Здравейте, момичета!
santini, мисля че е нормално. Аз почти от самото начало започнах да се подувам цялата и изглеждах като бременна. Всички тясни дрехи ми пречеха на корема, а най-странното беше, че не качвах нито грам до края на 3-ти месец. Отделно от всичко имах и доста стомашни неразположения- газове, запек. Заради това неможех и да спя добре. Помагаше ми Мезим Форте х 2 табл.след хранене, но гледах да не прекалявам. В книгите обесняваха, че е от хормоните.
Не си спомням с точност, но мисля че към 4-5 месец вече всичко започна да си идва на мястото. Сега да не чуе дявола нямам никакви стомашни неразположения, дори и киселини получавам изключително рядко. Дано и при теб отшумят тези неща, че наистина е доста неприятно.
hriska, наскоро четох за болките в кръста, че било нормално да се появят няколко седмици преди термина. Една от причините е разширяването на таза, а като добавим и това, че вече започват прословутите "подготвителни контракции", картинката става още по цветуща
Не се притеснявай, а дерзай до срещата. Като гледам ще е съвсем скоро. Стискам палци всичко да мине по мед и масло
Надеж, хайде чакаме те. Дай Боже и ти да ни се появиш съвсем скоро 2 в 1, а защо не и 3 в 1 както е тръгнала темата
Успех на всички!
ПП:
http://www.estestveno.com/childbirth/pregnancy%20and%20childbirth%20techniques%20and%20exercisesТова е линк, който White преди време беше така добра да го публикува тук. Има и техники за обръщане на бебо, но до колкото си спомням май беше казала, че е хубаво да се започне към 31-32 г.с. Може и да греша.
Малвинка, нищо не пречи да пробваш. Късмет!