Роузи,не съм те разбрала,признавам си
Стискам ти палци,на 14.05 всичко да мине леко и успешно и да си гушнеш така чаканата рожбичка.Всичко ще е наред и с двете ви,не се тревожи
Ще чакам с нетърпение добрата новина
Аз за сега съм добре,както писах по горе стискам кълки
и с бебчо сме се разбрали да стои на топличко поне още 4 седмици.Контракции си имам всеки ден,но не са много, и корема ме боли по-малко..пу-пу така да сме.
За сега още незнам на сто процента как ще раждам,бебо отдавна вече се е обърнал,но нали ви писах,че при мен проблема е плацентата ми,още е много ниска/макар4е,при последния преглед се беше вдигнала малко/,на преглед съм на 4.06 тогава влизам и в 9-тия месец и се надявам да имам повече яснота.
Иванова,понеже попита тук как стоят нещата,ще ти кажа,че всеки има право да си избере болницата,но не и екипа с които ще ражда и нищо не се плаща.Тук държат много на естественото раждане,секцио правят само ако имаш мед.показания за това.Никои не те пита искаш или не искаш.За сега това,по-подробно ще ви разкажа живот и здраве след като родя
Сега съм пред дилема,искам да раждам в една болница/там където лежах за задържане миналия месец/,но тя ми е на час и 10мин. с кола,ако съм със секцио ок,ако ли не,знам ли как ще ме хванат болките и ще устискам ли до болницата...но още имам да го мисля..
Иванова,как са нещата при теб?
Ивчо,успех и от мен