Здравейте момичета
От много време не си позволявам да влизам в сайтове за бременни и да гледам за първи признаци, по обясними причини
Имам една извънматочна бременност, преди година и тежка травма, която не искам да си спомням въобще. Отказах се да ходя по лекари, защото не им вярвам.Имам и Хашимото, което лекувам.
Та, последните няколко месеца цикълът ми стана доста нередовен. Ту закъснява мног, ту идва навреме. Последната дата, на която ми дойде беше 18.02. Свърши ми след около 4-5 дена.Правихме секс няколко пъти с мъжа ми, нецеленасочено. След което получих болка ниско долу, в ляво, като балонче пълно с течност, което ще се спука всеки момент. От известно време краката ми страшно отичат, много ми се спи, направо заспивам права, гърдите ми сякаш отново растат като в пубертета и ме болят. Имам страхотни киселини. Постоянно съм гладна, а всъщност ми е тежко и се чувствам подута. Пия много течности.
Не искам да се надявам и пак да остана излъгана в мечтите си, но ви моля да ми постискате малко палци да си имаме и ние едно прекрасно бебе.
Много ме е страх да не ми дойде. Страх ме е, ако съм бременна да не го загубя, направо изпитвам страхотн апаника само като си помисля.
Пред всички съм силна, но вътрешно ми е много тежко.
И много се дразня на тъпи подмятания за деца...