0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Само да допълня, че черния четрилап агент кат се прибрахме само за руси какички въздишаше
Цитат на: rally_pat в Януари 18, 2010, 07:58:54 amСамо да допълня, че черния четрилап агент кат се прибрахме само за руси какички въздишаше Пак ще се изрусявам, това е вече ясно
Аз само не разбрах към коя група се числя сега, но понеже с Дракула сме голяма любов от време оно, ще си вирна носа, че влизам в групата
Цитат на: Roxy в Януари 17, 2010, 21:19:44 pmДобре си изкарахме , събирам сили за събота.А какво му се е случило на сервитьора, аз не съм разбрала?Всеки път когато сервираше нещо някой обясняваше нагледно или за абразиото си, или за процедура нещо. Не видя ли колко странно ни гледа целия персонал като излизахме
Добре си изкарахме , събирам сили за събота.А какво му се е случило на сервитьора, аз не съм разбрала?
Цитат на: Мимка в Януари 18, 2010, 08:51:59 amАз само не разбрах към коя група се числя сега, но понеже с Дракула сме голяма любов от време оно, ще си вирна носа, че влизам в групата Ти си в групата на "мека ръж", а любовта ти с Дракула си е ваша работа