Катя, като каза Бургас, се сетих за една мацка от групичката, когато правихме стимулацията, на 41 год. и тя идва след опити в софийски клиники и операции, док й беше казал, че е труден случай и шансовете са малки но ще направят всичко възможно - нейните две момченца близнаци се родиха седмица преди Божидар.
А що се отнася до мъжкия фактор, ние преди години започнахме с неизяснен стерилитет и с такава диагноза се прехвърлихме в Пловдив, после излязоха запушените ми тръби, тромбофлебия, правихме операция, където отстранихме кисти и миома. А и ние сме с тежък мъжки фактор - опреция от варикоцеле, мъжът ми е с един тестис, морфологията ни е много лоша, и с голям процент ДНК фрагментации. За щастие ембрионите /макар и малко/се развиха добре и едно ни хареса
Тъй като ние имахме щастието да направим опит по фонда ми е трудно да ти кажа конкретна цена, но на телефона на клиниката, отговарят едни много любезни момичета и ще могат да ти кажат ориентировъчна цена. Освен това на сайта на клиниката има форум, където отговарят лекарите и можеш да зададеш въпрос, точно по твоя случай. Имаше изследвания и хормони, които бяха по евтини от София.
Не се чака много за преглед - седмица или малко повече, а понякога и дни.
Прекрасно е че имате такива приятели. Не се отказвайте. Като видиш малкото вързопче, разбираш че всичко си е заслужавало - и пари, болка, нерви...