Мила
hriska, това със сънищата, както споделих в предната ни темичка, явно е всеобщ проблем. Много са цветни и истински, явно при теб също е така. Щом чак очичките на Бебка си видяла.
Аз ако знаеш на сън досега колко бебчета съм родила, пък колко бебета съм кърмила и преповивала, свят ще ти се завие, цял футболен отбор...но намерих откъде идват тези емоции при мен: на нощното ми шкафче до спалнята съм си сложила няколко книги за бременни и една за отглеждане на детето през първата му година. Всяка вечер си чета по малко от тях преди заспиване...е точно прочетеното явно ми се забива в главата и го сънувам много истинско, чак сутрин се събуждам уморена от толкова грижи по бебето
От една седмица престанах да чета от книжките преди заспиване и сънищата понамаляха (сега пак не спя спокойно, но вече е заради честите посещения до WC-то).
Та да си дойдем на темата - не съм чувала за такива щуротии, че не било хубаво да си "виждаш" лицето на бебето, пък и не вярвам на такива суеверия. Според мен, тъй като ти си вече в деветия месец, е съвсем нормално хормоните/емоциите да си оказват тежката дума. Затова и подобни щуротии, на които по принцип не би повярвала, сега са те впечатлили. Нормално е непрекъснато да си мислиш за бебчето, все пак срещата ви скоро предстои, така че "срещите" ви наяве или на сън ще стават все по-чести. Човешко е и да се притесняваш, и да ставаш все по-уязвима на подобни "приказки" кое е хубаво и кое не. Аз поне така си мисля. Но се опитвай да се разсейваш с приятни неща и не давай ухо на такива бабини деветини. Погледни на случката от веселата страна - колко бъдещи майки имат късмета да видят детенцето си предварително, че и да е с такива красиви очи, нали така
Аз днес нещо много съм се разписала и разфилософствала, затова сега ви оставям малко на мира