0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Момичета, помогнете!Ако някоя от Вас ходи вече в друга клиника и няма намерение да използва часа си за др- Стаменов или д-р Персенска, нека ми пише на vaiana@mail.bg.Не успявам да се добера до клиниката.Записана съм в една тетрадка за 2011.Благодаря предварително!
Re: Търся свободен час за първи преглед при Стаменов
« Отговор #1 -: Януари 13, 2010, 12:24:50 pm »
Миличка ,не искам да те отчайвам ,но е адски трудно да се добереш до тоя лекар.Съвета ми е да се насочиш междувременно към друг...,до като чакаш.
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #2 -: Януари 13, 2010, 12:26:34 pm »
Мисля, че ако има начин да си запишеш час за някой друг лекар от клиника Малинов, рано или късно пак ще стигнеш до д-р Стаменов. Нали всички са екип ?
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #3 -: Януари 13, 2010, 12:42:23 pm »
Мисля, че ако има начин да си запишеш час за някой друг лекар от клиника Малинов, рано или късно пак ще стигнеш до д-р Стаменов. Нали всички са екип ?
Няма начин. Вече се чака еднакво за всички лекари.
« Отговор #4 -: Януари 13, 2010, 12:48:43 pm »
аз имам записан час за 05.02.10, който вече не ми трябва, но той е за др. Персенска, което е без значение, защото те са екип. Незнам как става преотстъпването, мисля че от клиниката се обаждат на друго чакащо момиче.
Няма значение колко бавно вървиш, стига да не се отказваш от пътя си!

« Отговор #5 -: Януари 13, 2010, 14:15:44 pm »
Здравейте, аз също търся по ранен час за първичен преглед при някой от лекарите в клиника "Малинов".Пишете ако знаете дали може да се преотстъпват часове.Постоянно звъня на телефоните -дават заето. :(

« Отговор #6 -: Януари 13, 2010, 19:20:48 pm »
Благодаря ви за подкрепата и съветите.При друг лекар си ходя, разбира се.Просто ми се ще инвитрото да направя в клиниката на д-р Стаменов, независимо при кой точно лекар, предвид на това, че в този форум пише невероятни неща за професионализма на лекарите в "Малинов".
За предостъпване на часове -предполагам е възможно, ако те са за първи преглед.Просто са нужни данните на момичето, записало си час и впоследствие, отказало се от него.Аз поне съм предостъпвала мой час на друго момиче за друг лекар.
« Отговор #7 -: Януари 14, 2010, 09:44:32 am »
За съжаление момичета преотстъпването на часове в клиниката не става.Вчера успях да се свържа по телефона. Казват че има около 600 човека чакащи и се записват за 2011г. :( Моят съвет е записвайте се колкото се може по-рано.Желая ви успех!
 :hello:

*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #8 -: Януари 14, 2010, 13:22:12 pm »
За съжаление момичета преотстъпването на часове в клиниката не става.Вчера успях да се свържа по телефона. Казват че има около 600 човека чакащи и се записват за 2011г. :( Моят съвет е записвайте се колкото се може по-рано.Желая ви успех!
 :hello:
Да, преотстъпване на часове за първичен преглед в клиниката вече отдавна не се практикува. Има листа с пациенти, чакащи някой да се откаже от часа си, като доколкото знам това са все жени, чакащи "последния влак". Затова правилно е да се обадите в киниката ако се отказвате от часа си за да дадете шанс на друга двойка, но няма как да предостъпите час на посочен от вас човек.

*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #9 -: Февруари 03, 2010, 17:11:03 pm »
Замяна може да се прави,но за преотстъпване не става.Това си е живо пререждане а опашката е доста дълга.Просто се въоръжете с търпение.
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*
« Отговор #10 -: Февруари 04, 2010, 09:12:00 am »
Момичета здравеите,аз съм нова за този саит иначе пиша  BG mama.Сега ще ви споделя нещо което разбрах вчера.Аз също от 2 год. се опитвам да си запиша час за клиниката на Стаменов,но междувременно ме одобриха от фонда и трябваше да направя първия си опит там където съм подала документите/за съжаление неуспешен/Вчера пак се обадих ,за да видя сега за кога записват часове, защото чакам заповед за втори опит всеки момент.Оказа се че ако заповедта ми е на името на тяхната клиника и я занеса веднага след одобрението,независимо че не сам била там на преглед те са длъжни в рамките на 6 месеца/колкото е валидна заповедта/да ми насрочат първичен преглед,и да се насрочи дата за IVF като се вместят в този период.От тази информация останах хем щастлива,хем потресена от факта че никои не ти казва че има такъв вариянт,когато си през фонда.Надявам се това да е било полезно и за някои от вас:)))
*
« Отговор #11 -: Февруари 04, 2010, 10:08:29 am »
Момичета здравеите,аз съм нова за този саит иначе пиша  BG mama.Сега ще ви споделя нещо което разбрах вчера.Аз също от 2 год. се опитвам да си запиша час за клиниката на Стаменов,но междувременно ме одобриха от фонда и трябваше да направя първия си опит там където съм подала документите/за съжаление неуспешен/Вчера пак се обадих ,за да видя сега за кога записват часове, защото чакам заповед за втори опит всеки момент.Оказа се че ако заповедта ми е на името на тяхната клиника и я занеса веднага след одобрението,независимо че не сам била там на преглед те са длъжни в рамките на 6 месеца/колкото е валидна заповедта/да ми насрочат първичен преглед,и да се насрочи дата за IVF като се вместят в този период.От тази информация останах хем щастлива,хем потресена от факта че никои не ти казва че има такъв вариянт,когато си през фонда.Надявам се това да е било полезно и за някои от вас:)))

Ами то е много хубаво това. Вече е коментирано много пъти. За теб и другите момичета в твоята ситуация е много добър вариант. Късмет и успешни процедури.

Но какво да правят момичетата, които са си записали час и чакат по година и половина за първичен преглед и все не им идва реда, защото има много нови, току що преместили се пациентки от други клиники и вече одобрени от фонда?
Или какво да правят пациентките на клиниката, които я посещават от 4-5 год. имат по няколко опита зад гърба си, финансирани от самите тях, а не от фонда?
« Последна редакция: Февруари 04, 2010, 10:39:13 am от anmar »
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #12 -: Февруари 04, 2010, 10:16:40 am »
Аз също от 2 год. се опитвам да си запиша час за клиниката на Стаменов...

А какво значи "се опитвам"? Аз за 2 години си записах час, изчаках си реда (8 месеца), направих две инсеминации, едно ин витро на естествен цикъл, едно стимулирано, забременях от второто и родих...
*
« Отговор #13 -: Февруари 04, 2010, 11:45:40 am »
Аз бих питала същото като Анмар.Аз също съм си записала час, за след година.Междувременно ходя в друга клиника.Сега започват да ми се обаждат регулярно от Малинов и да ми променят часа и датата, заради момичета постъпили по този начин.Аз пожелавам късмет на всички ви, но не се ли борим за едно и също нещо, и това не е ли чисто и просто едно пререждане.И защо аз и други да могат да чакат, а някой да постъпват по този начин.

*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
« Отговор #14 -: Февруари 04, 2010, 12:06:40 pm »
Аз бих питала същото като Анмар.Аз също съм си записала час, за след година.Междувременно ходя в друга клиника.Сега започват да ми се обаждат регулярно от Малинов и да ми променят часа и датата, заради момичета постъпили по този начин.Аз пожелавам късмет на всички ви, но не се ли борим за едно и също нещо, и това не е ли чисто и просто едно пререждане.И защо аз и други да могат да чакат, а някой да постъпват по този начин.

И аз имам час за след няколко месеца, но никой до сега не ми се е обаждал, за да го променя. За догодина ли ти е часа?

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
*
« Отговор #15 -: Февруари 04, 2010, 12:23:07 pm »
Вижте,може и да не сте искали да кажете това ,но коментарите прозвучаха доста злобно.аз същто имам 3 инсеминации, и 2 опита инвитро.Общо стерилитет от 12 години ,докато не започнаха да правят имунологични изследвания-Алелуя и да се разбере при4ината за неуспеха.Аз също исках да си запиша час,но изобщо не ме устроиваше 1 година отлагане тъи като сам на 34год.А ако става дума за коректност по отношение на редовните пациентки на Д-р Стаменов смятам че не сам некоректна,понеже болницата в която работя ,работи с тяхната клиника и аз за момент не сам си помислила да си запиша час по "втория начин"-както става навсякъде.Дори и сега не съм сигурна дали да рискуван с този вариант ,за да не се окажа в края на 6 месечния срок и да бъда принудена да го направя на всяка цена независимо дали състоянието ми ще бъде подходящо.Благодаря Ви все пак за коментарите.......Успех на всички в това което сте започнали:)
*
« Отговор #16 -: Февруари 04, 2010, 12:35:49 pm »
Не мога да повярвам в какво превърнахте темата на момичето.Та тя просто попита за час....И какво значи това "пререждане",да не сме на пазара.Щом от клиниката са преценили така,това са правилата...
В края на краищата има и други клиники ,където не се чака с години да те прегледат.Не разбирам,защо всички искате непременно това да е Малинов....
Сори за спама,ама не се въздържах...
« Последна редакция: Февруари 04, 2010, 12:43:59 pm от dgina »
*
« Отговор #17 -: Февруари 04, 2010, 14:27:23 pm »
Не исках да съдя никого, просто не ми стана ясно как някой се опитва две години да си запише час. Просто си записваш или не си записваш? И за две години можеха много неща да се случат.

Иначе наистина това решение да се вмъкват нови пациенти си е отговорност на клиниката. Едва ли някой може да съди момичетата, че се опитват да "се прередят". Аз лично не бих могла да се закълна с ръка на сърцето, че не бих го направила - особено ако годинките са повече - като моите.
« Последна редакция: Февруари 04, 2010, 14:33:42 pm от jp »
*
« Отговор #18 -: Февруари 04, 2010, 15:17:49 pm »
Да Зай за догодина ми е часа :)
Не съм искал да прозвучи толкова крайно, съжалявам, че не мога да се изразявам добре, но това наистина размества графика в клиниката и говоря от опита на приятелки правили там процедури, и забавя момичетата чакали доста време.

Късмет на всички и дано накрая имате своите бебоци :)

*
« Отговор #19 -: Февруари 04, 2010, 15:29:49 pm »
Благодаря Ви момичета и макар и да ми стана малко кофти от изказванията,всички сте в правото си .Особенно като се има предвид колко сме изнервени покраи тая матрица в която сме влезли,но искрено вярвам ,4е излизането от там е скоро и резултата е само един :bori_002: