Rouzi-anna, пази се.Ти в къщи ли си или ходиш на работа? От какво е било кървенето? Какво каза док.? Кога ще стане ясно какъв цвят ще са гащите.
Преди мислех , че след 5мес. проличава, пък скоро четох в друга тема , че на момичета са им казвали след 12г.с.
Някой знае ли какво стана с Моника? Къде се изгуби?
Aramiz, ти как я караш? всичко наред ли е ?
Четох че с Роузи сте на клексан. Защо го слагате? Аз също имах изписан след ЕТ , но за 12 дни. На 13 ден ми беше теста. После док. замина и така и не можах да уточня кой лекарства какво и що. От всички само клексана спрях и нещо ми е на мисъл.Питах едната акушерка за него , тя ме попита имам ли ген. и имун. изследвания, казах и че имам и пише че не се отчита риск към тромбофилия, каза да не го продължавам. Ама знам ли? Само за това ли го изписват?
Пък и тоя док. точно сега да вземе да замине? Така ми се иска да го питам разни неща ама ще изтрая до понеделник- тогава ще съм на преглед да видим какво се случва.
Лекарствата за бронхита още не са подействали видимо. Кашлям като 83 годишна циганка тютюнджиика
. Така се притеснявам да не направя някой беля
Някъде четох че не може да ги изкашлям , ама то моето не се трае- на минута по 3 пъти се дера.