Ето ме и мен след вчерашния преглед.
И трите бебока се развиват нормално, еднакви са по размери и отговарят на гестационната седмица. Д-р Димитрова направи обстоен преглед на бебетата, които пък бяха много активни и само ритаха. Помолих я да види и матката с вагиналния ехограф - всичко за сега е наред, шийката е напълно затворена.
На 10.02. сме на фетална морфология при доц. Димитрова и тя щяла да прецени дали да полежа в болницата известно време и изобщо как ще се развиват нататък нещата.
Д-р Димитрова ми каза, че най-добре ще е да раждам в Майчин дом, тъй като там специалистите били най-добри. Хубавото е, че доц. Димитрова работи в същата болница, но не разбрах дали в неонатологията или в патологична бременност.
Както и да е.
Малко се постреснах затова, че може да се наложи да ме приемат доста по-рано в болница, но нищо не се знае, затова няма да го мисля отсега.
Иска ми се по-отрано да изберем лекаря, който ще ме оперира. Да ми се обясни всичко, което трябва да знам. Освен това съм си решила след раждането да съм във вип стая, ако разполага Майчин дом с такива. Интересуват ме ей такива неща....