0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Темата на бременните - 52
« Отговор #160 -: Януари 18, 2010, 21:50:06 pm »
Здравейте момичета, аз имам един въпрос към вас и ви благодаря предварително за отговорите ви.
От няколко дни имам непостоянни болки ниско долу по-често от ляво, но и в средата.
Доки каза да лежа видяхме бебо и всичко е наред, но ми каза че ако продължават болките ще ме приеме в болница.
Вече 5 дни е така и седя и си мисля тъйкато до сега не съм стигала до 13 седмица дали това не си е нормално - дърпане и разтягане или нещо такова свързано с разтежа на бебо! Определено не са контракции!
Болката е тъпа много ниско и непостоянна някой имал ли е някаква подобна болка?
Благодаря Ви :)

Когато да се откажеш, вече не е решение, половината път към успеха е изминат.
« Отговор #161 -: Януари 18, 2010, 22:22:26 pm »
Мила мисля, че това което описваш е нормално, но все пак доки ти е казал неговото мнение и ако то е, че ако болките продължават трябва да постъпиш в болница, по-добре го послушай. Все пак той те е видял, ние само може да гадем какво са всъщност.
Освен това и аз мислих, че нямам контракции, но имах, затова не отхвърляй тази идея толкова бързо.
Но-шпа и магнезий пиеш ли?
[/url][/url]
*
« Отговор #162 -: Януари 18, 2010, 22:23:00 pm »
Мен много ме болеше левият яйчник и понякога чак непоносимо беше. Това в първите три месеца. Може и да се разтяга матката. Аз така и не разбрах от какво ми бяха болките, като нямах стимулация.  :? Щом е добре бебето, не се притеснявай (според мен)!

« Отговор #163 -: Януари 18, 2010, 22:35:30 pm »
Аз през цялото време имах болки най-различни.. Не съм имала контракции до последно. Болеше ме какво ли не. Мисля, че е възможно да е от разтягането на матката, особено ако е първа бременност. Пий но шпа и магнезий и си почивай.
« Отговор #164 -: Януари 19, 2010, 00:49:52 am »
Аз също постоянно имам някакви болки, и то най-вече когато ми се пишка. Малко да ми е пълен пикочние мехур, боли много. Събуждам се примерно през нощта, едвам стигам до тоалетната от болка, пишкам и все едно нищо не е било. Някой ми го обясни с това, че бебо е ниско долу и явно ми натиска пикочния мехур, та малко урина да има, и боли.

« Отговор #165 -: Януари 19, 2010, 08:20:17 am »
Добро утро момичета :) много спокоен и топъл ден Ви желая!
Благодаря Ви за отговорите  :bighug: аз пия но шпа, но магнезий не доки каза, че ми е рано за него. Пия и Омега 3 което също има данни за спомагателно средство при задържане.

Когато да се откажеш, вече не е решение, половината път към успеха е изминат.
« Отговор #166 -: Януари 19, 2010, 17:18:03 pm »
Привет :) Днес бях до ТК да си взема болничен и да си видя резултатите от микробиологията - всичко е чисто, което ме успокоява, защото тия дни имах леко течение :)
Пристигнаха ни дрешки от Шотландия и сега ги разглеждам. Прави ми впечатление разликите в цените между тук и там за комплектче ританки+блузка+боди и определено разликата е в полза на Шотландия.
[/url][/url]
« Отговор #167 -: Януари 19, 2010, 21:10:41 pm »
Здравейте мамчета,
моя бебо още не се е обърнал и вероятно ще се наложи секцио,никак не ми се иска,но ако се налага,важното е бебо да е добре.
Вени така е с цените тук,аз заложих на български дрешки,които са на приемлива цена :P
Като гледам темичката скоро ще си имаме бебчета :D

*
« Отговор #168 -: Януари 20, 2010, 12:12:07 pm »
Здравейте!
Жаси браво за хубавия резултат!
Аз вчера бях на жк-беба е добре,тежи 2270гр.Според док няма индикации за скорошно раждане,та мисля да отложа пътуването с една седмица.Дано само не сбъркам!А каквато е мъничка по-добре да си седи на топличко още!

*
« Отговор #169 -: Януари 20, 2010, 12:20:11 pm »
Здравейте,
и аз имах болки в коремчето и доки каза да си постоя малко в къщи и да почивам. Не каза, че имам контракции, но не каза и какво ми е. Пия нош-па и утрогестан и през няколко часа да лежа на ляво.
Много цунки на всички и като гледам чакаме радостни новини, на някои мамчета е време за най-прекрасната среща. Стискам палци всичко да мино по вода!
« Отговор #170 -: Януари 20, 2010, 17:54:47 pm »
Досега само ви четях, май вече ми е време да се запиша тук. Трите бебешока в лентичката ми(и не само в нея) са благодарение на д-р Стаменов и екипа му от трети опит ин- витро. Виждам, че има още две тризнашки бременелки тук- Цвети и Кристи, ще ви тормозя най- вероятно за съвети, защото сте напред вече с "материала". Докторът каза, че трябва да ставам софиянка- там ще ми се следи бременността, там ще е раждането и всичко общо взето, което ме успокоява, защото в моя град (Айтос) няма на кого да се доверя за триплодна бременност, дори и в Бургас не мисля, че ще има на кого да се доверя. До сега съм наддала 1,5 кг, чувствам се добре общо взето, не че няма дребни неразположения. Много целувки на всички тук и весела вечер ви пожелавам!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

« Отговор #171 -: Януари 20, 2010, 18:31:23 pm »
mari-al, Добре дошла в отбора! Много се радвам, че имаме още едни тризначета :D! Спокойна бременност и здрави бебчета на финала!!! А щом доктора казва ще прекараш в София известно време, бебчетата са най- важни :D
*
« Отговор #172 -: Януари 20, 2010, 19:01:49 pm »
mari-al , желая ти лека и безпроблемна бременност до края!
И едни прекрасни бебчета на финала. 
Късмет! yahoo_17
*
« Отговор #173 -: Януари 20, 2010, 19:25:58 pm »
Mari-al добре дошла!Желая ти една много лека бременност изпълнена с много приятни емоции!
Колко е хубаво да има толкова тризначета! :D

« Отговор #174 -: Януари 20, 2010, 20:31:33 pm »
Mari-al добре дошла  :D и ти желая една спокойна и успешна бременност и здрави бебчовци на финала.

Аз преди малко се прибирам от преглед,днес така се шашнах,че вече нищо май неможе да ме учуди  :lol: С бебка всичко е наред и даже успях да си запиша час при доц.Томова за 4.2.,но при мен нещата не вървят и ще трябва да влизам в болница заради диабета и високото кръвно,днес бях и на кардиолог,та ще видим кога ще е  :(
Хайде чакаме хубави новини,пожелавам леко раждане на скорошните мамчета  :D
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #175 -: Януари 20, 2010, 20:36:34 pm »
stella_k, хубаво е че с бебка всичко е наред. А иначе ако така е по-добре и по-сигурно, не се тревожи, в болницата ще си на сигурно място и ще се погрижат за вас.

mari-al, лека и безпроблемна бременност.
Така се радвам че темичката почва да се пълни с нови бременни момичета.

В понеделник и аз бях на преглед, бебка е добре, вече е 2500, пулс, главичка и всичко изглежда нормално. Оттук нататък по-честичко ще ходя на прегледи,
че то не остана  :D.

« Отговор #176 -: Януари 20, 2010, 20:47:47 pm »
denito и аз така си мисля,само се чудя дали в МД при д-р Тодорова или тук в Пловдив.Ами да то не останало при теб  :D още съвсем мъничко и е много добре,че всичко е наред с бебка.
« Отговор #177 -: Януари 20, 2010, 20:54:50 pm »
Mari-al, добре дошла и от мен.Няма нищо плашещо - най-важно от всичко е да си спокойна и уверена в успешния финал, положително настроена, да спазваш "инструкциите" на твоя наблюдаващ лекар, да си пиеш хаповете. Напротив - радостта е тройна!!!
Пожелавам ти една безпроблемно красива бременност!

stella_k, наистина при своевременно констатиране на дори и леко отклонение, е по-добре да те наблюдават. И това ще отмине, всичко ще е ок и в граници само след дни.

denito,смело напред за  ylinfant !

Само да се отчета, че и моите изследвания са ок - микробиология на влагалищен секрет и стерилна урина.
« Отговор #178 -: Януари 20, 2010, 22:07:24 pm »
Чудесни новини, Цвети. Радвам се, че резултатите ти са добри.

Добре дошла, mari-al. Лека бременност и безпроблемно раждане ти пожелавам. Дао темата ни продължава да се пълни все така- три с един удар :)

Успех на всички очакващи срещата :)

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #179 -: Януари 21, 2010, 08:17:11 am »
Здравейте, момичета! Струва ми се, че Лиско здраво си е влачила крачетата из тази тема  :lol: - имаме си много тризначета (дай Боже и още)!
mari-al добре дошла! Пожелавам ти лека, безпроблемна и щастлива бременност с най-красивия финал!
Цвети, чудесно, дано всичко до края да е все така!
stella_k много хубаво, че с бебка всичко е наред!
Хубав ден, милички!!!