Здравейте, момичета. Бих искала да се включа в дискусията, защото съм пациентка на доктор Минев. Мисля, че в случая сте малко несправедливи към доктора. По мое мнение се е опитал да бъде честен с Greisi и да даде по-голям шанс на едното ѝ останало ембрионче от този опит да се захване в по-топличко време и чист въздух. Според мен не става въпрос за изцеждане на пари за съхранение, а за коректно отношение към пациент, като му споделя важна информация. За оцеляването на ембриона, независимо дали пресен или след размразяване, от първостепенно значение е стерилността на средата. За всички ни е ясно, че околния въздух през зимата е преситен със сажди и щом клиниката е с парно на въглища, то може би доктора е прав за това, че филтрите не могат да елиминират напълно този проблем. За съжаление, аз съм изправена пред същите опасения за моя опит, който трябва да започнем към средата на ноември, живот и здраве. Надявам се на най-доброто. Ако бях на мястото на Greisi, дори бих изчакала до май месец, но за съжаление заповедта ми важи до февруари и на практика нямам никакъв избор. Въпреки това съм развълнувана и нетърпелива да започваме и дори малко , излъгах - много ме е страх, но съм готова да дерзая и, този път, надявам се, за последно. Успех на всички момичета в процедури и очакване.