0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anonymous

Д-р Йорданов
« -: Април 29, 2006, 19:31:49 pm »
Предстой ми лапароскопия при Йорданов,моля за вашето мнение,има ли негови пациентки тук,моя приятелка ще прави цветна снимка пак при него.Съдействаите ни с мнения.
*

Anonymous

Д-р Йорданов
« Отговор #1 -: Април 30, 2006, 16:45:33 pm »
защо никой не отговаря?работи в 1аг Св.софия,нямате ли впе4атления
*
Д-р Йорданов
« Отговор #2 -: Април 30, 2006, 16:55:38 pm »

*
Д-р Йорданов
« Отговор #3 -: Април 30, 2006, 17:02:51 pm »
Здравей Госте! Знам, че е много добър лекар- и като професионалист и като човек! Казвам го от личен опит и от прочетени отзиви за него. Успех!
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Д-р Йорданов
« Отговор #4 -: Април 30, 2006, 17:15:07 pm »
каква е цената при него.А мога ли да отида при него,без да ми е лекуващ лекар.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

Anonymous

Д-р Йорданов
« Отговор #5 -: Април 30, 2006, 19:27:03 pm »
благодаря,прегледа е20лв работи всеки делни4ен ден до 13.30,лошото е 4е отиваш и 4акаш
*

tanita_3

Д-р Йорданов
« Отговор #6 -: Април 30, 2006, 19:29:35 pm »
Andia ти какво си правила при него?
*
Д-р Йорданов
« Отговор #7 -: Април 30, 2006, 20:17:56 pm »
С намерение да започваме стимулация за ин-витро, уви стигнахме само до пункция на киста след 3-месечно пиене на противозачатъчни. Докато чакахме подобрение в резултатите на мъжа ми след операция от варикоцеле, реших да сменя клиниката, но не защото не бях доволна от доктора.
*

tanita_3

Д-р Йорданов
« Отговор #8 -: Април 30, 2006, 20:28:20 pm »
моя слу4ей е подобен,ние също 4акаме минаха ве4е 6 месеца скоро ще правим спермограма,но на 3м беше зна4ително по добре на4м оба4е пак беше занижена доста и сега ме е страх.при вас как стят нещата
*
Д-р Йорданов
« Отговор #9 -: Април 30, 2006, 20:47:55 pm »
Чувала съм, че резултата се повлиява едва след 6-тия месец, а при някой може да трае и година. Ами и аз не знам как е... Уж имаше подобрение, но последните 3 спермограми (почти година след операцията) пак не са добри. При нас винаги много са варирали. Не се отчайвай! При всеки е различно. Много е важно от колко години съществува това варикоцеле и какви поражения е нанесло. Операцията казват има смисъл ако не друго, поне да не се влошават нещата повече. Аз ходя при лекар, който е на мнение, че трябва да се действа с това, с което разполагаме. С оглед и на годинките... приехме тази теза и действаме нататък, пък да видим. Успех!
Д-р Йорданов
« Отговор #10 -: Май 01, 2006, 08:20:31 am »
Здравей, госте!
Във форума Асиситирани репродуктивни методи /инсеминация ин витро/  има цяла тема: Д-р Йорданов - Тина Киркова.  
Там можеш да видиш мненията на момичетата за него и да прочетеш това, което те интересува.
Аз лично също бях в Тина Киркова, но за друга процедура и при друг доктор, който успешно работи с Йорданов. Като цяло моите впечатления от Йорданов са много добри, а виждам и на пациентките му също.
Успех ти желая, който и доктор да избереш
*

silvanchence

• 1971
Д-р Йорданов
« Отговор #11 -: Май 02, 2006, 10:45:48 am »
При нас сега резултатите са по-лоши,четири месеца са минали от операцията.Има ли шанс да се подобрят значително.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

silvanchence

• 1971
Д-р Йорданов
« Отговор #12 -: Май 02, 2006, 15:00:03 pm »
Имате ли мобилен на д-р Йорданов.

09.04.2009 г.
*

lidi

• 153
  • За умния стига и намек
Д-р Йорданов
« Отговор #13 -: Май 02, 2006, 15:19:18 pm »
GSM 0888406334
 :)

*

silvanchence

• 1971
Д-р Йорданов
« Отговор #14 -: Май 04, 2006, 12:50:07 pm »
Да ви разкажа и аз за моето посещение при д-р Йорданов,днес ходих и ми направи впечатление на много спокоен човек.Разгледа ми документите и веднага ме прегледа на ултразвук.Аз не бях много подготвена за това,понеже вчера ми дойде цикъла,но ме прегледа по собствено желание.Не ми взе нищо за това,а нямах даже и направление.Назначи ми микробиология и цветна снимка.Питах го за изследване за хламидии,каза ми,че няма нужда,това били глупости,била минала модата с това.

Каза ми,че след снимката,ще ме стимулира два месеца,не разбрах с какво.

Някой знае ли какво ще ми прави.

09.04.2009 г.