0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Дали съм бременна? - 2-ра част
« -: Януари 16, 2010, 18:57:50 pm »
Момичета, май е време за нова тема  :wink:
Пожелавам следващите 50 страници да да се напълнят с хубави новини!
Успех!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
Re: Дали съм бременна? - 2-ра част
« Отговор #1 -: Януари 16, 2010, 23:24:14 pm »
Момичета здравейте , отдавна не съм ви писала.Горе долу от момента в който видях втората черта на теста за бременност.Сега ви пиша за спешна нужда от съвет и помощ.Вече съм в края на третият месец и до момента не съм имала ден без стомашни киселини.Направо ме изгарят отвътре и не знам какво да направя.Моля помогнете или поне ме насочете.Моля ви!
Предварително ви благодаря!
*
« Отговор #2 -: Януари 16, 2010, 23:28:02 pm »
Момичета здравейте , отдавна не съм ви писала.Горе долу от момента в който видях втората черта на теста за бременност.Сега ви пиша за спешна нужда от съвет и помощ.Вече съм в края на третият месец и до момента не съм имала ден без стомашни киселини.Направо ме изгарят отвътре и не знам какво да направя.Моля помогнете или поне ме насочете.Моля ви!
Предварително ви благодаря!

Мила, темата е "дали съм бременна", а ти определено си  :wink:

Задай си въпроса в темата на бременните, със сигурност ще има кой да ти даде съвет и да сподели опит с теб  :wink:

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=40905.0
Желая ти здраво детенце  :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #3 -: Януари 17, 2010, 13:29:23 pm »

днес трябва да ми доиде, т.е възможно последния ден, в който ско ми доийде ще е нормално, но имах тежка нощ гадеше ми се и докато не изкарах всичко не заспах, вчера имах болки ниско вдясно-необичайни, а сутринта корема ми ниско долу беше като изтръпнал. Имам някакво предчувствие и си направих тест. Вийдам втора черта, но е многог бледа, отличава се, розовее, но е далеч по-сл;аба от контролната и нз какво....да се радвам ли или не. Много се вълнувам, постоянно я гледам и не мога да се захвана с друго. Ако мога да кача снимка да ви покажа и помоля за мнение?
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #4 -: Януари 17, 2010, 13:31:27 pm »
Щом има втора черта, дори и бледа си бременна! Честито!
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #5 -: Януари 17, 2010, 13:32:42 pm »
Тихичко честито  :D щом има втора черта значи си бременна.
« Отговор #6 -: Януари 17, 2010, 13:34:13 pm »
ето и теста фотоапарата ми не е многог хубав и не е излезнала многог добре снимката, на моите очи е по розова втората черта, но щом все пак е излезнала и на снимката...????????
« Отговор #7 -: Януари 17, 2010, 13:38:06 pm »
не успях да кача снимката.
тъй като не съм много опитна в тестовете за бременност това е 2-я, който правя, първият беше отрицателен- т.е втората чертична въобще не розовееше, но на този се вижда че е бледо розова,особенно в едната страна и ъгъчето.
Но все пак се питам, дали и ако е отрицателен е възможно да се получи там такова оцертание и оцветяване в розово???????
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #8 -: Януари 17, 2010, 13:39:55 pm »
Ако е видима розовата черта, дори и по-бледа от контролната би трябвало да си бременна! Изчакай още 2 дни и повтори теста!
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #9 -: Януари 17, 2010, 13:40:24 pm »
Успокой се  :wink: бременна си  :) Бледата черта, показва точно това! Радвай се на прекрасният момент  :D Леки и безпроблемни 9 месеца, с най - пухкавият и сладък бебок на финала  :wink:
« Отговор #10 -: Януари 17, 2010, 13:50:26 pm »
Благодаря за бързите отговори, стоплихте душата ми, сега повече от всякога имам надежда...след толкова опити....давявам се този път се получи!
 :bfp1:, сега като се замисля бледата черта е точно както първата на тази картинка
*
« Отговор #11 -: Януари 17, 2010, 18:57:51 pm »
Честито ! Щом има втора черта , макар и бледа ще идва щъркела! Изчакай още 2-3 дни и направи нов тест за да си по - сигурна и ще чакаме отговор!
Благодаря за забележката за темата , приемам я ! :)
« Отговор #12 -: Януари 18, 2010, 18:48:42 pm »
Сутринта се напражих втори тест, т.е днес е първия ден закъснение, но беше като вчеращният с много бледа черта.Може би е прекалено рано за по наситена. Моля се да съм наистина бременна и всичко да е наред, пък теста няма значение какво ще покаже.
Въпреки че друго си е като видиш две ясно изразени наситени черти!
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #13 -: Януари 19, 2010, 22:02:25 pm »
Няма да ви питам дали дъм бременна, а някак си имам нужда да споделя. По една или друга причина, като че ли цикъла пак ми се измести  :( Сега, пак е по-дълъг, с малко - 4 -6 дена, но за мен са кошмарни... безсмислени тестове, безмислени надежди. Когато се регистрирах в този сайт през 2008, ми идваше на 30-32 дни, малко след това се измени на 26 -28, сега от миналият месец се удължи отново. Искам само да ви споделя, защото знам, че само тук наистина ще ме разберете, какво ми коства тази седмица закъснение  :ywoohoo: :balk_138: :balk_146: :balk_149: :balk_160: :balk_172: след направения  :bfn: тест  :(  Благодаря, че ви има приятели  :bighug:
« Отговор #14 -: Януари 26, 2010, 18:37:27 pm »
искам да ви попитам момичета направих си тест за бременност от евтините казваше се клийр чойс незнам с каква чувствителност е и някой използвал ли го е но въпроса ми е при отрицателен тест изобщо ли не се вижда втората черта , защото на мен ми се струва че видях мнооооооого бледа втора черта и съм много развълнувана дано чудото се е случило............

*
« Отговор #15 -: Януари 26, 2010, 18:40:25 pm »
Ако има втора черта, дори много бледа - тестът е положителен.

На кой ден закъснение го прави?

Стискам палци за положителен резултат!
« Отговор #16 -: Януари 26, 2010, 18:55:18 pm »
не изчаках закъснението дори днес ми е 27 ден , подраних от любопитство

« Отговор #17 -: Януари 28, 2010, 18:38:42 pm »
 Здравейте, на всички! Аз съм нова тук и никога не съм участвала в подобни дискусии. На кратко искам да споделя, че със съпруга ми се опитваме да си направим бебе от два месеца. Последно ми дойде на 05.01 и днес любопитството ми ме пребори и си направих тест. Появи се втора много бледа черта, понеже още е рано за тестове ме притеснява дали има някаква възможност за положителен резултат без да съществува бременност. Другото ми притеснение е, че имам болки в яйчниците точно както по време на ПМС.
*
« Отговор #18 -: Януари 28, 2010, 18:49:57 pm »
Indi, най-вероятно си бременна миличка, щом си видяла две чертички. Ако по принцип си с ранна овулация и къс цикъл - всичко е наред.
Тихичко честито!  :)

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #19 -: Януари 28, 2010, 18:51:20 pm »
Здравейте, на всички! Аз съм нова тук и никога не съм участвала в подобни дискусии. На кратко искам да споделя, че със съпруга ми се опитваме да си направим бебе от два месеца. Последно ми дойде на 05.01 и днес любопитството ми ме пребори и си направих тест. Появи се втора много бледа черта, понеже още е рано за тестове ме притеснява дали има някаква възможност за положителен резултат без да съществува бременност. Другото ми притеснение е, че имам болки в яйчниците точно както по време на ПМС.

Ако не си приемала препарати, които съдържат ЧХГ - например Прегнил и т.н., втората черта, макар и бледа е знак за бременност. Дано да се развива нормално и да се задържи, защото често се случва в толкова ранен етап да е настъпило оплождане и имплантация, но цикъл да дойде на датата или с няколко дни закъснение. Задължително си провери прогестерона и ако има недостиг трябва да се консултираш с лекар да ти предпише някаква поддържаща терапия. А за сигурност можеш да си пуснеш кръв тест за бременност. Успех!  :D