0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 2-ра част
« Отговор #100 -: Март 05, 2010, 11:57:17 am »
Направи два кръвни теста през 48 часа и виж дали стойността се е удвоила (приблизително). Така ще разбереш дали си бременна и ако да, дали не е извънматочна.

Успех!

« Отговор #101 -: Март 05, 2010, 22:41:41 pm »
Zdraveite!!!Malko sam otchaena ,i zatova reshih da vidq kak e s drugite jeni v moeto polojenie/koito si mechtaqt za bebeche,a to ..../i sa netarpelivi kato men!  :balk_144:

Моля, пиши на кирилица. (бел. мод.)
« Последна редакция: Март 06, 2010, 20:17:25 pm от Osiana »
« Отговор #102 -: Март 06, 2010, 07:49:21 am »
Здравейте и аз да се включа в темата.Цикъла ми закъснява с два дни трябваше да ми дойде на 4.03.На 5.03 си направих тест но не сутринта а вечерта показа ми една чертичка.Сега се чудя :ask:имали нещо или няма.Мисля да направя нов тест на нашия празник.Акознаете в какво напрежение съм.Гърдите не ме болят,болки в кръста,придърпване ниско долу в корема,гадене не.Какво да мисля :(
« Отговор #103 -: Март 06, 2010, 15:23:07 pm »
Ели, изчакай няколко дни и направи нов тест!Успех!
И аз не чакам след 4ри дни, засега само гърдите ми са много увеличени, студено ми е, имам придърпвания в яйчниците и често уриниране, но тези симтоми ги отдавам на утрогестана , който приемам след овулация.Стискайте ми палци да видя заветните две чертички, този месец!Преди година забременях точно по това време , но беше неуспешно, дано сега да видя двете чертички и ако ги видя да имам здраво бебче ноември.
« Отговор #104 -: Март 06, 2010, 15:39:30 pm »
Ще ти стискам палци marita14 дай боже да ги видиш.Аз отново ще си направя теста.Записала съм си час за преглед при гинеколог.Дано всичко е наред да се зардва ме.
« Отговор #105 -: Март 06, 2010, 16:04:48 pm »
Ели, може и да си имала по-късна овулация и затова теста все още да не отчита.На мен с предната бременност ми отчете едва на 3-4дни закъснение.
Ще ти стискам силно палци.
« Отговор #106 -: Март 07, 2010, 10:40:16 am »
Е момичета ще се моля да е следващия път
« Отговор #107 -: Март 07, 2010, 23:11:39 pm »
Здравейте,
Сигурно е инфантилен въпросът ми, но кога най-рано би могъл теста да отчете бременност? Имам съмнения, че на 28ми.2 се е случило.... от вчера насам съм с ясно изразени болки в яйчниците...тази вечер изведнъж се засилиха..естествено кажи-речи са постоянни. Сякаш нямам кой знае какви усещания в гърдите си...областта на кръста ми е по - скоро напрегната, отколкото да усещам болка ....Дали към края на идната седмица мога да очаквам реални резултати от тест? Или да отида направо на лекар..но пък ако има "нещо" дали не е твърде рано да се види каквото и да е било?
..забравих да спомена, че апетитът ми се е увеличил последните 2 - 3 дни осезаемо ...усещам някакъв постоянен глад..имаше моменти, в които леко ми прилошаваше, но единствено най - осезаемите признаци са болките в областта на корем-яйчници.
Благодаря ви 
« Отговор #108 -: Март 08, 2010, 01:54:42 am »
Zdraveite vsichki. Az sm na 26. Imam problem i molq za syvet. Pravime opiti za bebe s myja mi ot 28.02.10 poslednata mi M. beshe na 21.01.10. Na 8 den ot zakysnenieto test otricatelen i kafiavo zacapvane za okolo 4as edin pyt i sprq. Na 13 den otricatelen test. Na 14 den(dnes) silni bolki kato predi M.(no za men tova e normalno) i imam nqkakvo oskydno svetlo cherveno techenie(do rozavo). Nemoga da precenq dali tova e M. ili ne. Prez cqloto vreme na zakysnenieto imah leki bolki dolu nisko. Syshto taka imam i drugi priznaci: Temperatura 37 edna sed. ,pypki po oreola okolo zyrnoto, bolki v krysta i stavite. Ako mojete da mi dadete syvet kakvo da pravq  zashtoto se namiram v London a tuk nikoi ne go intersuva nishto. Blagodarq vi predvaritelno 

*
« Отговор #109 -: Март 08, 2010, 07:00:30 am »
Ако можеш си пусни кръвен тест за бременност!
Желая ти успех!  :wink:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #110 -: Март 08, 2010, 11:06:44 am »
предполагам неможе да си пусне кръвен тест нали kamelia830831? на мен ми прилича на неуспешен опит за бебе,въпреки,че може и да не съм права.по принцип от имплантацията на зародиш протича понякога кафеникаво,а розова кръв си е признак на кръв,което значи,че по/добре да не сте успели,че не е добре д аимаш розова кръв.както и да е.....не се паникьосвай. сега изчакай още малко,защото предполагам ще ти дойде до ден,два най/късно,а ако не дойде правиш пак тест и ако продължава нвяснотата (нито положителен тест,нито нормална менструация) и тези ден,два тогава,каквото и да ти струва отиди по някакъв начин на лекар.
всушност сега ти броя дните...ти доста голямо закъснение имаш.на този етап теста трябва да отчита ако има бременност...(иначе начални признаци при бременност са като признаците за менструация и е много трудно наистина да разбереш дали ще ти идва или си бременна...кофти,обаче при мен беше и отпадналост и сънливост,което не м ие признак за менструация) успех и дано се разминеш без проблеми,а накрая да получиш желаните две чертички!

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #111 -: Март 08, 2010, 22:06:36 pm »
Здравейте,
Сигурно е инфантилен въпросът ми, но кога най-рано би могъл теста да отчете бременност? Имам съмнения, че на 28ми.2 се е случило.... от вчера насам съм с ясно изразени болки в яйчниците...тази вечер изведнъж се засилиха..естествено кажи-речи са постоянни. Сякаш нямам кой знае какви усещания в гърдите си...областта на кръста ми е по - скоро напрегната, отколкото да усещам болка ....Дали към края на идната седмица мога да очаквам реални резултати от тест? Или да отида направо на лекар..но пък ако има "нещо" дали не е твърде рано да се види каквото и да е било?
..забравих да спомена, че апетитът ми се е увеличил последните 2 - 3 дни осезаемо ...усещам някакъв постоянен глад..имаше моменти, в които леко ми прилошаваше, но единствено най - осезаемите признаци са болките в областта на корем-яйчници.
Благодаря ви 

Много е относително това което разказваш,а и неконкретно.28ми февруари не ни говори абсолютно нищо.За да ти кажем дали евентулано би ти отчел теста,трябва да знаем кога ти е бил първия ден на МЦ,както и средната му дължина!Иначе си е стрелба в тъмното...а от това няма смисъл

пп въпроса ти изобщо не е инфантилен,нямаш идея колко момичета се шашкат така в началото :wink:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #112 -: Март 09, 2010, 00:11:24 am »
Blagodarq mnogo na anmar i marittaa. Za kryven test moga da si pusno no tuk v London go bavqt s sedmici. No veche nqma smisel zashtoto marittaa beshe prava za tova che shte mi doide do 2 dena i taka i stana(vse oshte imam leki bolki). No strannoto beshe che mi sprq za malko(2 chasa) i posle pak trygna i stana tymno cherveno i nakraq kafiavo. Ima li smisel ot dok. ili tova e normalno? :ask:

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Март 09, 2010, 13:58:43 pm от Елфи »
*
« Отговор #113 -: Март 09, 2010, 07:12:41 am »
Камелия,
според мен трябва да отидеш на доктор. Ако тъмнокафявото продължи, а не се превърна в ярка кръв - не искам да те плаша, но има опасност да е извънматочна бременност. При извънматочната кървенето е изцяло тъмно кафяво до почти черно и значително по-оскъдно. Нивата на ЧХГ нарастват, но значително по-бавно и затова тестовете за домашна употреба показват на по-късен етап.
Следи се и ако имаш притеснения тичай в болницата.

Ако правилно съм те разбрала последният ти МЦ е започнал на 21.02. Имаш прилично закъснение. Колко дневен ти е МЦ?

Желая ти късмет следващия МЦ, а този да ти дойде нормално!

П.П. Моля те пиши на кирилица или ползвай Кредора - над прозореца за писане на текст  :wink:
« Последна редакция: Март 09, 2010, 07:19:12 am от anmar »
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #114 -: Март 09, 2010, 11:26:34 am »
kamelia830831 и аз съм съгласна с anmar.просто поизчакай малко и виж дали ще спре течението или ще стане пак червено.не съм много сигурна,но мисля,че извънматочната бременност доста боли и с течение на времето все повече боли....следи се как вървят съотношението кръвотечение-болка и прецени,но такъв тип бременност не е никак за подценяване,защото приключва с доста неприятен край.това течение обаче не е задължително да е индикатор точно сега и точно при теб за такава бременност (случва се и без...) затова не се плаши. аз обаче ти пожелавам да не е това (аз много пъти съм се притеснявала от такова нещо),да си ти дойде и ли спре напълно без повече отклонения и следващият месец да се разпишеш тук,като бременна :D

понякога кафеникаво течение и закъснения,както и нередовни цикли (повече от един на месец,нито един и т.н.) също са индокатор за кисти например.мама има този проблем,а наскоро май и сестра ми го получи,но мисля,че е възможно и да ти няма нищо,а просто да си имал еднократен проблем.аз имах такъв веднъж и м ислагаха даже инжекций,за да ми оправят цикъла.

« Отговор #115 -: Март 09, 2010, 14:40:52 pm »
здравеите момичета,моите надежди за този месец се изпариха,доиде ми :balk_145:,сега ще чакам да ми сварши и започваме наново.успех на всички опитващи
« Отговор #116 -: Март 09, 2010, 16:41:09 pm »
Zdraveite momicheta iskam da smodelq i az. Imam 4 dena zakisnenie v4era si napravih test i 1-vata 4erti4ka beshe mn qrka a 2-ta edva se vijdashe sluchvalo li se na nqkoi drug ? :oops:
:*
*
« Отговор #117 -: Март 09, 2010, 16:44:05 pm »
Zdraveite momicheta iskam da smodelq i az. Imam 4 dena zakisnenie v4era si napravih test i 1-vata 4erti4ka beshe mn qrka a 2-ta edva se vijdashe sluchvalo li se na nqkoi drug ? :oops:
Често се случва. Ако това те притеснява и искаш да си сигурна, направи кръвен тест за бременност.
Моля, пиши на кирилица.
« Отговор #118 -: Март 09, 2010, 18:39:30 pm »
Благодаря ти за отгожора
:*
« Отговор #119 -: Март 09, 2010, 19:16:50 pm »
ани едва,но се виждаше втората чертичка? ако е така и си сигурна,че не ти се привижда мога да ти кажа честито! ти май си бременна  :D