предполагам неможе да си пусне кръвен тест нали kamelia830831? на мен ми прилича на неуспешен опит за бебе,въпреки,че може и да не съм права.по принцип от имплантацията на зародиш протича понякога кафеникаво,а розова кръв си е признак на кръв,което значи,че по/добре да не сте успели,че не е добре д аимаш розова кръв.както и да е.....не се паникьосвай. сега изчакай още малко,защото предполагам ще ти дойде до ден,два най/късно,а ако не дойде правиш пак тест и ако продължава нвяснотата (нито положителен тест,нито нормална менструация) и тези ден,два тогава,каквото и да ти струва отиди по някакъв начин на лекар.
всушност сега ти броя дните...ти доста голямо закъснение имаш.на този етап теста трябва да отчита ако има бременност...(иначе начални признаци при бременност са като признаците за менструация и е много трудно наистина да разбереш дали ще ти идва или си бременна...кофти,обаче при мен беше и отпадналост и сънливост,което не м ие признак за менструация) успех и дано се разминеш без проблеми,а накрая да получиш желаните две чертички!