0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Клиника "Селена" - Пловдив
« Отговор #520 -: Юни 05, 2012, 10:23:45 am »
Ивчо, ама ти си само за кокошка носачка  :D. Много добра бройка. Дано са били качествени, много да са се оплодили и да имате късмет след няколко месеца да Ви причиняват безсъние. Сигурно вече е минал ЕТ и си в очакване да дойде датата за теста. Стискаме ти палци. :D
*

ivcho

• *
  • 21
  • Във всяка стъпка виждай целта на пътуването.
« Отговор #521 -: Юни 06, 2012, 08:50:59 am »
Ивчо, ама ти си само за кокошка носачка  :D.
Да и аз се изненадах от бройката.
В понеделник ми беше трансфера и сега гледам максимално да си почивам, пия си лекарствата и така. Дано всичко да е наред и да стигна до деня на теста - след има няма 10 дни.  :goodluck: :goodluck: :goodluck:

Късмет и стискам палци на всички момичета.
*
« Отговор #522 -: Юни 06, 2012, 09:41:48 am »
Здравейте мили момичета! Пише ви една минала по вашия път майка с молба за помощ. През 2007г. забременях инвитро. Имала съм 2 стимулации - една "зверска" с меногон и пурегон, и една "лека" с менопур и цитротид. Забременях след втората и сега имам малък сладък син. За жалост той има здравословен проблем, който се опитваме да излекуваме с хомеопатия и на хомеопатката й е необходимо по капка от всички тия хормони, за да създаде лекарство, с което да изчисти организма на детето ми от всички тези "отрови". Моля ви за съвет откъде бих могла да се сдобия с необходимите ми препарати. Биха ми свършили работа ампули с изтекъл срок на годност, празни ампули или спринцовки с които са инжектирани хормоните. Мислите ли че ако отида в клиника Селена ще ми влязат в положение и ще ми помогнат? Към настоящия момент ползват ли се меногон, пурегон, менопур и цитротид за стимулации?
*
« Отговор #523 -: Юни 07, 2012, 11:32:27 am »
Marmi, доста лекарства си изредила. Едва ли някое момиче ще има празни шишета от всичките. Най - добре питай в клиниката. Едва ли ще ти откажат. Успех.
« Отговор #524 -: Юни 07, 2012, 16:13:22 pm »
Здравей Marmi.Да все още правят стимулации с тези препарати,затова наистина най-добре отиди в клиниката.Успех.
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #525 -: Юни 09, 2012, 12:41:35 pm »
Здравейте мили момичета! Пише ви една минала по вашия път майка с молба за помощ. През 2007г. забременях инвитро. Имала съм 2 стимулации - една "зверска" с меногон и пурегон, и една "лека" с менопур и цитротид. Забременях след втората и сега имам малък сладък син. За жалост той има здравословен проблем, който се опитваме да излекуваме с хомеопатия и на хомеопатката й е необходимо по капка от всички тия хормони, за да създаде лекарство, с което да изчисти организма на детето ми от всички тези "отрови". Моля ви за съвет откъде бих могла да се сдобия с необходимите ми препарати. Биха ми свършили работа ампули с изтекъл срок на годност, празни ампули или спринцовки с които са инжектирани хормоните. Мислите ли че ако отида в клиника Селена ще ми влязат в положение и ще ми помогнат? Към настоящия момент ползват ли се меногон, пурегон, менопур и цитротид за стимулации?
Предполагам, че щом хом иска сама да изготви хомеопатичните ги няма в хомеопатичната аптека в София на Чаталджа, но все пак ти предложа да попиташ там.
И аз след поредната неуспешна процедура пих нещо за изчистване на битите хормони, но не помня какво беше.
*
« Отговор #526 -: Юни 09, 2012, 13:37:54 pm »
Чакай да обобщя:
1.Ще се довериш на хомеопат, който да създаде лекарство (неодобрено от съответните органи), което лекарство, ще е създадено от хормонални препарати!!!

2. При това на хомеопатът му трябват капки от лекарствата, които капки може да са  от използвани игли и ампули или от ампули с изтекъл срок на годност

Поправи ме ако греша.
И това ти ще го дадеш на детето си, което е на 4-5 годишна възраст?????

Това дете отдавна се е изчистило от препаратите, с които си стимулирана ако изобщо са му дали някакво отражение!
В стремежа си да се доближите до естественото, понякога подлагате децата си на опасност!

« Последна редакция: Юни 09, 2012, 13:40:45 pm от Мецани »
« Отговор #527 -: Юни 09, 2012, 14:10:02 pm »
marmi Според мен тази докторка или хомеопатка е за съда как ще даваш лекарства от спринцовка или със изстекъл срок независимо да ли е на дете или възрастен
Фирмите тестват с години лекарства за да ги прилагат а тая жена да не е ясновидка как е разбрала каква е причината с магическо кълбо ли прави ли му някакви изследвания
Помисли какво можеш да причиниш на детето си
Красиfile:///
« Отговор #528 -: Юни 11, 2012, 19:37:02 pm »
Само за отчет, на 12 ден след ЗЕТ чхг 0,10. Д-р Ставрев ми върна по неговите думи 3 много хубави ембриона, но за съжаление резултата ми е отрицателен. Трансфера ми беше отложен с един месец заради висок прогестерон. Момичета, а сега към кого да се обърна да ми подготви отново документите за Фонда?
Куклена  молитва
Боже, Боже... Каква красива душа.
Като кукла! Като ангел! Като звезда!
Изпрати я, Боже в този светъл дом,
дай й път, любов, подслон!
ТЕ искат детенце да имат –
дари ги, Боже, направи ги трима.
Чудото светло скоро стори –
куклата тяхна по ангел прати:
близнаци, дъщеричка, син...
Да бъде, Господи! Амин!
*
« Отговор #529 -: Юни 11, 2012, 20:28:49 pm »
Само за отчет, на 12 ден след ЗЕТ чхг 0,10. Д-р Ставрев ми върна по неговите думи 3 много хубави ембриона, но за съжаление резултата ми е отрицателен. Трансфера ми беше отложен с един месец заради висок прогестерон. Момичета, а сега към кого да се обърна да ми подготви отново документите за Фонда?

Съжалявам за отрицателния резултат... Клиниката ще ти подготви и изпрати документите.  :)
« Отговор #530 -: Юни 11, 2012, 20:34:00 pm »
Здравей neliana,
Съжалявам за неуспеха ти и дано следващия път се получи.
Аз като ходих на преглед след отрицателния тест казах на Ставрев, че искам да подадем документи за 2-ри опит и ми дадоха да попълня някои документи и това беше. От клиниката си ги изпращат и след това се обадих да ми кажат номера.
« Отговор #531 -: Юни 12, 2012, 14:03:56 pm »
Нелиана,съжалявам .Продължавай да се бориш!Не губи надежда!Чудесата се случват там където вярват в тях!
Марми,и мен ме шокира метода на лечение на тази лекарка!Потърси още едно мнение.
Момичета чакам ви с убави новини,стискам ви палци!
*
« Отговор #532 -: Юни 12, 2012, 20:14:04 pm »

момичета  някой от вас да е примела метфогама за подобряване качеството на яйцеклетките , колко време е необходимо  да се приме а,за да има ефект  поне 1 месец или 3 месеца ?
*
« Отговор #533 -: Юни 12, 2012, 20:21:24 pm »

момичета  някой от вас да е примела метфогама за подобряване качеството на яйцеклетките , колко време е необходимо  да се приме а,за да има ефект  поне 1 месец или 3 месеца ?

Аз пия Метфогама 500 вече почти два месеца. Лекарят ми каза, че трябва да го пия поне месец преди процедурата. В клиника Селена съм.  :)
*
« Отговор #534 -: Юни 13, 2012, 08:20:26 am »

добро утро !
Serendipity  в каква доза  приемаш  метфогамата ? при мен  схемата е следната по 1/2 хапче  сутрин и вечер  . ти при кой лекар си миличка ?
Успешен ден и много  положителни тестове  ,който е наред !
*
« Отговор #535 -: Юни 13, 2012, 08:32:00 am »
4eska, здравей!  :)
Аз пия по 1 хапче сутрин и вечер, при д-р Минев съм. Чела съм, че на някои изписват Метфогама 850, явно е индивидуално все пак всичко, по преценка на лекарите.
Успех на всички и от мен! :)
« Отговор #536 -: Юни 13, 2012, 08:35:44 am »
4eska,аз съм в клиника"Малинов".Пих Метфогама 500 по 1 вечер по време на хранене 8 месеца,до положителния тест.Нямам идея дали Метфогамата е причината,но както ме бяха засилили за донорски яйцеклетки,така успях на ЕЦ да си събера 4 ембриончета с мои си яйчица.Желая ти успех.
*

ivcho

• *
  • 21
  • Във всяка стъпка виждай целта на пътуването.
« Отговор #537 -: Юни 16, 2012, 20:54:15 pm »
Момичета дойде и моят ред да споделя резултати  - за съжаление теста е отрицателен. : :balk_146: :balk_146: :balk_91: :balk_91:   Това е моят първи опит и бях много положително настроена, но явно не ни е било писано. Продължаваме напред с борбата. Въпреки моите резултати продължавам да ви следя и да ви стискам палци. Дано има скоро и положителни тестчета. Пожелавам ви лека вечер.
*
« Отговор #538 -: Юни 17, 2012, 14:20:21 pm »
Ивчо, съжалявам за отрицателния тест. Дано следващия опит бъде вашия. Повечето пъти първия е неуспешен. Не се предавай и само напред. :bighug:
« Отговор #539 -: Юни 20, 2012, 10:28:50 am »
Ивчо,съжалявам .Не губи надежда,чудесата се случват!
Хайде да повдигна темата с пожелания за много положителни тестчета !