0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
Re: Клиника "Селена" - Пловдив
« Отговор #580 -: Август 26, 2012, 18:10:33 pm »
Да допълня само, че е важно и по какъв фактор ще подаваш документи. По женски: ФСХ и епикризите ти + спермограма на мъжа, а ако е с мъжки също и становище от уролог за състоянието на мъжа. Те там като отидеш ще ти дадът всички формуляри за попълване и ще ти кажат какво ти трябва като документи.
*
« Отговор #581 -: Август 26, 2012, 20:34:44 pm »
Благодарим за отговора! А някакви изследвания не трябва ли да се правят или те се правят евентуално ако ни одобрят ?
Ако имаш предвид генетични, имунологични и т.н. изследвания, те се правят преди да започнете процедурата. Лекарят ви ще ви ги назначи и ще ви каже кои кога да пуснете. Не са необходими при подаване на документите.
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #582 -: Септември 04, 2012, 10:34:11 am »
Момичета, интересуваме ако вие известно, след ЦС, дали се дава болничен от клиниката? Т.к съм от друг град и ще пътувам да знам отпуска ли да си пускам :? :P Благодаря предварително на включилите се  :P

« Отговор #583 -: Септември 04, 2012, 14:18:53 pm »
обади се на регистратурата и попитай,момичетата са много любезни и ще ти отговорят
Николай е на 2г.4м.5д.
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #584 -: Септември 04, 2012, 14:44:54 pm »
обади се на регистратурата и попитай,момичетата са много любезни и ще ти отговорят
Мислех, че и тук, не е проблем да получа подобно инфо ... Все пак, благодаря за включването Ви!

« Отговор #585 -: Септември 04, 2012, 20:57:25 pm »
На мен ми дадоха 3 дни. Успех!
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #586 -: Септември 04, 2012, 21:24:07 pm »
На мен ми дадоха 3 дни. Успех!
Благодаря за включването  :P

« Отговор #587 -: Септември 26, 2012, 22:46:02 pm »
Здравейте момичета,преди 2 дена ни се обадиха - на 04.10.12 г. отиваме за заповед и много скоро ще се присъединя към вашия екип.Искам да ви попитам когато получим заповедта дали да си запишем час на регистратурата или да се свържем директно с лекаря ни.Всъщност имам толкова много неща да ви питам,че чак ме е страх да не ви стана досадна,ама какво да се прави пусто вълнение и нетърпение.Надявам се много скоро тази тема да се напълни с много  :bfp: .
Успех на всички ни!

*
« Отговор #588 -: Септември 26, 2012, 23:20:05 pm »
Добре дошла, mariq_81!

Добре е преди получаването на заповедта да си запишеш час при твоя лекар, защото някои лекарства трябва да се пият поне месец преди да започнете процедура. Обади се на регистратура, там записват часове.

Желая ти успех! :)
*
« Отговор #589 -: Септември 28, 2012, 09:09:28 am »
Здравейте и от мен вчера ми се обадиха от фонда на 11.10.12 ще си взема заповедта за първи опит сме и затова ще задавам малко повече въпроси макар и глупави :?искам да попитам в заповедта ми ще пише клиниката която съм избрала а дали ще пише и доктора при който ще бъда тъй като в началото като попълвах документите ме питаха за име и аз казах .....дали сега мога да го сменя :lol:
*
« Отговор #590 -: Септември 28, 2012, 09:24:02 am »
Здравейте и от мен вчера ми се обадиха от фонда на 11.10.12 ще си взема заповедта за първи опит сме и затова ще задавам малко повече въпроси макар и глупави :?искам да попитам в заповедта ми ще пише клиниката която съм избрала а дали ще пише и доктора при който ще бъда тъй като в началото като попълвах документите ме питаха за име и аз казах .....дали сега мога да го сменя :lol:

Здравей! Защо не попиташ в тази тема? http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=48092.msg959087#msg959087

Желая ти успех!

*
« Отговор #591 -: Септември 28, 2012, 09:45:23 am »

здравей Еми !
В заповедта пише твоето име и името на партьора ти ,  и съответно името на клиниката . Иначе  този лекар който си си избра  може да отидеш при него преди да си получила заповедта  , на преглед да види как са нещата  ,защото по някога се налага  да се правят нови изследвания или се изписват хапчета  .Успех !
*
« Отговор #592 -: Септември 28, 2012, 10:12:57 am »
Много Ви благодаря за бързия отговор  :P Ако има някой при Ставрев може ли да ми каже колко дена предварително трябва да се обадя да си запиша час? и дали първият път трябва да съм с мъжа си ?
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #593 -: Септември 28, 2012, 10:23:34 am »
eimi, добре е няколко дни, дори седмица по рано да си запазиш час - случва се да има час и за утрешен ден, например ако някой е отказал час, но за да си по спокойна си запази от по отрано.
Успех, есента е хубав сезон за правене на бебета :)
*
« Отговор #594 -: Септември 28, 2012, 10:27:09 am »
Мерси много страхотна си  :P
« Отговор #595 -: Септември 28, 2012, 12:12:15 pm »
Добре дошла, mariq_81!

Добре е преди получаването на заповедта да си запишеш час ...

Мерси за отговора.И още един въпрос на първо време-рових се по другите теми,но не можах да намеря нищо.Не разбрах в крайна сметка в заповедта пише ли и името на избрания лекар?

*
« Отговор #596 -: Септември 28, 2012, 12:31:07 pm »
Не, пише само името на избраната клиника.
« Отговор #597 -: Септември 29, 2012, 11:11:01 am »
Как се чувствате след трансфер на замразени ембриони
*
« Отговор #598 -: Септември 29, 2012, 12:27:03 pm »
записах си час в понеделник при Ставрев това ще ми е първия преглед стискайте палци всичко да ми е наред малко ме е страх защото не знам каква е процедурата и кое след кое следва но ще се допитвам и до вас  :nurse_1: :P
*
« Отговор #599 -: Октомври 01, 2012, 19:22:41 pm »
Момичета казаха ми че трябва да правя хистероскопия  някой правил ли е в селена и знае ли колко струва ?