Моето мнение е да посетиш и двамата и да си избереш твоя лекар -ще прецениш кой по ти допада на теб.
На въпроса кои е по-добър едва ли някои може да ти отговори -всеки има различни критерии , различно усещане и нагласа за това как трябва да се държи лекаря.
Д-р Тодорова е много мила и позитивна жена ,прегледа при нея е като психотерапия.
Д-р Начев е малко по -експедитивен и -Доре много точно го е казала
Избрах Начев, той е малко джаста-праста и не е така мил и внимателен като д-р Тодорова,
,но това не пречи да е добър специалист .
Малко по надолу в темата "Ендокринолог д-р Начев " има много мнения и коментари и за двамата ,както и координати .Д-р Начев приема на няколко места,ако искаш негов тел ми пиши .
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=29021.msg487075#msg487075д-р Катя Тодорова - Ананиева,
бул. "Пенчо Славейков" 18.
В близост е до кръстовището при Пирогов, с бул. "Борис ІІІ". Тръгвайки по "Пенчо Славейков" от "Пирогов" към бул. "Прага", блокът е на 1-2 преки от дясно, след заведението "Капитан Кук". За кабинетите се влиза от към двора на блока.
Тел. 952 36 00;
Прием има само вторник и четвъртък следобед, часове се записват с около 2 седмици напред.
Аз съм посещавала и двамата ,и все още е така- според това как ми е удобно.Специално за терапията при високо ТСХ ,лечението е едно -тироксин и определяне на подходящата доза.
Д-р Тодорова предписва и лимфомиозит /хомеопатични капки / и селен , които пък д-р Начев не счита за нужни.