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #169 -: Март 26, 2010, 14:08:34 pm »
абе хора здравейте
от 1 час чета чета и не мога да намеря отговор на това, което искаме да знаем с любимата.. а то е как да разберем какво значат резултатите от кръвния тест за ниво на хормони beta HCG серум резултат : 50,83 референтни стойности < 5
знае ли ншкой какжо знаяи тожа !!!???

Бременна е :)

nirvana65 , може да си имала късна овулация, а може и месеца да е бил ановулаторен. Най-добре е да отидеш на лекар, за да се установи защо ти закъснява.
Успех !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #170 -: Март 26, 2010, 14:16:58 pm »
Нирвана, една възможност  според мен е късна овулация, за този цикъл не се знае кога е.Някой по-компетентен сигурно ще направи още предположения.
Аз ти пожелавам да е било късна овулация и скоро теста да отчете бременност!
*

nirvana65

• *
  • 17
« Отговор #171 -: Март 27, 2010, 08:46:17 am »
Благодаря момичета и аз тихичко се надявам да е така  :balk_87:,но годините на разочарование не са никак малко и смело мога да кажа,че съм свикнала с него.По-скоро ме шашка тази висока БТ 37,6.Първата бременност помня,че беше 37.2.Нямаше тестове тогава,направо ме видяха на видеозон.Отидох при д-р Маркова и тя ми каза,че съм паталогичен случай забременяла съм преди цикъл,ама имаше ли пропуснат или не.. :ask: Няма как,ще чакам- толкова съм чакала нали:)А на всички вас желая отговора на вашия въпрос да е такъв какъвто желаете :crossfingers:

Ако искаш да се почувстваш богат, просто преброй всичките свои неща, които не си купил с пари
« Отговор #172 -: Март 27, 2010, 12:27:24 pm »
При задържан фоликул също може да се задържи висока БТ. На мен днес ми е 21 ден от МЦ след стимулирана и доказана с УЗИ овулация. Назначен ми е дуфастон за 14 дни и ако не ми дойде до тогава - тест. Не ме болят гърдите, а само зърната, много съм жадна и непрекъснато ям. Може да е и от внушение, но много се надявам... При първата ми  preggo, нямах никакви симптоми, за това не мога да сравня. Пожелавам на всички  :bfp:
« Последна редакция: Март 27, 2010, 12:33:22 pm от miraniki »
« Отговор #173 -: Март 27, 2010, 16:49:42 pm »
Здравейте момичета ,не знам какво става този месец.Трябваше да ми дойде преди 2 дни,но ми тръгна само едно кафяво течение и то много слабо,по няколко капки на ден.Може ли да съм бременна. :oops: На някой случвало ли му се е нещо подобно.
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #174 -: Март 27, 2010, 17:36:14 pm »
Здравейте момичета ,не знам какво става този месец.Трябваше да ми дойде преди 2 дни,но ми тръгна само едно кафяво течение и то много слабо,по няколко капки на ден.Може ли да съм бременна. :oops: На някой случвало ли му се е нещо подобно.
Направи си тест за бременност и ще знаеш истината. На мен ми се е случвало да имам такъв цикъл - за жалост не бях бременна :(
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #175 -: Март 27, 2010, 18:24:03 pm »
Възможно е да си брем., аз бях така.
Но е възможен и проблем.
Дано при теб е добрия вариант :crossfingers: yahoo_17 preggo
*
« Отговор #176 -: Март 27, 2010, 23:25:48 pm »

Задължително си направи тест за бременност! По възможност кръвен.  :wink:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #177 -: Март 29, 2010, 16:29:49 pm »
За голямо съжаление тази сутрин ми дойде.Поредното разочарование........... :balk_146:
« Отговор #178 -: Март 30, 2010, 16:17:56 pm »
Мили момичета,пак съм аз... Знам, че още е рано, защото ми остава цяла седмица до цикъла, но от овулацията насам /доказана с УЗИ/, поддържам висока ТТ /не БТ, защото не я меря/около 37 - 37.3. Не ми се е случвало друг път. Особено осезаемо е вечер и следобед. Не съм болна, не ми е лошо, само зърната и кръста ме болят...Ще чакам някой с подобен опит да ми пише. Благодаря ви предварително! :thankyousign:Ужасно е да си нетърпелив и податлив на внушения...
*

nirvana65

• *
  • 17
« Отговор #179 -: Март 30, 2010, 18:44:18 pm »
Доколкото знам ТТ особенно следобед,леко се завишава,както и преди МЦ.Щом не се чувстваш зле,не се притеснявай.Не се поддавай на внушенията,въоръжи се с търпение до датата на цикъл и поне 5 дена след това,и така ако закъснее направи тестче :crossfingers: да е такова каквото го искаш :balk_602: Зърната и кръста биха могли да болят и от предстоящия МЦ.Моя "опит" е ,че продължавам да си чакам МЦ вече 14 дни,БТ е висока (днеска падна на 37,3 ама не държах дигиталния 2-3 мин след сигнала),ядат ми се пуканки нон стоп,отвреме навреме получавам някакви гаденета за секунди,през друго време някъде в ляво,някъде в кръста,малко в зърната ама то от мачкане дали ме болят,как да не почнат :)изобщо симптоми да искам къде откъде по-измислени :)а тестовете неумолими  :bfn: В четвъртък чичо доктор ще си каже тежката дума.И на всички ни пожелавам в навечерието на хубавия празник да се похвалим с дългоочакваните  :bfp1: