Здравейте! За първи път пиша в този сайт, но искам да дам надежда и кураж на много семейства. Надявам се разказа ми да не е дълъг и отегчителен. Правихме с мъжът ми 2 години опити за бебе, но уви нищо не се случваше. По мое настояване, започнахме посещения в една от най-известните клиники и за наш ужас диагнозата беше азооспермия. Назначихме среща с андролог, който ни убеди след обстоен преглед, че явно става дума за запушени канали и "вътре ври от сперматозоиди"- назначи ни тестикулярна биопсия след една седмица. За съжаление и след нея не успяха да намерят дори един сперматозоид и заключението на лекаря бе, че нямаме никакъв шанс за свое собствено дете и да помислим за донор. Няма да ви разказвам за многото сълзи, отчаяние и депресия, през която преминахме, но някъде между мислите за донор, осиновяване и различни други варианти, лудоста в мен надделя и реших да пробваме всичко. изчетох всичко възможно в нета, рових се в много чужди сайтове и мъжът ми след мрънкане започна да пие предписаните от мен билки и прахчета. След една година, след обикновенна спермограма имахме 1 милион, след две седмици броя нарастна на 20 милионна, а след три месеца бях бременна и то се беше случило съвсем естественно и случайно. Сега сме родители на най-сладкия и добър 4 месечен син. Дано да съм дала надежда и кураж.