0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Клиника "Селена" - Пловдив
« Отговор #260 -: Октомври 13, 2011, 10:40:13 am »
andji7000,здравей :wink: Преди една година правихме инвитро в ''Селена'' при Д-р Ставрев.Процедурата беше изцяло на наши разноски,защото моят проблем е генетичен и касата не го поема.С всички изследвания,процедури и лекарства,инвитрото ни излезе близо 9 хил.лв.Беше неуспешно,въпреки отличните резултати...Божа работа.Успех на всички момичета и много вяра :bighug:
Нищо не е такова,каквото изглежда...
« Отговор #261 -: Октомври 13, 2011, 10:42:19 am »
Упс,извинявам се за грешката :oops: Отговорът ми е към
monikamm. :D
« Отговор #262 -: Октомври 13, 2011, 14:29:31 pm »
Каталина,ще  правите ли скоро нов опит?Ще те чакаме тук .
Арамиз,как си?Кога ще е трансфера?Хайде чакаме те да пишеш.
Или,ти как си?Кой ще прави скоро тестче?За кого ще стискаме палци?
« Отговор #263 -: Октомври 13, 2011, 14:57:27 pm »

rouzi-anna,няма да правим повече инвитро опити,няма смисъл да си даваме парите,тъй като проблема при нас е генетичен,а инвитрото го направихме само заради генетичната предимплантационна диагностика.Правим опити по нормален начин и дано скоро се увенчаят с успех :wink:
« Отговор #264 -: Октомври 13, 2011, 15:11:03 pm »
А този генетичен проблем не може ли да се преодолее по някакъв начин?Не може да няма решение?
*
« Отговор #265 -: Октомври 13, 2011, 23:47:12 pm »
Момичета,утре е трансфера.Незнам как се брой,но е втори ден,ако не смятаме деня на пункцията.Изкараха 10 яйцеклетки,днес акушерката ми каза,че имаме 4 оплодени и утре ще решеваме, колко да върнем.Надявам се,утрешния празник Петковден да ни донесе много късмет и едно бебче след 9 месеца.
« Отговор #266 -: Октомври 14, 2011, 08:11:52 am »
aramizСтискам палци,успех на всикчи,които вече са започнали процедурата.
« Отговор #267 -: Октомври 14, 2011, 12:33:40 pm »
aramiz имаш стиснати палци от мен  :crossfingers:,

Надявам се,утрешния празник Петковден да ни донесе много късмет и едно бебче след 9 месеца.
пожелавам ти го, дано да ви донесе много късмет и успех  osi_9
Успех на всички.
« Отговор #268 -: Октомври 14, 2011, 13:00:06 pm »

rouzi-anna,при мен има тризомия 14;21,т.е. всяко мое бъдещо бебе може да е болно от синдром на Даун.Няма лечение,но има вариант,който ние пробвахме,но се оказа неуспешен-инвитро с Предимплантационна Генетична Диагностика(която се прави само в Турция).Извадиха ми 12 фоликула,от тях-12 яйцеклетки,но до делене стигнаха само 3,една от които можеше да се изследва в Турция,но от там ми казаха,че просто за една яйцеклетка не си заслужава да си даваме парите(3000лв.),иначе не е проблем да ми го направят това изследване...след дълги умувания с мъжа ми и Д-р Ставрев,решихме да ми върнат трите яйцеклетки и ако се захванат и се стигне до бременност да ми направят едно друго изследване,което се нарича хорионбиопсия(ранна амниоцентеза).Но до бременност така и не се стигна,за съжаление.А аз имам една бременност,прекъсната в 5-ти месец,защото след амниоцентезата се оказа,че бебчето е болно от синдром на Даун.Обиикаляхме десетки лекари-светила и изводът беше-пердимплантационната диагностика.Сега си действаме по нормален начин...
« Отговор #269 -: Октомври 14, 2011, 21:55:04 pm »
Момичета,утре е трансфера.Незнам как се брой,но е втори ден,ако не смятаме деня на пункцията.Изкараха 10 яйцеклетки,днес акушерката ми каза,че имаме 4 оплодени и утре ще решеваме, колко да върнем.Надявам се,утрешния празник Петковден да ни донесе много късмет и едно бебче след 9 месеца.
aramiz - :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #270 -: Октомври 17, 2011, 11:18:33 am »
Здравейте мили4ки,пиша 4ак сега,защото лежа и пазя беб4етата,върнахме 3 много добри ембрион4ета според доки.Днес ми е 4 ден от трансфера,има още доста време до деня на истината.
« Отговор #271 -: Октомври 17, 2011, 13:22:02 pm »
Здравейте мили4ки,пиша 4ак сега,защото лежа и пазя беб4етата,върнахме 3 много добри ембрион4ета според доки.Днес ми е 4 ден от трансфера,има още доста време до деня на истината.
Почивай си,аз ще се моля бебоците да се захванат много здраво.
Късмет миличка :kiss:
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #272 -: Октомври 17, 2011, 15:21:14 pm »
Арамиз,пази бебоците.Ние стискаме палци тук и те чакаме с хубави новини.
Морско момиче,ти как си?Какво ново при теб ,скоро не си се включвала.
Успех на всички .
« Отговор #273 -: Октомври 17, 2011, 16:15:02 pm »
Толкова съм добре,че ми е неудобно да го споделя.... :oops:Пуснах нови хормони и....изненадаааа всичко ми е в норма.Според едндокриноложката няма причина да не стане или както тя се изрази (щом веднъж е станало-пак ще стане)Аз лично много съм се успокоила и съм убедена,че до Коледа ще ги видя тия :bfp:
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #274 -: Октомври 17, 2011, 20:32:56 pm »
Морско конче и аз се надявам на коледно чудо :)
« Отговор #275 -: Октомври 18, 2011, 12:58:55 pm »
Стискам палци  :crossfingers: добре да се захванат ембриончетата и да се похвалиш с  :bfp1:

морско момиче от все сърце ти пожелавам да получите най-хубавия коледен подарък  :bfp: Както е казала докторката, щом веднъж е станало - пак ще стане  osi_9

Успех на всички  osi_9
« Отговор #276 -: Октомври 19, 2011, 09:22:40 am »
Арамиз,как си?Включвай се когато имаш възможност.Пази мъниците.
Осжен АРамиз нямаме ли други дами в очакване ?
Морско момиче,харесвам оптимизма ти.Нали знаеш че мечтите се сбъдват там където вярват в тях.
Мони,стискам палци ,нали знаеш че ти си следващата отличничка .Аз вярвам ,защото д-р Ставрев има златни ръце.
*
« Отговор #277 -: Октомври 19, 2011, 12:41:54 pm »
rouzi-anna,добре съм,от време на време ме наболява леки4ко корема,но така е от трансфера.мисля много позитивно и дано 4удото се слу4и..
Ти как си?
Морско моми4е,Мони,скорошни процедури и  :bfp:
Джули,до къде стигнахте?
« Отговор #278 -: Октомври 19, 2011, 13:23:40 pm »
Арамиз аз в момента съм на изчакваме, в режим стендбай  :lol: - трябва да се чуя с доктора да видим кога ще правим хистероскопия. А и частно казано забравих да питам в кои дни се прави, osi_10 предполагам, че е както цветната снимка, след цикъл и преди овулация, та за сега нищо ново покрай мен.
Арамиз,  морско момиче точно така - само позитивно мисли и мечтата ще се сбъдне osi_9

Роузи, monikamm, анджи, slievg, Каталина, или, роска, иванова вие как сте момичета? (май забравих някой, извинете)
« Последна редакция: Октомври 19, 2011, 13:27:29 pm от Djuli-2011 »
« Отговор #279 -: Октомври 19, 2011, 20:48:56 pm »
Джули, при мен хистерото беше на 8-ми ден от започването на цикъла.Казаха ми, че в началото е по-добре, тъй като лигавицата е по-тънка. Но има значение с каква цел се прави - при мен беше за отстраняване на полип. Като ми дойде се обадих, за да ми запишат час за процедурата.