0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
Re: Търся свободен час за първи преглед при Стаменов
« Отговор #20 -: Февруари 04, 2010, 20:55:03 pm »
Недейте с такава злоба момичета.Всички сме тук по една причина :bori_002: .Аз преди да започна с процедурите през 2008г.д-р Бойчев ме свърза с д-р Стаменов.Април месец ме одобриха от здравната каса и юни месец д-р Стаменов ми проведе първия преглед.Чесно казано незнаех,че толкова много се чака за първичен преглед понеже при мен стана много лесно.Трябва ли да се чуствам виновна за това? :oops:
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
« Отговор #21 -: Април 17, 2010, 10:53:25 am »
Търся свободен час при д-р Стаменов
« Отговор #22 -: Април 17, 2010, 11:07:25 am »
Някой ако може да ми даде свободен час за д-р Стаменов . Моят е след 1 година - за 2011 .Предварително благодаря. 
« Последна редакция: Април 17, 2010, 11:15:25 am от doretoo »
« Отговор #23 -: Април 17, 2010, 11:49:00 am »
Здравей Дорето.За съжаление и да се освободи час,трябва да съобщим на секретарките,ти подала ли си документи за фонда.Докато чакаш може да свършиш тази работа.Тук чета,че след одобрение при посочена клиника им дават час за по-напред.Аз лично първо посетих клиниката и тогава подадох документи,защото фонда го нямаше тогава.Успех!

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

« Отговор #24 -: Април 28, 2010, 09:21:22 am »
Момичета, помогнете!Ако някоя от Вас ходи вече в друга клиника и няма намерение да използва часа си за др- Стаменов или д-р Персенска, нека ми пише на vaiana@mail.bg.Не успявам да се добера до клиниката.Записана съм в една тетрадка за 2011.Благодаря предварително!
по-добре ходи при друг
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #25 -: Април 28, 2010, 10:44:57 am »
Здравей Дорето.За съжаление и да се освободи час,трябва да съобщим на секретарките,ти подала ли си документи за фонда.Докато чакаш може да свършиш тази работа.Тук чета,че след одобрение при посочена клиника им дават час за по-напред.Аз лично първо посетих клиниката и тогава подадох документи,защото фонда го нямаше тогава.Успех!

Заповядайте на ДРЗ в Пловдив, 12. юни.http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=872&Itemid=92

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #26 -: Април 28, 2010, 12:17:58 pm »
Когато ми се обадиха от клиника Малинов, бях бременна в 5 месец. Който не иска да чака, отива другаде.

[/url]
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #27 -: Април 28, 2010, 14:42:09 pm »
Когато ми се обадиха от клиника Малинов, бях бременна в 5 месец. Който не иска да чака, отива другаде.
Дай Боже на всички за които няма скорошни часове да се похвалят с твоя успех!
Не се отказвайте момичета, кураж!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com