0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 2-ра част
« Отговор #120 -: Март 10, 2010, 13:30:50 pm »
Здравейте момичета :)
От много време не си позволявам да влизам в сайтове за бременни и да гледам за първи признаци, по обясними причини  :? Имам една извънматочна бременност, преди година и тежка травма, която не искам да си спомням въобще. Отказах се да ходя по лекари, защото не им вярвам.Имам и Хашимото, което лекувам.
Та, последните няколко месеца цикълът ми стана доста нередовен. Ту закъснява мног, ту идва навреме. Последната дата, на която ми дойде беше 18.02. Свърши ми след около 4-5 дена.Правихме секс няколко пъти с мъжа ми, нецеленасочено. След което получих болка ниско долу, в ляво, като балонче пълно с течност, което ще се спука всеки момент. От известно време краката ми страшно отичат, много ми се спи, направо заспивам права, гърдите ми сякаш отново растат като в пубертета и ме болят. Имам страхотни киселини. Постоянно съм гладна, а всъщност ми е тежко и се чувствам подута. Пия много течности.
Не искам да се надявам и пак да остана излъгана в мечтите си, но ви моля да ми постискате малко палци да си имаме и ние едно прекрасно бебе.
Много ме е страх да не ми дойде. Страх ме е, ако съм бременна да не го загубя, направо изпитвам страхотн апаника само като си помисля.
Пред всички съм силна, но вътрешно ми е много тежко.
И много се дразня на тъпи подмятания за деца...
« Отговор #121 -: Март 10, 2010, 14:46:21 pm »
стискам ти палци! дано си бременна и то вътрематочно!!! да кажеш като разбереш със сигурност дали си или не си.(тук почти всички са минали през подобни проблеми)

« Отговор #122 -: Март 10, 2010, 14:53:16 pm »
Благодаря много :bighug:
Другото, което е съм раздразнителна, но както когато съм в ПМС. Събуждам се по много пъти на нощ. И от вчера пак имам дискомфорт ниско долу. Освен това онзи ден супер неочаквано за мен ми стана много лошо при миризмата на праха за пране, с който пера от години. Обличах си една блуза, която тъкмо бях свалила простора и направо ми стана супер кофти. И също така от крема ми за ръце, който обожавах, а сега ми мирише на лекарства.. И така, да се надяваме че не е ПМС и няма да ми дойде лелката. Също така имам газове много и запек, което не е типично за мен.И кихам ..
« Отговор #123 -: Март 10, 2010, 15:11:00 pm »
Здравейте момичета!незнам дали пак си въобразявам,но такива неща не са ми се случвали досега, та реших да се консултирам с вас :):
Имам зацапване, което на 24 и 25 ден от МЦ беше по капчица, бежово, на 26 ден - нищо, на 27 ден - бледо розова капчица с болки като при М. / по скоро като спазми, непостоянни/,  не по целия корем а ниско долу , мога да посоча точно къде ме боли  8O, усещам и силно напрежение там.
досега ми се е случвало да имам зацапване, но не по тои начин, а през целия ден от деня на започването му и поредни дни без пропуск до идването на М., а сега съм изумена  8O 8O 8O
Моля Ви ако имате някакви разсъждения да ги споделите   :)
« Отговор #124 -: Март 10, 2010, 15:14:47 pm »
vagabond  стискам ти палци.За мен това са си симптоми на.....Дай боже всичко да е наред миличка.
« Отговор #125 -: Март 11, 2010, 09:23:16 am »
Елиана, не искам да те плаша, но освен при имплантирането, има зацапване и при извънматочна бременност, както и при други отклонения. Най-добре си направи кръвен тест, за да изключиш поне извънматочната и отиди на гинеколог. Кръвният тест е БетаЧХГ и е около 20лева, резултатите излизат бързо в зависимост от това, къде и в коя лаборатоярия си ги пуснала, но трябва да се направи втори след 48 часа, за да се проследи нивото на хормона.
Надявам се да не е това, а да е малко сладко бебче, което се имплантира :)
« Отговор #126 -: Март 11, 2010, 16:54:36 pm »
Здравейте , аз  за първи път пиша в този форум(най-накрая се престраших).
От 3-4 месеца правим опити за бебе .Сега ми закъсня с 2 дена ,направих с и тест и втората черта беше много бледа,затова си направих кръвен тест и показа ЧХГ-340
Може ли да ми кажете това 340 означава ли че съм бременна?Благодаря ви и ако съм згрешила мястото където трябва да питам за това ,моля да ме извините.

*
« Отговор #127 -: Март 11, 2010, 16:56:39 pm »
Честито!  :D
Бременна си без никакво съмнение  :wink:
Лека бременност и здраво детенце!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #128 -: Март 11, 2010, 17:00:11 pm »
и аз така си мислех,но все пак да попитам :D.Желая ви на всички тази моя радост ,по едно(и повече) зрави бебчета. :youwoman:   :bori_010:

*
« Отговор #129 -: Март 11, 2010, 17:03:17 pm »
.....направих с и тест и втората черта беше много бледа,затова си направих кръвен тест и показа ЧХГ-340
Може ли да ми кажете това 340 означава ли че съм бременна?

И още как! Честито! Лека и безпроблемна бременност и най-сладкото бебе на финала...
Ех, че хубаво ...
« Отговор #130 -: Март 11, 2010, 20:28:22 pm »
Искам да благодария за съветите които ми дадохте.И искам да попитам според вас триабва ли сега след като ми свар6и това странно те4ение/мензис/или каквото и да е и аз незнам триабва да си направиа пак тест ?Благодариа ви преджарително
*
« Отговор #131 -: Март 12, 2010, 00:09:05 am »
Зацапването не свърши ли? Т.е. истинска артериална кръв имаше ли въобще?
Ако все още продължава само да ти цапа - направи тест и се консултирай с лекар.
При моята извънматочна уринният тест ми отчете след повече от 10 дни закъснение, през които ми цапаше тъмно кафяво към черно. Стискам палци всичко да е наред.
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #132 -: Март 12, 2010, 09:37:42 am »
Честито на бремелинките :DДа сте живи и здрави :D
Зацапването, от какъвто и да е вид, не е хубав признак, така че се консултирай с лекар :?
На мен вчера ми се наложи по спешност да ми вадят зъб. Сложиха ми упойка и ми изписаха антибиотик. Направих си тест, макар че е рано още за какъвто и да било резултат, защото датата на цикълът ми е другата седмица. Тестът е отрицателен. И така сега ще си пия АБ, пък каквото стане :( Все нямам късмет ...
« Отговор #133 -: Март 12, 2010, 19:23:45 pm »
Здравей Аммар мислех 4е ми е сприало но на другия ден видиах капки кафиаво.Помислих това и край,но то спря за малко и после имах болки все едно отново 6те ми дойде,Видиах 4е има и капки 4ервено.Направо незнам какво става с мен.Утре пак 6те ходиа на лекар но тези лекари тук са по зле от на6ите казаха ми да 4акам да  ми пратиат 4ас за екограф.Кога 6те те приемат никой не ти казва .Просто нямам думи.
« Отговор #134 -: Март 12, 2010, 20:52:25 pm »
така е...и при нас са бавни. аз за пръв пут на лекар няма да ви казвам кога отидох и какви ли не шашми правих само и само да ме погледнат и да видят поне дали е добре имплантирана бременност.

« Отговор #135 -: Март 14, 2010, 22:22:53 pm »
Здравейте и от мен,момичета.Вече близо две години само следя форума,но така и не съм се решавала да пиша.Но какво ли и да пиша де,като то всеки месец си ми идва,все едно това е най-нормалното нещо на света.Така като усещам,и този месец май няма да е по-различно,защото си имам стандартните ПМС(мц трябва да ми е на 19.03.)Просто този месец се надявам малко повече,защото с доки проследихме овуто и с приятеля ми много добре го прискрипахме  8) Това,което ми е по-различни този месец е,че от около седмица често уринирам,гади ми се почти целодневно,но слабо,появяват ми се киселини,чувствам се отпаднала,няколко дни бях като пребита и ми се спи малко повече от обичайното.Но с това напрежение в яйчниците,просто си мисля,че всичко това е втълпение и че и този месец лелката няма да ме пропусне  :(
[/url]
*
« Отговор #136 -: Март 15, 2010, 09:22:38 am »
Здравейте и от мен,момичета....... Това,което ми е по-различни този месец е,че от около седмица често уринирам,гади ми се почти целодневно,но слабо,появяват ми се киселини,чувствам се отпаднала,няколко дни бях като пребита и ми се спи малко повече от обичайното.

Ако обичайно тези симптоми отсъстват при теб преди цикъл, мисля, че можем да се надяваме.
Успех, миличка!
Чакаме отчет на 19.03. - не приемаме нищо различно от  :bfp: :crossfingers:
« Отговор #137 -: Март 15, 2010, 10:44:09 am »
Много благодаря за подкрепата.Дори и този месец да не е станало чудото,хубаво е да знаеш,че някой те подкрепя :) Желая успех на всички нас,които така силно очакваме вече да видим  :bfp:
[/url]
*
« Отговор #138 -: Март 15, 2010, 11:00:52 am »
kamelia830831, ако кажеш на лекаря, че имаш болки, оскъдно кафяво кръвотечение и съмнения за извънматочна, не вярвам да ти откаже преглед с ехограф. Можеш и на спешен кабинет да отидеш.
« Последна редакция: Март 15, 2010, 11:30:10 am от blue_sky »

« Отговор #139 -: Март 15, 2010, 12:12:20 pm »
Здравейте момичета, и аз съм от тези дето се страхуват да напишат тук нещо и само следя форума, но все се страхувам че ще сътворя някоя глупост и ще ви занимавам с това, затова предварително се извинявам ако съм досадна  :oops:
Искам да попитам има ли някаква вероятност да е станала работата, тъй като този месец две седмици преди цикъла ме заболяха гърдите ужасно много (обикновено  дни преди цикъл ме болят), но сега чак като слизам по стълби е нетърпимо, миналата седмица ме заболя кръста, а такова нещо от а от десет години не ми се е случвало, вчера след обяд на два три пъти ми  се гадеше чак отидох да се помъча да повърна, но нищо не стана. Очаквам цикъла да дойде на  17-ти, но този път не се здържах и реших да пиша :))). Очаквам да ми дойде на Страх ме е да направя тест по-рано за да не се разочаровам отново, въпреки че се страя уж да съм стегната и да не мисля само за това.
Предварително се извинявам ако съм досадила с писането и въпроса.