Здравейте на всички!
Мини, все пак от 24.12 до сега са едва 20 дена, не става въпрос за няколко месечно непрекъснато боледуване.На тебе не ти ли се е случвало да те "удари" някой много тежък вирус?явно и стефания я е нападнала вирусна инфекция или бактериална.Тези неща се случват.
Ето класически методи за повишаване на имунната система от чичко гоогле:
Как да подобрим защитните сили на детския организъм?
Има няколко начина за укрепване на имунната система и те са:
каляване на детето защитата на детето от вредни вещества ( на детето е нужен чист въздух и качествена храна )
стимулиране на душевното развитие на детето ( казват, че колкото повече се смее детето, толкова е по-здраво )
детето трябва да се храни здравословно ( храни, които му осигуряват всички необходими витамини и минерали )
Това го копирам от pomaga.com, точката за смеха ме развесели
освен това в тази страница основно рекламират 4 неща, които "укрепват" имунната система:
Зелена енергия -63.00лв
КолАктив / Коластра
87.00 лв
КолАктив 3 / Подобрена коластра
89.00 лв
Есенциални мастни киселини
44.00 лв
И въпреки, че не отричам възможността тези "неща" да помагат за укрепване на И.С., дълбоко в мен е залегнало убеждението в комерсиалността на тези продукти, Самият факт, че това е една машина за пари, много пари.И с витамините е същото.Дали формата, под която се предлагат тези витамини, действително може да се усвои от организма?Много спорен въпрос.
Никой няма да създаде продукт с цел да се помогне на хората, а това да ви кажа тотално ме отблъсква и не бих го купила.Залагам на добро хранене и закаляване, с много движение и спорт, когато времето позволява...