И на мен ми се струва, че често преекспонираме някои неща. Но като сме ги чакал тези бебета дълго време, имаме някакво оправдание.
Моята неувереност идва от там, че съм чела много повече за това как да забременея, отколкото за самата бременност и сега наваксвам в крачка. А ограничих кафето по време на стимулацията, защото в един медицински сайт четох статия за влиянието на кофеина върху имплантационните неуспехи (даже се бях засилила да я превеждам, ама не ми остана време). Вчера пуснах една търсенка в гугъл и излезе, че рискът от аборт се увеличава при жени, които пият над 5 чаши кафе дневно. До 3 кафета на ден нямало доказателства, че създават проблеми. Така че, тази сутрин си угодих с едно мляко с нес
За килограмите - аз съм си склонна към трупане на килограми, миналата година смъкнах 9 кг с Дюкан и ги бях позадържала до есента. По време на стимулацията не наддадох, но от положителния тест насам съм 3 кг отгоре. Лошото е, че не мога да се придържам към препоръчваната комбинация месо + зеленчуци, защото един от страничните ефекти на състоянието ми е, че станах вегетарианка. Месо мога да ям само на пица, спагети или сандвич (и то трябва да е ненатрапчиво количество), през останалото време изяждам мандарини в промишлени количества, както и други плодове. Каквото - такова, Дюкан за мен работи, а и нагледно съм виждала как се смъкват килца от дълги разходки с количката.